Slavia – K. Vary 3:4 (po pr.) | Chomutov – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
Zlín – Jihlava 4:5 (kon.) | Sparta – Kladno 5:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (1:0 po s.n.)
Písek – Pardubice 4:15 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 4:7 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 6:1 (kon.) | Liberec – Kolín 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 03.12.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    58:40
    Adam Jonáš (HKM) je vyloučen za držení protihráče.
     
    53:27
    Čas rychle běží, hosté dostávají možná poslední šanci vrátit se do zápasu. Mikuláš Pohl (HKM) je vyloučen za podražení, na modrou už se staví ostrostřelec Toman.
     
    52:39
    Nádherná akce domácího Tadeáše Jakubce. Kličkou se vyhnul hostujícímu obránci a jeho střelu musel vytáhnout držadlem hokejky Daniel Svoboda!
     
    51:06
    Michal Silný zblízka dorážel střelu spoluhráče, ale byl už moc blízko, aby mohutného Dvořáka překonal.
     
    49:54
    Neskutečné! Hosté jsou kompletní a Daniel Dudáček se vydal dopředu. Hradecký brankář Daniel Dvořák odhadl situaci špatně, vydal se za pukem do rohu, ale Dudáček ho o něj obral. Takřka z nulového úhlu pak trefil vzdálenější tyčku hradecké branky!
     
    47:33
    Hosté museli na poslední chvíli hasit šanci Dominika Šedivého, takže si i Hradec zahraje přesilovku. Patrik Škola (CEB) je vyloučen za podražení.
     
    46:15
    Také Hradec sahal po gólu, Václav Maršík vybojoval puk, ale před brankářem zablokoval střelu protihráč. Neuspěl ani dorážející Vojtěch Síla.
     
    45:26
    Obrovská chyba domácích v rozehrávce, doslova namazali jednomu z hostů, ale jeho šanci chytá Dvořák! Toho pak ještě sejmul vlastní spoluhráč, nicméně kotouč gólmanovi nevypadl.
     
    41:58
    Hosté si podruhé v zápase zahrají přesilovku. Dominik Šedivý (HKM) vysekl svému soupeři hokejku a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    39:14
    Hosté si koledují o čtvrtý gól, to už by měli dost těžké. Tentokrát byli Hradečtí vepředu ve třech, Jakub Hašek volil přihrávku, ani ta však nebyla přesná.
     
    38:23
    Václav Maršík dobře počkal, až se mu rozjede Miroslav Havelec. Přes Doktorovu hokejku mu však nedokázal prostrčit puk do samostatného úniku.
     
    34:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Budějovice měly ve druhé třetině několik šancí na vyrovnání, jenže teď střílí důležitý gól Hradec! Ve dvou proti jednomu zůstali v pásmu Daniel Vaňát a MIKULÁŠ MATOUŠ. Vaňát situaci neuspěchal, položil si hostujícího beka a pak za jeho tělem našel volného Matouše, který neměl sebemenší problém zakončit k nehlídanému koutu brány. Moc pěkná akce – 3:1! Asistence: Daniel Vaňát, Matěj Síla.
     
    27:42
    Daniel Dvořák stále drží hradecké vedení! Z mezikruží na něj nejdřív nevyzrál Michal Silný, pak zblízka dorážel Martin Beránek, ale hradecký gólman se parádně přesunul.
     
    26:11
    I přes předešlý moment zatím hraje Mountfield nepovedenou přesilovku a teď mohl inkasovat. Matěj Toman vypíchl puk a vyrazil do úniku dva na jednoho. Rozhodl se sám střílet, jenže Daniel Dvořák ho u bližší tyče bezchybně vychytal lapačkou!
     
    25:23
    Gólman Daniel Svoboda za brankou namazal puk na hokejku Dominiku Šedivému. Ten ale neměl před prázdnou klecí žádného spoluhráče a pak už se hosté vrátili.
     
