Engineers Prague – KTH Krynica 6:5 (po pr.)
po prodl.
ČVUT Engineers Prague
6:5 (2:1, 2:2, 1:2 - 1:0)
KTH Krynica
Úterý 13.12.2016, 18:15 • Zimní stadion Hvězda, Praha • European University Hockey League • 7. kolo
Partner:
     
    64:24
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Domácí jeli dva na jednoho. Tobola našel krásným pasem OLDŘICHA HEŽU, který si troufl na kličku do bekhendu. Domácí hráč oklamal Beka a zařizuje vítězství Techniky v dnešním utkání. Asistence: Dominik Tobola.
     
    62:02
    Petr Hupka tak dlouho dloubal do kotouče u levé tyče, až ho dostrkal za brankovou čáru, ovšem rozhodčí razantně rozpažil a branka platit nebude. Prodloužení tak pokračuje dál.
     
    56:56
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je vyrovnáno. ALEXANDR ALIMOV se dostal mezi kruhy a přesnou střelou do spodní části branky srovnává stav utkání. To bude zajímavý závěr utkání. Asistence: Valerij Polinin, Jaroslav Pomorcev.
     
    56:43
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Tak pozor. PAVEL VOROBJEV si počínal jako zkušený mazák a povedenou střelou zařídil hostům důležité snížení. Asistence: Stanislav Pestikov.
     
    47:31
    V obrovské šanci se objevil Jaroslav Pomorcev, který sám před Cvrčkem neuspěl, když vůbec netrefil branku Techniky.
     
    46:49
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    DOMINIK TOBOLA vzal kotouč ve vlastním oslabení, oklamal dva obránce a střelou nad rameno Beka nekompromisně uklidil kotouč do horního rohu hostující branky. To byla krásná akce domácího forvarda. Bez asistence.
     
    45:06
    Vyloučení v týmu Technika Praha (Josef Vostracký – 2 min., podražení).
     
    45:05
    Alimov pálil z těžkého úhlu, avšak jeho rána orazítkovala tyč domácí branky.
     
    41:58
    Vyloučení v týmu KTH Krynica (Stanislav Pestikov – 2 min., sekání).
     
    40:19
    Pestikov se dostal zkraje třetí třetiny do samostatného úniku, ovšem hostující hráč nedokázal propálit Cvrčka v brance Techniky. To byla velká šance hostujícího hráče.
     
    39:51
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Při signalizovaném vyloučení se dostal ke střele na levém kruhu DENIS GALUŠKIA, který tvrdou ránou propálil Cvrčka nad rameno. Asistence: Jevgenij Smirnov.
     
    37:33
    Vyloučení v týmu Technika Praha (Tomáš Hlaváč – 2 min.).
     
    32:38
    Jakub Kopečný dorážel před brankou, avšak dorážka z bezprostřední blízkosti mu nesedla a domácí hráč netrefil zcela odkrytou hostující klec.
     
    31:47
    Vyloučení v týmu KTH Krynica (Denis Galuškia – 2 min., faul loktem).
     
    31:58
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Hostům se daří snížit na rozdíl dvou branek. JEVGENIJ SMIRNOV se dokázal prosadit po individuální akci. Bez asistence,
     
    29:14
    Hosté střídají gólmany. Sizov přenechává své místo v brankovišti Bekovi.
     
    29:14
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Technika přidává další ránu Krynici. Od modré, od levého mantinelu vypálil PETR UJFALUŠI, jehož rána skončila až za zády hostujícího gólman. Asistence: Oldřich Heža.
     
    28:36
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Za obranu Krynice se dostal PETR URBÁNEK, který to zkusil kličkou k levé tyči a uspěl. Sizov se natahoval marně. Domácí tak jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Daniel Kolář.
     
    26:20
    Dominik Tobola se rozjel k nájezdu, který zakončil kličkou do bekhendu, avšak Sizov jeho pokus dokázal zlikvidovat. Stav utkání je tak stále 2:1!
     
    26:20
    Po faulu na Dominika Tobolu bylo nařízené trestné střílení pro Techniku Praha.
     
    19:03
    Jaroslav Pomorcev se dostal za obranu Techniky a sám uháněl na Cvrčka, kterého zkusil překonat kličkou do bekhendu. Cvrček si však místo u pravé tyče pohlídal a udržel vedení Techniky.
     
    14:13
    Vhazovat se bude v útočném pásmu Techniky poté, co měli hosté štěstí, když jeden z domácích orazítkoval tyč Sizovovy branky.
     
    12:44
    Vyloučení v týmu Technika Praha (Daniel Kolář – 2 min., hákování).
     
    11:39
    Před brankou Techniky vznikl velký zmatek, kotouč poskakoval kolem brankoviště, avšak nikdo v černém nebyl poblíž, aby kotouč dokázal dorazit do branky. Vše nakonec ukončil Cvrček, který puk zalehl.
     
    06:38
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Gólová první třetina pokračuje. Technika si bere své vedení zpět. DANIEL KOLÁŘ se dokázal v blízkosti brankoviště prosadit povedenou dorážkou. Asistence: Marek Klement, Petr Urbánek.
     
    06:13
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. DENIS GALUŠKIA dostal kotouč na hůl přesně mezi kruhy a střelou tahem propálil Cvrčka k levé tyči. Začínáme tedy opět od nuly. Asistence: Alexandr Alimov.
     
    04:44
    A mohlo být rázem vyrovnáno. Před branku dostal nabito Čikida, avšak hostující forward branku Techniky ve vyložené šanci minul.
     
    04:19
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do útočného pásma. Střelu od modré čáry dokázal Sizov vyrazit pouze k PETRU UJFALUŠIMU, pro kterého nebyl problém dorazit kotouč do odkryté branky. Autora branky doplníme později. Asistence: David Sem, Rostislav Zilcher.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 5. Ujfaluši (Sem, Zilcher), 7. Kolář (Klement, Urbánek), 29. Urbánek (Kolář), 30. Ujfaluši (Heža), 47. Tobola, 65. Heža (Tobola) – 7. Galuškia (Alimov), 32. Smirnov, 40. Galuškia (Smirnov), 57. Vorobjev (Pestikov), 57. Alimov (Polinin, Pomorcev)


    ČVUT Engineers Prague: Cvrček (Matuna) – Suk, Vostracký, Pelc, Tobola, Klement, Žáček, Zilcher, Potocký, Hupka, Popek, Urbánek, Herna, Hlaváč, Kratochvíl, Sem, Fiala, Heža, Ujfaluši, Kolář, Kopečný
    KTH Krynica: Sizov (30. Bek) – Zabawa, Kozak, Juzlenko, Polinin, Smirnov, Sokolovskij, Laťjuk, Vorobjev, Baširov, Čikida, Muratov, Galuškia, Lomajev, Pestikov, Dudkiewicz, Pomorcev, Alimov
    bahis siteleri