Motor ČB – Most 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 0:1 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
Přerov – Frýdek-M. 2:1 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 0:2 (kon.)
Havířov – Jihlava 0:1 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 03.12.2016, 17:00Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Bonusový bod navíc získává přerovský Zubr, a to díky brance JANA BERGRA. Čerstvá akvizice žluto-modrých získala kotouč mezi kruhy vlastního obranného pásma a jela sama na Šimbocha. V tomto zápase hostující brankář vychytal již čtyři samostatné úniky, ale na té pátý již nestačil, protože hráč s dvacet osmičkou na dresu se trefil přesně nad jeho lapačku. Bez asistence.
     
    47:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté po krásné akci vyrovnávají. Mezi kruhy se ocitl zcela osamocen Franek. Neukvapil a u tyče našel ještě lépe postaveného TADEÁŠE JAROŠE, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Tomáš Franek a David Samiec
     
    35:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov otevírá skóre zápasu. Frýdku se nepodařilo vyhodit kotouč, který na modré zachytil Pala. Po jeho zblokované střele se kotouče zmocnil M. Kratochvíl, který našel u tyčky zcela volného JAKUBA IŽACKÉHO, který se trefil přesně. Asistence: Matouš Kratochvíl a Radomír Pala
    Marken.cz

    Vojtěch Sklenář

    Branky a nahrávky: 36. Ižacký (M. Kratochvíl, Pala), 63. Berger – 48. Jaroš (Franek, Samiec)


    HC ZUBR Přerov: Horčička (Huf) – Chmelíř, Šnajnar, M. Novotný, Ferenc (A), Zbořil, L. Vágner, Pala, Malina – Plášek, T. Sýkora (C), Milan Procházka (A) – Goiš, Popelka, Kovařík – Ižacký, Berger, M. Kratochvíl – Tadeáš Král, Dymáček, Kratochvíl.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – Štebih, Adámek, Michal Roman, Matyáš, L. Kovář, Jeník, M. Jáchym – Jaroš, Chmielewski, Pechanec (C) – Klimša, Rufer (A), Cienciala – Miloš Roman, Jašek, M. Kovařčík – O. Kovařčík, Samiec, Franek.

    Rozhodčí: Doležal, Veselý – Lučan, Kis
    bahis siteleri