Plzeň – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 27.11.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:33
    Bruslaře čekají krušné chvilky! Na trestnou lavici totiž usedá Marek Trončinský, který si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    33:28
    Třinečtí si však přesilovou hru téměř ihned zopakují! Za pád pod nohy je vyloučen Jiří Fronk, tak se nechme překvapit, zda si Oceláři povedou lépe než před pár okamžiky.
     
    30:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Pospíšil – 2 min., držení protihráče).
     
    21:56
    A pro Třinec to vypadá ještě hůř! Na trestnou lavici totiž podruhé v dnešním utkání usedá David Nosek, který se proti pravidlům provinil podražením. Domácí tak čeká jednaosmdesát vteřin trvající přesilovka pěti proti třem!
     
    21:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Erik Hrňa – 2 min., hákování).
     
    17:40
    Do velice slibně vypadající šance se dral Vampola, byl ale jasně zahákován vracejícím se Jiřím Polanský, který už usedá na trestnou lavici. Jak domácí s touto přesilovkou naloží?
     
    15:01
    Krátce po vstřelení druhé branky se Boleslavští znovu budou muset bránit soupeřově přesilové hře – na trestnou lavici usedá Jan Holub, který se proti pravidlům provinil napadením.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Josef Hrabal – 2 min., hrubost).
     
    07:01
    Zbytečný zákrok v podání Lukáše Žejdla posílá mladoboleslavský celek poprvé v utkání do čtyř. Domácí útočník si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    03:25
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Linhart – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Vampola – 2 min., hrubost).
     
    01:31
    Vzápětí se však hosté dopustili faulu, na programu je tak první přesilová hra utkání. Na dvě minuty za hákování je vyloučen obránce David Nosek.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Musil (Hyka), 15. Klepiš (Vampola, Látal), 25. Lenc (Hyka, Vampola), 40. Urban, 60. Musil (Hanzlík) – 8. Martin Růžička (Petružálek, Dravecký), 38. Irgl (Nosek, M. Doudera), 43. J. Sýkora (Martin Růžička, L. Doudera), 53. Petružálek (Irgl, Linhart)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Kučný, Trončinský, Holub, Hanzlík (C), T. Voráček – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Vampola (A), Lenc – Látal, Urban, Fronk – Pospíšil, Musil, Klepiš.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, L. Doudera, Hrabal, M. Doudera, Nosek, Bartko – Petružálek (A), Špirko, Hrňa – Dravecký, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Irgl (C) – Adamský (A), Polanský, J. Sýkora – Kane.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Bláha, Špůr

    Diváci: 2891
    bahis siteleri