Novokuzněck – Toljatti 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 2:6 (kon.) | Omsk – Kazaň 2:3 (po pr.)
Jekatěrinburg – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 1:4 (kon.) | Soči – Záhřeb 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.) | Riga – Jokerit 1:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:6 (1:1, 0:2, 1:3)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 26.11.2016, 11:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Gennadij STOLJAROV - 2:6
     
    59:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    GENNADIJ STOLJAROV si srovnal puk na hůl a z pravého kruhu pro vhazování po přihrávce Alexandra Brynceva zamířil prudkou střelou zápěstím nad lapačkou Dannyho Taylora do bližšího pravého horního rohu brány – 2:6. Asistence: Alexandr Bryncev.
    54:20 Stěpan SANNIKOV - 2:5
     
    54:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    STĚPAN SANNIKOV se dostal před bránou k volnému puku a bez přípravy ho poslal nad přesouvajícím se Villem Kolppanenem do sítě. Sibir využil přesilovou hru a snížil z jeho pohledu na 2:5. Asistence: Maxim Šalunov a Adam Polášek.
    50:21 Kirill LJAMIN - 1:5
     
    50:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gilbert Brulé zvedl za bránou hlavu a zpětnou přihrávkou našel KIRILLA LJAMINA, který z levého kruhu pro vhazování střelou s příklepem zamířil nad lapačkou Alexeje Krasikova přitisknutou k levému betonu ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Gilbert Brulé a Dan Sexton.
    41:08 Igor POLYGALOV - 1:4
     
    41:08
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gennadij Stoljarov na levém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou nahodil puk po ledě před bránu, kde do něj skvěle vložil IGOR POLYGALOV a mezi tělem a lapačkou Alexeje Krasikova kotouč usměrnil k pravé tyči. Nižněkamsk využil první přesilovou v dnešním utkání a vede na ledě Sibiru 4:1! Asistence: Gennadij Stoljarov a Andrej Sergejev.
    33:44 Gilbert BRULÉ - 1:3
     
    33:44
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Kirill Ljamin se skvěle zorientoval v blízkosti levé tyče a pěknou zpětnou přihrávkou z otočky našel před bránou GILBERTA BRULÉHO, který střelou zápěstím vymetl z blízkosti přesně pravý horní roh. Asistence: Kirill Ljamin a Richard Gynge.
    23:58 Pavel KULIKOV - 1:2
     
    23:58
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    PAVEL KULIKOV na levém křídle nabral rychlost a o levou brusli jednoho z hráčů Novosibirsku, který se mu vpádu pokusil zabránit přihrát, se puk odrazil mezi betony bezmocného Alexeje Krasikova. Hosté otáčí zápas a vedou 2:1!
    18:40 Sergej KOŇKOV - 1:1
     
    18:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku, kterou muselo potvrdit video!
    SERGEJ KOŇKOV skvěle tečoval mezi kruhy pro vhazování nahození Alexandra Brynceva od modré čáry a puk vedle levého betonu Alexeje Krasikova zapadl ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Alexandr Bryncev.
    15:16 Maxim ŠALUNOV - 1:0
     
    15:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sergej Šumakov na levém křídle krásně zamíchal s pukem a poté nádhernou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči MAXIMA ŠALUNOVA, který z úhlu zamířil nad přesouvajícím se Villem Kolppanenem do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Sergej Šumakov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Šalunov (Šumakov), 55. Sannikov (Šalunov, Polášek) – 19. Koňkov (Bryncev), 24. P. Kulikov, 34. Brulé (Ljamin, Gynge), 42. Polygalov (Stoljarov, An. Sergejev), 51. Ljamin (Brulé, Sexton), 60. Stoljarov (Bryncev)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (51. Taylor) – Polášek, Meňšikov, Několenko, N. Gluchov, Vereščagin, Naumov, Mišarin, Beljakov – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Arťomov, Pervušin, A. Gluchov – Kemppainen, Arťuchin, V. Butuzov – Okulov, Zyrjanov, Vorošilo.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (Lisutin) – Rjasenskij, Ljamin, Ogurcov, Lekomcev, Bryncev, Berezin, An. Sergejev – Brulé, Gynge, Sexton – Stoljarov, K. Makarov, Polygalov – Porjadin, P. Kulikov, N. Kvartalnov – Gimatov, Jakimov, Koňkov.

    Rozhodčí: Nikolaj Akuzovsky, Artur Kuljov. Čároví: Alexej Majtak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 7420
    bahis siteleri