Vsetín – Kopřivnice 6:5 (kon.) | Šumperk – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – SHK Hodonín 7:1 (kon.) | Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 5:1 (kon.)
Nymburk – Jindř. Hradec 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 3:4 (po pr.)
Klatovy – Bílina 11:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 5:3 (kon.)
Trutnov – Sokolov 7:2 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 14.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Pátá, právě teď odbyla...!", rozléhá se hlasitě Kotlinou! Kotouč vybojoval v útočném pásmu LUKÁŠ ENDÁL, srovnal si kotouč na hůl a z okraje pravého kruhu vypustil ze své hole tvrdou ránu, jež zapadla přesně k protější tyčce nad lapačku gólmana Růžičky, jenž zřejmě takřka vůbec nic neviděl! Bez asistence.
     
    33:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou za svou obrovskou převahu odměněni a další využitou přesilovkou odskakují Kozlům už na rozdíl tří branek! Miroslav Třetina podržel puk na holi a dobře věděl o KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, jemuž adresoval přesný pas mezi kruhy a šikovný obránce nekompromisní ranou z voleje z osy hřiště našel mezírku mezi Růžičkovými betony! Asistence: Miroslav Třetina, Lukáš Endál.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Malý – 2 min., sekání).
     
    32:21
    Havlíčkův Brod teď na ledě jednoznačně dominuje a hosté mají s jeho aktivní hrou obrovské problémy. Michal Semrád z mezikruží vyprášil jen Růžičkovy betony, Miroslav Třetina vzápětí pálil těsně nad břevno!
     
    31:28
    A právě Tomáš Semrád po svém návratu z trestné lavice nebezpečně zahrozil, když jeho golfák z kruhu proletěl těsně vedle kolínské brány! Rána jako z děla!
     
    30:05
    Bruslaři mohli nečekaně udeřit při vlastním oslabení! Po nepřesné ráně se puk odrazil od zadního mantinelu před brankoviště k Luboši Voříškovi, jenž vyprášil Růžičkovy betony!
     
    29:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Semrád – 2 min., podražení).
     
    28:37
    A Miroslav Třetina se mohl podruhé v dnešním utkání zapsat do střelecké listiny, ale jeho dělovka z levého kruhu prosvištěla těsně vedle protější tyčky!
     
    28:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    už to dlouho viselo ve vzduchu a teď to přichází, Bruslaři znovu vedou o dva góly! Lukáš Endál s DAVIDEM KOZLÍKEM předvedli vzorný puk před soupeřovým brankovištěm a druhý jmenovaný zblízka přehodil betony brankáře Růžičky! Asistence: Lukáš Endál.
     
    19:10
    No a s Bruslaři to mohlo vypadat ještě hůře, nechybělo moc a mohlo být vyrovnáno! Martin Černý nabral rychlost na levé straně, sjel si blíže k bráně a z kruhu vypálil, ale o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    18:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, jež inkasují nepříjemnou branku do šatny! LUKÁŠ SKOKAN vypálil od modré čáry, a i když fanoušci vyvolávají Tomáše Pipka, podle mě si nešťastný vlastní gól vstřelil jemnou tečí Michal Semrád! Bez asistence.
     
    15:25
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Voženílek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krásná akce, po níž jdou domácí hokejisté do dvougólového trháku! David Michálek se ujal puku a ocitl se úplně sám před kolínským brankovištěm po zaváhání soupeřovy defenzivy, nádherným blafákem vykoupal gólmana Růžičku a nahrál před brankoviště, odkud LUBOŠ VOŘÍŠEK doslova došťouchal kotouč za brankovou čáru! Asistence: David Michálek.
     
    05:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři sehráli přesilovku velmi dobře a ujímají se vedení! Lukáš Endál s Patrikem Přidalem vytvořili střeleckou pozici pro MIROSLAVA TŘETINU, jenž po zmatcích před kolínským brankovištěm byl úplně sám a hezkou ranou z levého kruhu poslal puk nad Růžičkovo rameno! Asistence: Patrik Přidal, Lukáš Endál.
     
    04:58
    Tomáš Semrád vypálil od modré čáry a gólman Růžička neměl puk plně pod kontrolou. Dorážet se snažili důrazní Kryštof Kulhánek a Patrik Přidal, ale zblízka neprocedili puk do sítě!
     
    04:37
    Filip Beneš nabral obrovskou rychlost na pravé straně kluziště a prosmýkl se až před brankoviště, ale zblízka nedokázal přesně vypálit. Jakub Semirád (KOL) je vyloučen za podražení.
     
    01:43
    Domácí zamkli Středočechy v jejich pásmu a zahrozili! Kryštof Kulhánek vypálil z blízkosti modré čáry a jeho rána zacinkala na tyčku, možná tam byla ještě teč! Z úhlu potom pálil Petr Kuchta, ale jen do brankáře Březiny.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Třetina (Přidal, Endál), 9. Voříšek (Michálek), 29. Kozlík (Endál), 34. Kulhánek (Třetina, Endál), 35. Endál – 19. Skokan


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek
    SC Marimex Kolín: Růžička (Sejpal) – Hanzl, Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna – Malý "C", Semirád, Kadlec "A", Zumr, Jelínek, Pipek, Krajňák, Kozák, Černý, Panna, Netušil

    Rozhodčí: Marek Honza – Martin Klouda, Jan Kleprlík

    Diváci: 562
    thejrc.org