Sparta – Bern 4:1 (kon.) | Växjö – Zürich 3:2 (kon.) | Fribourg – Vítkovice 3:2 (kon.)
Linköping – Frölunda 2:5 (kon.)
konec
Linköpings HC
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Frölunda HC
Úterý 13.12.2016, 20:00 • Saab Arena • Hokejová Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:27:13)
     
    V semifinále se Frölunda utká s Fribourgem, který přemohl Vítkovice!
     
    Je dobojováno! Obhájce titulu Frölunda Indians vítězí i v odvetném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů a postupuje do semifinále! Na ledě Linköpingu zvítězila vysoko 5:2! Domácí drželi s favoritem krok jen do poloviny zápasu, kdy bylo skóre nerozhodné 2:2! Od té doby však Indiáni zařadili vyšší rychlostní stupeň a zaslouženě dokráčeli za vítězstvím. O vítězství hostů dnes rozhodly početní převahy. Hosté využili hned tři přesilové hry! Vítěznou branku vsítil ve 36. minutě Olofsson!
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Ještě jedno zakázané uvolnění! Domácím se nepovedlo přenesení hry na pravé křídlo a kotouč prosvištěl přes všechny čáry. Vhazuje se před Högbergem.
     
    59:02
    Lundgren se ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale jeho ránu stačil zablokovat připravený obránce.
     
    58:30
    Domácí fanoušci v závěru utkání odměňují své oblíbence hlasitým skandováním za letošní výkon v Lize mistrů!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:15
    Larsson ještě udržel kotouč na modré čáře a hosté mohli pokračovat v útočení. Hostující hráč dovezl puk za branku, odkud nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    56:40
    Na druhé straně se do zakončení tlačil Persson, který se natahoval po prudké přihrávce před branku, ale obránci mu nedovolili zakončit.
     
    56:08
    Domácí gólman vyrazil ven ze své branky, aby zastavil prudké nahození po mantinelu. Svůj úkol zvládl a ještě stačil konstruktivně rozehrát.
     
    55:32
    Ve středním pásmu se Leuvenius srazil s Nybergem. Hostující hokejista se přesto dokázal udržet na puku a hosté mohou zaútočit.
     
    55:10
    Ani z dalšího souboje za Gustafssonovou brankou nevyšli domácí hráči jako vítězové. Frölunda neponechává nic náhodě.
     
    54:30
    Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se už nikam nežene. Hosté mají velký náskok a pro domácí celek je vidina postupu nenávratně pryč.
     
    53:45
    Na druhé straně se do útoku řítil Nyberg, který se rychlou brzdou v rohu útočného pásma zbavil obránce, ale už nedokázal najít nikoho ze spoluhráčů.
     
    53:10
    Až nyní se domácí po dlouhé době podívali do útočného pásma. Prudké nahození po mantinelu ale zastavil připravený Wellman.
     
    52:15
    Domácí se však stále nedokázali vymanit ze sevření v obranném pásmu. Indiáni si třetí třetinu užívají a nepouštějí soupeře do hry.
     
    52:00
    Domácí v plném počtu.
     
    51:10
    Hosté navíc pokračují v klasické přesilovce pěti proti čtyřem. Indiáni se znovu usadili v útočném pásmu a hledají si střeleckou pozici.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Lilja (Olimb, Leuvenius), 32. Persson (Little, Salmela) – 15. Olofsson (Lundqvist, Tömmernes), 23. Sundström (Lundqvist), 36. Olofsson (Tömmernes, Wellman), 40. Bergenheim (Rosseli Olsen, Lasu), 51. Wellman


    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Björkman, Salmela, Roe, Little, Bergfors – Karlsson, Ginning, Leuvenius, Lilja, Olimb – Lundgren, Näkyvä, Sylvegård, Gallo, Persson – Horrsell, Karlsson, Törnqvist, Rodensjö, Fogström
    Frölunda HC: Gustafsson (Bakala) – Tömmernes, Nörstebö, Wellman, Lundqvist, Rosseli Olsen – Larsson, Sigalet, Grundström, Figren, Sundström – Nyberg, Donovan, Bergenheim, Olofsson, Ehn – Westerlund, Ikonen, Stålberg, Lasu, Hjalmarsson
    06.12.2016
    Frölunda - Linköping 4:0

    Branky a nahrávky: 21. Sundström (Lundqvist, Olofsson), 27. Hjalmarsson, 40. Olofsson (Tömmernes, Lundqvist), 44. Figren (Grundström, Hjalmarsson)

    bahis siteleri