Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 24.11.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Domácí to navíc zkoušejí bez gólmana, co ztratit už asi nemají, takže je to celkem logický tah.
     
    56:48
    Ještě jednu možnost přesilovky budou mít domácí, vyloučený je totiž útočník Minsku Karaban, který se dopustil podražení.
     
    51:31
    Indrašis se dostával do dobré pozice a už tak tak jel sám na Scrivense, raději tak hákoval Ilja Šinkevič, který je dalším vyloučeným hráčem, tentokrát za Minsk.
     
    47:15
    Do oslabení ale půjdou i domácí, za krosček byl po právu vyloučen Jerofejevs na dvě minuty.
    46:11 Maris BIČEVSKIS - 1:4
     
    46:11
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak je tu alespoň čestný úspěch pro domácí tým, který tak celkem rychle využívá přesilovku! Před bránu propasíroval puk Redlihs, tam stál zcela volný MARIS BIČEVSKIS, který dokázal celou akci zakončit přesnou střelou do poloodkryté brány! Asistence: Krisjanis Redlihs a Miks Indrašis.
     
    45:36
    Riga bude hrát přesilovku, fauloval střelec čtvrtého gólu Jevgenij Lisovec, jeho trest je klasifikován jako faul kolenem.
    33:06 Jevgenij LISOVEC - 0:4
     
    33:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Poprvé dnes inkasuje i Jakub Sedláček a hosté vedou o čtyři branky. JEVGENIJ LISOVEC v rohu kluziště udržel puk a i přes faul jednoho z obránců se dostal až k brance, kde dokázal z úhlu propasírovat z velké blízkosti puk za českého gólmana! Bez asistence.
     
    31:13
    Je tu další přesilovka pro hosty – unikajícího Ellisona hákoval Gints Meija, sudí si toho všimli a domácí hráč si tak jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    22:28
    Do obrovské šance se ale ve vlastním oslabení hnal z ničeho nic Darzinš, ovšem kličku tohoto Lotyše parádně přečetl Scrivens a puk mu vypíchl hokejkou!
     
    21:57
    Tak toto se ale českému gólmanovi moc nepovedlo – chtěl rozehrát, ale puk se mu svezl tak, že vyletěl za plexisklo, přichází tak dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    20:35
    První zákrok druhé třetiny musel vytáhnout Jakub Sedláček, který se vytáhl proti dobrému pokusu Stase – ten předvedl dobrý průnik, ale jeho bekhendová střela za čáru neprošla!
     
    16:38
    Po této brance končí dnešní působení Kalninše v zápase, v kleci ho nahradí v nezáviděníhodné situaci Čech Jakub Sedláček.
    16:38 Nikita KOMAROV - 0:3
     
    16:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Řekl bych, že dnes uvidíme celkem jasnou a čistou práci v podání hostů! Ti jdou už do trháku o tři branky – ke střele od modré čáry se dostal v dalším tlaku hostů Gragnani a před brankou byl na teč připravený NIKITA KOMAROV, který puk propasíroval za Kalninše! Asistence: Dmirtij Korobov a Marc-André Gragnani.
     
    12:08
    Domácí budou hrát první přesilovku, na trestnou lavici musí usednout hostující Kristian Chenkel za sekání.
    06:56 Alexandr PAVLOVIČ - 0:2
     
    06:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí tuto pasáž hry absolutně nezvládli a hokejovou arénou zavládlo mrazivé ticho, Minsk se totiž prosadil podruhé. Po chybě obrany Rigy se dostal k puku Gragnani, posunul ho Ellisonovi, ten ihned předal do volného prostoru na ALEXANDRA PAVLOVIČE a hostující kapitán se tvrdou ranou do šibenice nemýlil! Asistence: Matt Ellison a Marc-André Gragnani.
    06:42 Alexandr MATĚRUCHIN - 0:1
     
    06:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou ihned do vedení, to bylo tedy rychlé využití přesilovky! Ke střele z dobré pozice se dostal ALEXANDR MATĚRUCHIN a i díky mírnému zaváhání Kalninše poslal běloruský celek střelou k tyči do vedení! Asistence: Matt Ellison.
     
    06:32
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu a Riga jde do čtyřech – na trestnou lavici míří Oskars Cibulskis, jenž se provinil držením protihráče.
     
    04:54
    Ellison se z ničeho nic hnal zcela sám na gólmana Kalninše, chtěl střílet do z jeho pohledu pravého rohu brány, lotyšský brankář ale měl beton na zemi včas a puk vyrazil mimo!

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 47. Bičevskis (K. Redlihs, Indrašis) – 7. Matěruchin (Ellison), 7. Pavlovič (Ellison, Gragnani), 17. N. Komarov (Korobov, Gragnani), 34. Lisovec


    Dinamo Riga: Kalninš (17. Sedláček) – Pujacs, Mullen, K. Redlihs (A), Cibulskis, Jerofejevs, Freibergs, Kristaps – Skvorcovs, Sčastlivyj, E. Kulda – Darzinš, Bičevskis, Indrašis – Meija (C), Tim Sestito (A), M. Redlihs – Saulietis, Pavlovs, Lipsbergs.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gotovec, Korobov, Gragnani, Chenkel, Šinkevič – Drozd, Stas, Matěruchin – Klinkhammer (A), Kovyršin, N. Komarov – Pavlovič (C), Ellison, Gavrus – Karaban, Kitarov, Kulakov (A) – Ambožejčik.

    Rozhodčí: Gebej, Ravodin – Otmachov, Palej
    bahis siteleri