Boston – Colorado 2:4 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 6:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – New Jersey 5:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:2 (kon.) | Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Carolina 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Colorado Avalanche
Pátek 09.12.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:05 Carl SÖDERBERG - 2:4
     
    37:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado si bere nazpátek svůj dvoubrankový náskok! Hosté sevřeli Boston před jeho brankou. Michail Grigorenko se nejlépe zorientoval před brankou a poslal odražený puk na CARLA SODERBERGA, jež dopravil kotouč do poloodkryté branky! Asistence: Michail Grigorenko, Francois Beauchemin.
    33:23 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    33:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tady zajímavou zápletku! Bostin se dostává na rozdíl jediné branky! Domácí uspěli na vhazování v útočném pásmu, DAVID PASTRŇÁK obdržel parádní přihrávku mezi kruhy a bez přípravy propálil bezmocného Pickarda! Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
    32:03 David PASTRŇÁK - 1:3
     
    32:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se přeci jen dočkal! Medvědi se vracejí do hry. DAVID PASTRŇÁK naskočil z trestné lavice zpátky na led, sjel si na přihrávku o mantinel, ujel obraně Colorada a vychutnal si Pickarda. Český útočník jen potvrzuje vynikající formu! Asistence: Tim Schaller.
    24:09 John MITCHELL - 0:3
     
    24:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček do bostonské rakve! Colorado navyšuje své vedení na 3:0. Backes se neprodral do útočného pásma, puk si vzal JOHN MITCHELL, vlétl s ním do útočného pásma a rychlou střelou překonal Chudobina! Bez asistence.
    12:57 Nathan MACKINNON - 0:2
     
    12:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pozor! Colorado navyšuje své vedení v oslabení! Torey Krug chtěl udržet puk v útočném pásmu, ale kotouč mu propadl pod tělem za modrou čáru, kde si jej vzal NATHAN MACKINNON, který pláchl domácí obraně a střelou pod víko překonal Chudobina. Bez asistence.
    05:30 Matt DUCHENE - 0:1
     
    05:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Naopak Colorado se ujímá vedení! MATT DUCHENE si vybruslil s kotoučem před branku, pohrál si s obránci, dojel až do střelecké pozice a nechytatelnou střelou na zadní tyč poslal Colorado do vedení! Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Pastrňák (Schaller), 34. Pastrňák (Marchand, Krug) – 6. Duchene, 13. MacKinnon, 25. J. Mitchell, 38. Söderberg (Grigorenko, Beauchemin)


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí, Schaller – Czarnik, Riley Nash, Spooner – J. Hayes, D. Moore, Blidh.
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Barrie, Ťutin, Goloubef, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch – Comeau, MacKinnon (C), R. Bourque – Iginla, Söderberg, Grigorenko – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (A) – Martinsen, Colborne, McLeod.

    Rozhodčí: O´Roard, McIlsak – Berg, Barton

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri