Č. Budějovice – Sparta 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:6 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:0 (kon.)
Slavia – Liberec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 0:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 03.12.2016, 14:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byla jedna z nejpohlednějších akcí, kterou jsem letos na Horáckém zimním stadionu viděl. Heinrich zabojoval na modré o vyhozený kotouč a stáhl jej ze vzduchu. Hned jej k levé tyči na Mejzlíka, který byl téměř zády ke kleci Šimonů, ale skvostnou zadovkou našel před brankou zcela volného JAKUBA KRAUČUKA a ten jen doklepl kotouč do prázdné klece. Nyní pětice zlínských hráčů nechala gólmana zcela na holičkách. Asistence: Tomáš Mejzlík, Aleš Heinrich.
     
    27:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sportovní pořekadlo praví, že nedáš, a proto dostaneš. Přesně tohle platí i nyní. Heinrich po další hezké Mejzlíkově přihrávce ujel obráncům hostí a řítil se sám na Šimonů. Toho překonal, jenže v gólu mu zamezila pravá tyčka. Kotouč se ale odrazil před branku, kde ho do volné klece uklidil JAKUB KRAUČUK. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Mejzlík.
     
    04:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    V utkání staršího dorostu na ledě Zlína vede Jihlava 5:2 a do vedení se dostávají také její starší mládežničtí kolegové. Po dobrém zásahu Brože vzal kotouč Kraučuk a poslal jej do jízdy na levou stranu pro Mejzlíka. Rázem z toho bylo přečíslení domácích. Mejzlík si najel na pravý kruh, přihrál na střed pro ALEŠE HEINRICHA a nejproduktivnější hráč jihlavských juniorů poslal gólmanovi Šimonů navštívenku pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Mejzlík, Jakub Kraučuk.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Heinrich (Mejzlík, Kraučuk), 28. Kraučuk (Heinrich, Mejzlík), 39. Kraučuk (Mejzlík, Heinrich)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Mareš, Pospíchal, Hrabaň, Srnský – Kraučuk, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Ondráček, Geier – Huňáček, Krtek, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    Berani Zlín: Šimonů (Odložilík) – Padrnos, Gazda, Procházka, Váňa, Kolařík, Budil – Václavek, Karafiát, Strmiska – Mikulec, Fryšara, Kotek – Bainar, Horváth, Stiksa – Kenša. Trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Skopal – Kotlík, Polák
    bahis siteleri