Boston – Colorado 2:4 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 6:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – New Jersey 5:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:2 (kon.) | Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Carolina 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 09.12.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Carl HAGELIN - 1:5
     
    59:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté vedou 1:5! CARL HAGELIN trefil z mezikruží prázdnou branku a stanovil tak stav utkání na 1:5! Asistence: Matt Murray.
    45:48 Matt CULLEN - 1:4
     
    45:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do tříbrankového vedení! Wilson našel skvělou přihrávkou od zadního mantinelu před brankou úplně osamoceného MATTA CULLENA, který se následnou střelou z první mezi betony Luonga nemýlil. Asistence: Scott Wilson.
    26:17 Jaromír JÁGR - 1:3
     
    26:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek! Barkov se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až před Murraye. Místo střely ale volil ještě přihrávku na dojíždějícího JAROMÍRA JÁGRA, a ten se následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Aleksandr Barkov a Keith Yandle.
    07:34 Scott WILSON - 0:3
     
    07:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují už na rozdíl tří branek! Schultz vyslal na branku střelu od modré. Kotouč však k Luongovi vůbec nedošel, neboť se odrazil od jednoho z bránících hráčů na hokejku Wilsona, který následně vyslal na branku střelu, kterou ještě těsně před Luongem tečoval mezi jeho betony TOM KÜHNHACKL. Asistence: Scott Wilson a Justin Schultz.
    04:51 Conor SHEARY - 0:2
     
    04:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už 0:2! Crosby se ocitl s kotoučem zcela osamocen před Luongem. Místo střely však volil ještě přihrávku CONORU SHEARYMU, který sice branku vůbec netrefil, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět do brankoviště, kde si ho za svá záda nechtíc srazil Roberto Luongo. Asistence: Bez asistence.
    03:06 Sidney CROSBY - 0:1
     
    03:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! SIDNEY CROSBY se dostal ke střele z vrcholu pravého kruhu a kotouč poslal nechytatelně do levého horního růžku branky. Luongo neměl proti této střele žádnou šanci. Asistence: Patric Hörnqvist a Conor Sheary.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 27. Jágr (Barkov, Yandle) – 4. Crosby (Hörnqvist, Sheary), 5. Sheary, 8. Kühnhackl (S. Wilson, J. Schultz), 46. Cullen (S. Wilson), 60. Hagelin (M. Murray)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Kindl, Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, R. Smith – Sceviour, Trocheck, J. Jokinen (A) – P. Thompson, Bjugstad, Malgin – Rau, MacKenzie (C), Griffith.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Sheary – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Rust, Bonino, Kunitz (A) – Kühnhackl, Cullen, S. Wilson.

    Rozhodčí: Morton, Luxmore – Racicot, Murray
    bahis siteleri