Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 24.11.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    Ještě jednu možnost přesilovky budou mít domácí, vyloučený je totiž útočník Minsku Karaban, který se dopustil podražení.
     
    51:31
    Indrašis se dostával do dobré pozice a už tak tak jel sám na Scrivense, raději tak hákoval Ilja Šinkevič, který je dalším vyloučeným hráčem, tentokrát za Minsk.
     
    47:15
    Do oslabení ale půjdou i domácí, za krosček byl po právu vyloučen Jerofejevs na dvě minuty.
     
    45:36
    Riga bude hrát přesilovku, fauloval střelec čtvrtého gólu Jevgenij Lisovec, jeho trest je klasifikován jako faul kolenem.
     
    31:13
    Je tu další přesilovka pro hosty – unikajícího Ellisona hákoval Gints Meija, sudí si toho všimli a domácí hráč si tak jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    21:57
    Tak toto se ale českému gólmanovi moc nepovedlo – chtěl rozehrát, ale puk se mu svezl tak, že vyletěl za plexisklo, přichází tak dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    12:08
    Domácí budou hrát první přesilovku, na trestnou lavici musí usednout hostující Kristian Chenkel za sekání.
     
    06:32
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu a Riga jde do čtyřech – na trestnou lavici míří Oskars Cibulskis, jenž se provinil držením protihráče.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 47. Bičevskis (K. Redlihs, Indrašis) – 7. Matěruchin (Ellison), 7. Pavlovič (Ellison, Gragnani), 17. N. Komarov (Korobov, Gragnani), 34. Lisovec


    Dinamo Riga: Kalninš (17. Sedláček) – Pujacs, Mullen, K. Redlihs (A), Cibulskis, Jerofejevs, Freibergs, Kristaps – Skvorcovs, Sčastlivyj, E. Kulda – Darzinš, Bičevskis, Indrašis – Meija (C), Tim Sestito (A), M. Redlihs – Saulietis, Pavlovs, Lipsbergs.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gotovec, Korobov, Gragnani, Chenkel, Šinkevič – Drozd, Stas, Matěruchin – Klinkhammer (A), Kovyršin, N. Komarov – Pavlovič (C), Ellison, Gavrus – Karaban, Kitarov, Kulakov (A) – Ambožejčik.

    Rozhodčí: Gebej, Ravodin – Otmachov, Palej
    bahis siteleri