Č. Budějovice – Sparta 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:6 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:0 (kon.)
Slavia – Liberec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 0:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:6 (1:1, 2:2, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Sobota 03.12.2016, 13:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům už to ale nevadí, jelikož se prosazují a rozhodují o svém vítězství na ledě Plzně! Do prázdné branky dopravil puk JAN HLADONÍK. Je to 6:4 a téměř stoprocentně máme hotovo! Asistence: Michal Kvasnica.
     
    49:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    A po 25 sekundách získávají Oceláři poprvé v utkání vedení! O obrovskou radost na hostující střídačce se postaral MICHAL KVASNICA, který ze vzduchu dorazil puk do plzeňské brány a poslal Třinec do vedení 5:4. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    48:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je něco, znovu se podařilo hostům srovnat! Napínavé utkání pokračuje. Lukáš Kaukič zpoza branky nahrál přesně do mezikruží na JAKUBA LACKU, který z voleje přizvedl puk do rohu Kolářovy brány a upravil stav zápasu na 4:4! Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    46:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A dvojnásobnou přesilovou hru svěřenci kouče Davida Bruka proměňují! MATYÁŠ KANTNER se dočkal druhého gólu v zápase, když uplatnil velký důraz na brankovišti po nadýchané přihrávce od Filipa Kokošky. Je to 4:3, počtvrté v zápase Plzeň získává vedení! Asistence: Filip Kokoška a Petr Kodýtek.
     
    37:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A znovu se hostujícímu týmu podařilo vyrovnat! Patrik Hrehorčák šikovně zpoza brány nahodil hrací předmět před ní, kde se nejprve nedokázal prosadit Jan Hladoník. Ihned se však k zakončení dostal i MICHAL KVASNICA, který už dopravil puk do branky! Kristián Kolář neměl při této situaci moc šancí. Asistence: Jan Hladoník a Patrik Hrehorčák.
     
    34:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Potřetí v utkání se modrobílí ujímají vedení! Jejich tlak trval i po skončení přesilové hry a přinesl kýžené ovoce, když Filip Kokoška přistrčil kotouč k MATYÁŠI KANTNEROVI, na kterého už zívala odkrytá brána. Je to 3:2 pro indiány! Asistence: Filip Kokoška a Petr Kodýtek.
     
    28:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu Oceláři využívají a máme znovu srovnáno! Opět se Slezané prosadili střelou z levého kruhu, tentokráte ji vyslal LUKÁŠ KAUKIČ. Kolářovi propadl puk mezi betony, 2:2! Asistence: Jan Bartko a Matěj Mach.
     
    25:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se podruhé ujímá vedení! Tohle byl pěkný protiútok. Jiří Stráský v útočném pásmu posunul napravo k MATĚJI CHALUPOVI, který střelou zápěstím našel skulinku mezi betony Matěje Loubala. 2:1 pro Plzeň! Asistence: Jakub Vavřička a David Kvasnička.
     
    12:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Oceláři se pustili do další akce, která již skončila úspěchem. V levém kruhu pro vhazování se ke střele dostal GRZEGORZ RADZIENCIAK, jehož parádní střela šviihem se od tyče odrazila do brány Plzně! Asistence: Dominik Cihlář a Kryštof Stuchlík.
     
    06:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se ujímají vedení 1:0 krátce po vhazování v útočném pásmu! Před branku se dostal FILIP KOKOŠKA, jehož si obrana vůbec nehlídala. Nejproduktivnější hráč celé soutěže to udělal perfektně, vykoupal Loubala a otevřel skóre zápasu. Asistence: Petr Kodýtek.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Kokoška (Kodýtek), 26. Chalupa (Vavřička, Kvasnička), 35. Kantner (Kokoška, Kodýtek), 47. Kantner (Kokoška, Kodýtek) – 13. Radzienciak (Cihlář, Stuchlík), 29. Kaukič (Bartko, Mach), 38. Kvasnica (Hladoník, Hrehorčák), 49. Lacka (Kaukič), 50. Kvasnica (Hrehorčák), 60. Hladoník (Kvasnica)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Zeman) – Kačena, Staněk, Kvasnička, Váchal, Kaňák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský (A), Hanzlík, Vavřička (A), Pour, Chalupa, Kodýtek, Kokoška, D. Roubal, Eret.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Bartko, Radzienciak, Haman (C), Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlár, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladoník (A), Lacka (A), Kalus.

    Rozhodčí: Souček – Štofa, Beneš.
    bahis siteleri