    24:27
    Pohyblivý Václav Maršík vybojoval pro Hradec druhou přesilovku. Ondřej Vaculík (CEB) je vyloučen za podražení.
     
    23:39
    Druhé přečíslení dva na jednoho v podání Motoru. Michal Silný tentokrát Tomanovu nabídku zpracoval, ale taky mu to trvalo o chvilku déle, než by potřeboval. Dvořák pak už zasáhl.
     
    21:27
    Ondřej Vaculík skvěle tečoval Krchovu střelu od modré a Dvořák nevěděl, kde je puk. Buď on, nebo obránce, ho však zvládl vyrazit!
     
    19:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale domácí hokejisté odpovídají bleskovým způsobem a berou si zpátky ztracený náskok! Hned po inkasované brance přejeli dopředu a Svoboda se zapotil. Když pak domácí zpoza brány dostali puk před ní, JAKUB HAŠEK byl ve správný čas na správném místě a pod horní tyčku střílí svůj druhý gól zápasu – 2:1! Asistence: Dominik Šedivý, Tadeáš Jakubec.
     
    18:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trochu liknavější obranu domácích i zbytečné vyloučení hosté trestají a před přestávkou vyrovnávají skóre! Jednu ránu MATĚJE TOMANA ještě Dvořák zastavil lapačkou, jenže po chvíli se kotouč vrátil na hokejku budějovického mladšího dorostence znova. Od modré čáry tentokrát prostřelil všechno včetně brankáře, který měl zakrytý výhled, a proto nemohl reagovat – 1:1! Asistence: Martin Beránek.
     
    16:58
    Kolem hradeckého brankoviště následně vypukla mela, když hosté dotírali na Dvořáka, který měl puk ve své moci. Rezultuje z toho úplně zbytečné vyloučení domácího kapitána Kryštofa Pažourka (HKM) za hrubost, za protesty si navíc vysloužil i osobní desítku.
     
    16:58
    Motor mohl zareagovat, když poprvé v zápase přečíslil hradeckou defenzívu. Martin Beránek ale nezpracoval nabídku Matěje Tomana!
     
    07:16
    Inkasovaný gól vyburcoval Motor k dosud nejlepší pasáží zápasu. Po úprku Beránka pálil ze zadní pozice Miročnikov, ale jeho dělovka hradeckou klec minula. Pak se ke střele i dorážce dostal Robin Rákosník, Dvořák byl i tentokrát pozorný.
     
    06:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre dnešní bitvy nám poprvé mění nikoli kombinace, ale individuální akce! JAKUB HAŠEK vzal puk a na obránce měl půlkrok náskok. Ten ho sice stínoval, ale Hašek se i tak před gólmanem dostal k bekhendovému zakončení, které proklouzlo Svobodovi mezi betony – 1:0! Bez asistence.
     
    01:31
    No, tak Vojtěch Krcho (CEB) vlil do souboje nějaké ty emoce hned na startu. V rohu tvrdě dohrál Miroslava Kuklu, což se domácím samozřejmě vůbec nelíbilo. Hostující forvard je vyloučen na 2 + 10 minut za naražení zezadu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Hašek, 20. Hašek (Šedivý, Jakubec), 35. Matouš (Vaňát, M. Síla) – 19. Toman (Beránek)


    Mountfield HK: Dvořák (Kouba) – Voňka, Pohl, Lelek, Krištof, Jonáš, Kukla – Dominik Šedivý, Sklenář, Mašín, M. Síla, Pažourek (C), M. Matouš, Havelec, V. Síla, Jakubec, Vaňát, Hašek, Maršík. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Ovsjannikov) – Stárek, Doktor, Rákosník, Dosek (C), Dudáček, Škola, Šafář, Miročnikov – Silný, Beránek, Krcho, Toman, Vaculík, Masopust, Kašper, Kaisler. Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Úlehla – Holeček, Roischel.
    bahis siteleri