Bohumín – Rožnov p. R. 0:0 (*19:00) | Chotíkov – Třemošná 0:0 (odl.) | Mar.Lázně – Čerti Ostrov 7:4 (kon.)
HC Děčín B – HC Turnov 4:6 (kon.) | Černošice – Mladá Boleslav B 8:3 (kon.) | Lev Benešov – Slaný 3:5 (kon.)
Příbram – V.Popovice 5:4 (kon.) | HC Rokycany – Nejdek 4:3 (3:2 po s.n.) | Kroměříž – Blansko 9:6 (kon.)
Uničov – Břeclav 4:2 (kon.) | Rosice – Uh. Hradiště 3:0 (kon.) | Orlová – Nový Jičín B 6:2 (kon.)
Wolves Č. Těšín – Krnov 5:4 (po pr.) | H. Benešov – Studénka 0:3 (kon.) | Vlašim – Rakovník 8:1 (kon.)
Mělník – Králův Dvůr 5:3 (kon.) | Radomyšl – Č. Krumlov 5:4 (kon.) | Vel. Meziříčí – Velká Bíteš 4:1 (kon.)
Jesenice – Žabonosy 4:2 (kon.) | Trstěnice – Cheb 4:8 (kon.) | Lomnice n/P – Frýdlant 4:3 (kon.)
Kaznějov – TJ Sušice 11:4 (kon.) | Letňany – Louny 10:5 (kon.) | Klatovy – Tachov 0:2 (kon.)
Kobra Praha B – Olympik 13:3 (kon.)
konec
HC Děčín B
4:6 (1:4, 2:1, 1:1)
HC Turnov 1931
Sobota 03.12.2016, 15:30Krajská liga: Liberecký kraj
Partner:
     
    59:47
    Na dvě minuty za hákování putuje na trestnou lavici Eichler. Do konce zápasu je ale třináct vteřin a moc času tedy Medvědům nezbývá.
     
    58:59
    Medvědi hrají bez brankáře a zkusí to tedy se šesti bruslaři v poli.
     
    54:36
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Přesně v momentě, kdy měl naskočit čtvrtý hráč hostů na ledovou plochu, v hodině dvanácté tak Medvědi svou přesilovku pět na tři dokázali proměnit. TOMÁŠ RUBEŠ prostřelil Fikrta a jeho tým je tak znovu ve hře – 4:6. Asistence: Martin Kvaček, Dominik Horčička.
     
    53:11
    A za podražení následuje svého spoluhráče na trestnou lavici také Kysilka, jenž se provinil podražením a je tu pro domácí tým dvojnásobná početní výhoda.
     
    52:36
    Další trest pro hosty. Jiří Zákoutský dostává dvě minuty za zdržování hry a Medvědi si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    49:15
    Marek Šetka pálil od modré čáry a Fikrt s obtížemi jeho projektil vyrazil. To byla další velká šance Medvědů, která ovšem skončila bez gólového efektu.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu HC Turnov 1931 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    45:28
    Vylučuje se na obou stranách. Pořádek dostává dvě minuty za držení a Řezníček pak za nafilmovaný pád.
     
    43:21
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Hosté se z předešlého tlaku Děčína oklepali a nyní přidávají už svou šestou přesnou trefu. LUKÁŠ MIZERÍK se dostal do slibné pozice a poté zužitkoval přihrávku svého spoluhráče Maděry – 3:6. Asistence: Daniel Maděra.
     
    39:25
    Medvědi měli v závěru druhé periody obrovský tlak, ale Fikrt znovu předváděl doslova nemožné a podržel tak dvoubrankový náskok svého celku.
     
    38:38
    Nyní si přesilovou hru zahrají také domácí. Petr Zákoutský dostává dvě minuty za hákování.
     
    36:37
    Znovu sílil tlak Děčína, který už už byl na dosah další brance. Jenže Fikrt ve svém brankovišti doslova čaruje a nechce, aby se Medvědi dostali zpět do hry.
     
    30:51
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Jenomže hned po vhazování se ve vlastním oslabení dostal do další šance JAN KMENT, který svou střelou pod víko nedal Fikrtovi sebemenší šanci – 3:5. Bez asistence.
     
