Plzeň – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 27.11.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Pavel MUSIL - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Bruslaři si třináct vteřin před koncem třetí třetiny berou ztracený náskok zpět a mílovými kroky se přibližují dnešnímu tříbodovému zisku! Parádní sóloakci vystřihl PAVEL MUSIL, který, ač tísněn, se dokázal vytočit zpoza branky, nachystat si puk na forhend a nekompromisní bombou pod víko překonat nic netušícího Petera Hamerlíka! Asistence: Jan Hanzlík.
    52:53 Jakub PETRUŽÁLEK - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nepsané sportovní pravidlo nedáš – dostaneš znovu platí, Bruslaři nevyužili velkou šanci a hned z následného protiútoku inkasovali! Situaci dvou proti dvěma vyřešili hosté bravurně, Zbyněk Irgl zvedl hlavu a našel z druhé vlny si sjíždějícího JAKUBA PETRUŽÁLKA, který tvrdou ranou nedal Lukášovi šanci! Asistence: Zbyněk Irgl, Tomáš Linhart.
    42:03 Ján SÝKORA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale už Oceláři byli úspěšní, lepší začátek třetího dějství si asi nemohli přát! Celá situace se narodila poměrně nenápadně, Růžičkovo nahození bylo jedním z domácích hráčů ztečováno k JÁNU SÝKOROVI, který dostal spoustu prostoru na otočení se a následné poslání puku za Lukášova záda! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Doudera.
    39:37 Tomáš URBAN - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařům se podařilo vstřelit nepopulární gól do šatny, možná jsme byli svědky rozhodujícího momentu celého mače! Po zaváhání hostujících hráčů se puku ve středním pásmu ujal TOMÁŠ URBAN, který ranou na přední tyč z hranice levého kruhu prostřelil marně se natahujícího gólmana Hamerlíka! Bez asistence.
    37:12 Zbyněk IRGL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem prostřední dvacetiminutovky se hosté prosazují a znovu se tak dostávají na dostřel! Na Noskovu ránu z první ještě Jan Lukáš stačil zareagovat, puk ale nejistě vyrazil pouze před sebe, načež se k dorážce dostal důrazně hrající ZBYNĚK IRGL, který už neměl se zametením kotouče do sítě sebemenší problém! Asistence: David Nosek, Milan Doudera.
    24:45 Radan LENC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní převahu sice Boleslav nevyužila, krátce po jejím skončení se však dokázala prosadit, a svému soupeři tak odskakuje na rozdíl dvou branek! Po několika boleslavských pokusech se v brankovišti hostí rozpoutal závar nemalých rozměrů, volného kotouč si nakonec všiml RADAN LENC a pohotově jej zasunul za naprosto dezorientovaného Hamerlíka! Asistence: Tomáš Hyka, Petr Vampola.
    14:13 Jakub KLEPIŠ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdánlivě bezradná přesilová hra v podání domácích nakonec přeci jen končí brankou, Bruslaři si tak ztracené vedení berou zpět! Látal podržel kotouč a nahrál na modré číhajícímu Vampolovi, který hru přenesl k JAKUBU KLEPIŠOVI a ten z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Vampola, Martin Látal.
    07:13 Martin RŮŽIČKA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    No, to netrvalo dlouho – dvanáct vteřin po začátku své přesilové hry se Oceláři prosazují, ve městě automobilů je tedy znovu srovnáno! Domácí obrana si špatně rozebrala protihráče, Draveckého přihrávku od pravého mantinelu ještě lehce tečoval Petružálek a kotouč doputoval až k MARTINU RŮŽIČKOVI, na jehož přízemní ránu k tyči nemohl Lukáš dosáhnout! Asistence: Jakub Petružálek, Vladimír Dravecký.
    05:01 Pavel MUSIL - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vzápětí se však prosazují domácí, kterým se tak po dlouhé době podařilo vsítit úvodní branku zápasu! Individuální průnik Radana Lence kvůli včasnému zásahu Petera Hamerlíka ještě brankou neskončil, volného puku se však ujal Hyka a před poloprázdnou brankou jej učebnicově předložil PAVLU MUSILOVI, který zamířil přesně! Asistence: Tomáš Hyka.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Musil (Hyka), 15. Klepiš (Vampola, Látal), 25. Lenc (Hyka, Vampola), 40. Urban, 60. Musil (Hanzlík) – 8. Martin Růžička (Petružálek, Dravecký), 38. Irgl (Nosek, M. Doudera), 43. J. Sýkora (Martin Růžička, L. Doudera), 53. Petružálek (Irgl, Linhart)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Kučný, Trončinský, Holub, Hanzlík (C), T. Voráček – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Vampola (A), Lenc – Látal, Urban, Fronk – Pospíšil, Musil, Klepiš.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, L. Doudera, Hrabal, M. Doudera, Nosek, Bartko – Petružálek (A), Špirko, Hrňa – Dravecký, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Irgl (C) – Adamský (A), Polanský, J. Sýkora – Kane.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Bláha, Špůr

    Diváci: 2891
    bahis siteleri