Plzeň – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 27.11.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Pavel MUSIL - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Bruslaři si třináct vteřin před koncem třetí třetiny berou ztracený náskok zpět a mílovými kroky se přibližují dnešnímu tříbodovému zisku! Parádní sóloakci vystřihl PAVEL MUSIL, který, ač tísněn, se dokázal vytočit zpoza branky, nachystat si puk na forhend a nekompromisní bombou pod víko překonat nic netušícího Petera Hamerlíka! Asistence: Jan Hanzlík.
     
    56:02
    Neuvěřitelný zákrok Jana Lukáše! Hosté naprosto vyšachovali obranu svého soupeře, Polanský kotouč přesunul před poloprázdnou svatyni na Rostislava Marosze, tomu ale zkazil radost bleskurychle se přesouvající boleslavský gólman, který zasáhl koncem své hole!
    52:53 Jakub PETRUŽÁLEK - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nepsané sportovní pravidlo nedáš – dostaneš znovu platí, Bruslaři nevyužili velkou šanci a hned z následného protiútoku inkasovali! Situaci dvou proti dvěma vyřešili hosté bravurně, Zbyněk Irgl zvedl hlavu a našel z druhé vlny si sjíždějícího JAKUBA PETRUŽÁLKA, který tvrdou ranou nedal Lukášovi šanci! Asistence: Zbyněk Irgl, Tomáš Linhart.
     
    52:44
    Rychlý brejk Boleslavských zaváněl gólem! Urban zablokoval Růžičkovu ránu a poté vyslal kupředu Jakuba Klepiše, jehož skákavou nabídku těsně před Hamerlíkem tečoval Látal, slovenský gólman byl ale připraven!
     
    51:06
    Puk se dostal na modrou čáru k nehlídanému Rothovi, jehož dělovka byla několikrát tečována, kotouč nakonec doskákal kousek vedle pravé tyče Lukášovy branky. Teď měli Bruslaři štěstí!
     
    49:33
    Bruslaře čekají krušné chvilky! Na trestnou lavici totiž usedá Marek Trončinský, který si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    48:39
    Pěkná rána! Milan Doudera dostal spoustu času na připravení si kotouč a následné vypálení, puk se snášel pod břevno Lukášovy svatyně, boleslavský gólman ale vytáhl parádní reflexivní zákrok ramenem!
     
    46:00
    Na dnešní utkání si do mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény našlo cestu 2891 diváků!
    42:03 Ján SÝKORA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale už Oceláři byli úspěšní, lepší začátek třetího dějství si asi nemohli přát! Celá situace se narodila poměrně nenápadně, Růžičkovo nahození bylo jedním z domácích hráčů ztečováno k JÁNU SÝKOROVI, který dostal spoustu prostoru na otočení se a následné poslání puku za Lukášova záda! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Doudera.
     
    41:18
    Pátý gól v třinecké síti nebyl ale vůbec daleko! Urban vystihl rozehrávku zmatkujícího Lukáše Doudery a po obkroužení branky puk přenesl k volnému Fronkovi, jeho jedovku z mezikruží ale Hamerlík nadvakrát zkrotil!
    39:37 Tomáš URBAN - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařům se podařilo vstřelit nepopulární gól do šatny, možná jsme byli svědky rozhodujícího momentu celého mače! Po zaváhání hostujících hráčů se puku ve středním pásmu ujal TOMÁŠ URBAN, který ranou na přední tyč z hranice levého kruhu prostřelil marně se natahujícího gólmana Hamerlíka! Bez asistence.
    37:12 Zbyněk IRGL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem prostřední dvacetiminutovky se hosté prosazují a znovu se tak dostávají na dostřel! Na Noskovu ránu z první ještě Jan Lukáš stačil zareagovat, puk ale nejistě vyrazil pouze před sebe, načež se k dorážce dostal důrazně hrající ZBYNĚK IRGL, který už neměl se zametením kotouče do sítě sebemenší problém! Asistence: David Nosek, Milan Doudera.
     
    33:28
    Třinečtí si však přesilovou hru téměř ihned zopakují! Za pád pod nohy je vyloučen Jiří Fronk, tak se nechme překvapit, zda si Oceláři povedou lépe než před pár okamžiky.
     
    30:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Pospíšil – 2 min., držení protihráče).
    24:45 Radan LENC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní převahu sice Boleslav nevyužila, krátce po jejím skončení se však dokázala prosadit, a svému soupeři tak odskakuje na rozdíl dvou branek! Po několika boleslavských pokusech se v brankovišti hostí rozpoutal závar nemalých rozměrů, volného kotouč si nakonec všiml RADAN LENC a pohotově jej zasunul za naprosto dezorientovaného Hamerlíka! Asistence: Tomáš Hyka, Petr Vampola.
     