    30:39
    Medvědi budou hrát v oslabení. Šváb inkasuje dvě minuty za hrubost a hosté tak mají znovu výhodu přesilové hry.
     
    27:40
    Třígólový střelec Maděra měl znovu před Káchou šanci, ale domácí ochránce svatyně ho bravurně dokázal vychytat.
     
    23:43
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Jenže po tom, co domácí znovu snížili na hratelný rozdíl, přichází další rána v podobě další branky v děčínské síti. LUKÁŠ MIZERÍK prostřelil Petra Káchu a je to už 2:5. Asistence: Daniel Maděra.
     
    22:16
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Jako první se ve druhé třetině dokázali prosadit domácí hokejisté, kterým se tak lépe dýchá. JAN KMENT předvedl parádní individuální akci a dostal se do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelu bekhendem proměňuje ve druhý gól svého celku – 2:4. Bez asistence.
     
    19:30
    Jenomže síly na ledě se po půl minutě srovnají. Za hákování odchází na lavici hanby také Jan Kment a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    19:10
    Přesilovku si zahraje také Děčín. Maděra dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici.
     
    17:23
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Nyní už ale znovu hosté svoji převahu potvrdili dalším gólem. V přečíslení se dokázal uvolnit DANIEL MADĚRA a trefuje se přesně mezi tři tyče – 1:4 a zároveň tak kompletuje svůj hattrick. Medvědi tak budou muset dohánět už tříbrankovou ztrátu. Asistence: Jiří Zákoutský.
     
    15:56
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Po chybě děčínské obrany se k puku dostal Žmolil, jenž na modré čáře vysunul DANIELA MADĚRU, který se v těsné blízkosti před Káchou nemýlil. Svým druhým přesným zásahem v dnešním duelu tak vrací Turnovu dvoubrankové vedení – 1:3. Asistence: Dominik Žmolil.
     
    15:16
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Nyní už přichází odpověď ze strany Děčína, který se tak dostává svému dnešnímu soupeři na dostřel jediné branky. Medvědi se dostali do tandemu dva na jednoho, MAREK ŠETKA pak za záda Fikrta dorazil svou vlastní střelu, kterou předtím právě hostující brankář vyrazil pouze před sebe a kontaktní branka je na světě – 1:2. Bez asistence.
     
    09:28
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Místo toho přichází další přesná trefa ze strany hostů, kteří tak svoji převahu přetavili už ve dvoubrankový náskok – 0:2. Na prudkou střelu JANA ZÁKOUTSKÉHO nemohl Kácha zareagovat a kotouč tak končí podruhé za jeho zády. Asistence: Daniel Maděra.
     
    05:10
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Z další akce se už nemýlili a berou si tak jednobrankový náskok díky přesné trefě DANIELA MADĚRY – 0:1. Asistence: David Řezníček.
     
    02:29
    Hosté ve své přesilové hře zahrozili. Obrovskou šanci měli v blízkosti Petra Káchy, který znovu bravurně chytá a drží svůj tým.
     
    01:21
    A hned tu máme první vyloučení. Na trestnou lavici usedá Petr Saska, jenž se provinil faulem kolenem a navíc dostal ještě desetiminutový trest. Hosté si tak zahrají první přesilovou hru.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Šetka, 23. Kment, 31. Kment, 55. Rubeš (Kvaček, Horčička) – 6. Maděra (Řezníček), 10. Jan Zákoutský (Maděra), 16. Maděra (Žmolil), 18. Maděra (Jiří Zákoutský), 24. Mizerík (Maděra), 44. Mizerík (Maděra)


    HC Děčín B: Kácha (Fichtner) – Horčička, Kvaček, Pulda, Chovanec, Rubeš D., Šváb, Pořádek, Hercog, Šetka, Kment, Čejka, Ždánský, Rubeš T., Michajličenko, Saska, Veselý
    HC Turnov 1931: Fikrt (Petruželka) – Zákoutský Jiří, Zákoutský Jan, Kysilka, Eichler, Mikule, Mizerík, Jágr, Řezníček, Zákoutský Petr, Maděra, Růzha, Žmolil, Majdič

    Rozhodčí: Štěpán – Kilián, Holada
    bahis siteleri