Č. Budějovice – Sparta 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:6 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:0 (kon.)
Slavia – Liberec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 0:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Mountfield HK
Sobota 03.12.2016, 16:00 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostává do pětibrankového vedení a 3 body už má téměř jasné. Hosté se dopustili faulu, ale ještě než došlo k přerušení hry stihl JOSEF JÍCHA svou střelou z mezikruží dostat kotouč až za záda hostujícího brankáře. Asistence: Vébr, Dvořák.
     
    36:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostává do čtyřbrankového vedení! ZDENĚK VÉBR dokázal z velmi dobré pozice prostřelit Bechného, který se pokusil jeho střelu zablokovat, ale to už se domácí radovali z dalšího gólu. Bez asistence:
     
    33:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól Litvínova, jenž byl v oslabení! DAVID DRAŠAR pláchl hostující obraně a svou přesnou střelou mezi betony Bechného navýšil vedení domácích. Asistence: Horák.
     
    23:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se posouvá do dvoubrankového vedení! Nejprve Bečvář rozhodil Bechného svou střelou a poté se po několika dorážkách podařilo JANU BEČVÁŘOVI poslat střelu do horních pater brány nad ležícího hostujícího brankáře. Asistence: Fencl, Bečvář
     
    18:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov otevírá skóre dnešního utkání! JOSEF JÍCHA poslal rychlou střelu z levého kruhu přesně mezi betony Bechného a dostává tak Litvínov do vedení. Asistence: Bečvář, Fencl.

    Eliška Mrázková

    Branky a nahrávky: 19. Jícha (Bečvář, Fencl), 24. Bárdoš (Fencl, Bečvář), 34. Drašar (Horák), 37. Vébr, 50. Jícha (Vébr, Dvořák)


    HC Litvínov: Havlík Š. (Kožnar) – Macháč, Franc ''A'', Havlík, Březák ''C'', Brzek, Dvořák – Kučera, Schmidmayer, Drašar, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař ''A'', Horák, Jícha
    Mountfield HK: Bechný (Špirek) – Hroudný, Kynčl, Havránek ''A'', Gaspar, Šalda, Lier – Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik ''C'', Moník, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa

    Rozhodčí: Kostourek – Gerát, Hynek
    bahis siteleri