    23:26
    Erik Hrňa naskočil zpět na led a ihned dostal dlouhou přihrávku od už hodně unaveného Linharta. Bývalý útočník Plzně či Olomouce se štěstím přešel přes Stříteského, v souboji tváří tvář Lukášovi ale neuspěl!
     
    21:56
    A pro Třinec to vypadá ještě hůř! Na trestnou lavici totiž podruhé v dnešním utkání usedá David Nosek, který se proti pravidlům provinil podražením. Domácí tak čeká jednaosmdesát vteřin trvající přesilovka pěti proti třem!
     
    21:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Erik Hrňa – 2 min., hákování).
     
    19:28
    Hosté se při vlastním oslabení vydali na ofenzivní výlet, po přihrávce od Draveckého se z úhlu sám na Lukáše řítil Martin Růžička, zacílil ale těsně nad břevno domácí pokladnice!
     
    18:28
    Ani další rána Matěje Stříteského gólem neskončila, tentokráte puk trefil před brankou bojujícího Žejdla. Po následné dorážce Jakuba Orsavy ale kotouč chvíli poskakoval okolo Hamerlíka, nakonec se zastavil na brankové čáře, odkud jej odpálil pozorný Hrabal!
     
    17:40
    Do velice slibně vypadající šance se dral Vampola, byl ale jasně zahákován vracejícím se Jiřím Polanský, který už usedá na trestnou lavici. Jak domácí s touto přesilovkou naloží?
     
    15:28
    Famózní Lukáš! Jakub Petružálek přidržel kotouč o kousíček déle, poté si počkal, až mu před branku najede Martin Růžička, ten ale z bezprostřední blízkosti na domácího gólmana ani nadvakrát nevyzrál!
     
    15:01
    Krátce po vstřelení druhé branky se Boleslavští znovu budou muset bránit soupeřově přesilové hře – na trestnou lavici usedá Jan Holub, který se proti pravidlům provinil napadením.
    14:13 Jakub KLEPIŠ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdánlivě bezradná přesilová hra v podání domácích nakonec přeci jen končí brankou, Bruslaři si tak ztracené vedení berou zpět! Látal podržel kotouč a nahrál na modré číhajícímu Vampolovi, který hru přenesl k JAKUBU KLEPIŠOVI a ten z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Vampola, Martin Látal.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Josef Hrabal – 2 min., hrubost).
    07:13 Martin RŮŽIČKA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    No, to netrvalo dlouho – dvanáct vteřin po začátku své přesilové hry se Oceláři prosazují, ve městě automobilů je tedy znovu srovnáno! Domácí obrana si špatně rozebrala protihráče, Draveckého přihrávku od pravého mantinelu ještě lehce tečoval Petružálek a kotouč doputoval až k MARTINU RŮŽIČKOVI, na jehož přízemní ránu k tyči nemohl Lukáš dosáhnout! Asistence: Jakub Petružálek, Vladimír Dravecký.
     
    07:01
    Zbytečný zákrok v podání Lukáše Žejdla posílá mladoboleslavský celek poprvé v utkání do čtyř. Domácí útočník si odpyká dvě minuty za podražení.
    05:01 Pavel MUSIL - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vzápětí se však prosazují domácí, kterým se tak po dlouhé době podařilo vsítit úvodní branku zápasu! Individuální průnik Radana Lence kvůli včasnému zásahu Petera Hamerlíka ještě brankou neskončil, volného puku se však ujal Hyka a před poloprázdnou brankou jej učebnicově předložil PAVLU MUSILOVI, který zamířil přesně! Asistence: Tomáš Hyka.
     
    03:25
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Linhart – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Vampola – 2 min., hrubost).
     
    03:22
    Tady mnoho nescházelo! Podél mantinelu puk doklouzal až k na modré čáře stojícímu Hanzlíkovi, který nabil Marku Trončinskému, po jehož ráně z první kotouč prolétl těsně vedle tyče Hamerlíkovy svatyně!
     
    01:31
    Vzápětí se však hosté dopustili faulu, na programu je tak první přesilová hra utkání. Na dvě minuty za hákování je vyloučen obránce David Nosek.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Musil (Hyka), 15. Klepiš (Vampola, Látal), 25. Lenc (Hyka, Vampola), 40. Urban, 60. Musil (Hanzlík) – 8. Martin Růžička (Petružálek, Dravecký), 38. Irgl (Nosek, M. Doudera), 43. J. Sýkora (Martin Růžička, L. Doudera), 53. Petružálek (Irgl, Linhart)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Kučný, Trončinský, Holub, Hanzlík (C), T. Voráček – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Vampola (A), Lenc – Látal, Urban, Fronk – Pospíšil, Musil, Klepiš.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, L. Doudera, Hrabal, M. Doudera, Nosek, Bartko – Petružálek (A), Špirko, Hrňa – Dravecký, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Irgl (C) – Adamský (A), Polanský, J. Sýkora – Kane.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Bláha, Špůr

    Diváci: 2891
    bahis siteleri