Vsetín – Kopřivnice 6:5 (kon.) | Šumperk – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – SHK Hodonín 7:1 (kon.) | Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 5:1 (kon.)
Nymburk – Jindř. Hradec 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 3:4 (po pr.)
Klatovy – Bílina 11:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 5:3 (kon.)
Trutnov – Sokolov 7:2 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 14.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod konečně zlomil kolínské prokletí a v Kotlině proti Kozlům slaví sladkou výhru 5:1. A sluší se dodat, že naprosto zaslouženě. Bruslaři po většinu utkání na ledě dominovali, což vyjádřili i pěti vstřeleným brankami. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:08:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Středočeši zavezli puk do útočného pásma snažili se o střelbu od modré čáry, ale nahrávka na beky byla nepřesná a projela přímo mezi nimi do středního pásma.
     
    59:02
    Kozlové opět jen posunuli puk ke středovému kruhu a jedou střídat.
     
    58:29
    Miroslav Třetina a jeho kumpáni z elitního útoku se nebezpečně tlačili před brankoviště soupeře, ale k dorážce, jež by ohrozila gólmana Růžičku, se nedostali.
     
    58:08
    ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny, i nadále se hraje hlavně v pásmu Kozlů.
     
    57:34
    V Kotlině se nám stále nabízí podobný obrázek hry. Bruslaři třímají otěže zápasu pevně ve svých rukou, zatímco brodští příznivci spustili pokřik "Rebel dnes zvítězí!".
     
    56:55
    Buly ve středním pásmu, hosté spustili pokřik "Kozlové do boje!".
     
    56:23
    Další přerušení hry a i nadále se bude hrát u gólmana Růžičky, kde se bude brzy vhazovat.
     
    55:53
    Bruslaři sice drží puk hlavně u hrazení útočného území, odkud brankáři Růžičkovi nehrozí přímé nebezpečí, ale za jasného vedení 5:1 mu to úplně stačí.
     
    55:30
    Tomáš Semrád si sjel na okraj kruhů, kam dostal dobrý pas, a z voleje vypálil, ale těsně minul bránu gólmana Růžičky.
     
    55:14
    Hosté sice získali puk, ale vzápětí se dopustili jen zakázaného uvolnění. Dalo by se říci, že zápas se ve třetí periodě spíše jen dohrává.
     
    54:48
    Brankář Novák se vydal za svou bránu a buzarem rozehrál odrazem o mantinel na hůl Kryštofa Kulhánka, jenž prodloužil puk do středního pásma na spoluhráče.
     
    54:06
    Kolín vyhodil na zakázané uvolnění. Fanoušci Havlíčkova Brodu i Kolína se prezentují i nadále hlasitým a ustavičným povzbuzováním.
     
    53:39
    Na ledě se zatím nic moc zajímavého neděje. Havlíčkův Brod se stavu 5:1 nikam nežene, ale stíhá Kozly, kteří se snaží zápas zdramatizovat, dobře bránit.
     
    53:23
    Hosté se probili sice do zakončení, ale brankáře Nováka vůbec neohrozili. Nepřesná rána se od plexiskla odrazila do ochranné sítě.
     
    53:01
    Brankář Růžička přerušil po dalším úspěšném zákroku hru, buly proběhne v kruhu po jeho levici.
     
    52:40
    Filip Beneš sebral odražený puk po souboji v neutrální zóně a zamíchal s ním na holi v útočném pásmu, ale vystavil se do ofsajdu.
     
    51:49
    Bruslaři uklidnili svou hru, soupeř musel vyklidit útočné pásmo a Havlíčkův Brod tak v klidu rozehrál od své brány. Už se hraje v kolínském území.
     
    51:21
    Kozlové získali puk a hnali se vpřed. Jejich postup směrem vpřed táhl Tomáš Pipek, ale dobrým obranným zákrokem ho mezi kruhy zablokoval David Michálek.
     
    50:55
    Kozlové se snaží svého soupeře dobře napadat a Havlíčkovu Brodu to rozehrávku v jejím úplném zárodku pořádně komplikuje. Utkání sleduje 562 fanoušků.
     
    50:31
    Tomáš Semrád může naplno ukázat svou kvalitu povedenou rozehrávkou, puk drží na své holi za brodským gólmanem Novákem.
     
    49:56
    Hosty stojí usilovné bránění neúnavných Bruslařů spoustu sil a na útočení už tak moc elánu nezbývá. Potvrdilo se to i teď, kdy hosté jen posunuli puk k brodské bráně.
     
    49:32
    Parta z Kotliny přenesla puk do blízkosti brankáře Růžičky, ale zatím z toho nevzešlo nic nebezpečného.
     
    49:09
    Puk se teď rychle stěhuje po hrací ploše, zápas nám v těchto chvílích moc hokejové krásy rozhodně nenabízí, spíše se bojuje o puk.
     
    48:40
    Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor ke střele.
     
    48:18
    Kolín rozhodně nic nevzdává a i nadále se tlačí dopředu. Havlíčkův Brod však dnes velmi zodpovědně brání a nepouští soupeře ke své bráně.
     
    48:00
    Michal Semrád u hrazení brodského pásma tvrdě odzbrojil protihráče, a i když se to fanouškům Kozlů nelíbí, podle sudího v souladu s pravidly.
     
    47:43
    Kryštof Kulhánek sice ve středním pásmu dostal puk na hůl rozjetého Luboše Voříška, ale jen za cenu přihrávky rukou. Buly proběhne u brankáře Nováka.
     
    47:26
    A Kozlové se neprobijí k ohrožení gólmana Nováka ani teď, protože dlouhé vyhození skončilo jen na zakázaném uvolnění.
     
    46:46
    Hra má i nadále svižné tempo. Bruslaři i nadále hrají přesně to, co za vysokého náskoku potřebují. Drží hru daleko od své brány a daří se jim útočit.
     
    46:15
    Havlíčkův Brod má puk ve své moci a nahrává si u gólmana Růžičky.
     
    46:00
    Hosté museli kvůli hrozícímu postavení mimo hru vyklidit útočné pásmo, rozehrát tak může v klidu zkušený bek Miroslav Duben.
     
    45:46
    Tomáš Pipek znovu rozkmital své rychlé nohy a natlačil se do útočné zóny, jenže neobešlo se to bez technického prohřešku v podobě ofsajdu.
     
    45:11
    Děj hry se už přesunul do pásma Kozlů, Havlíčkův Brod si usilovně a neúnavně hledá prostor k ohrožení gólmana Růžičky.
     
    44:50
    Středočeši už se probojovali k hracímu předmětu a nahrávají si u brány, jíž stráží gólman Novák. Zatím je však soupeř nepustil k ohrožení brány.
     
    44:28
    Havlíčkův Brod znovu diktuje tempo hry a drží hru na dostřel gólmana Růžičky.
     
    43:57
    Jiří Kadlec se ocitl z nenápadné akce u slibné šance, když si najel s pukem na holi v kruhu blíže k bráně a bekhendem nastřelil Novákovo rameno.
     
    43:21
    Lukáš Endál získal puk v útočném pásmu a dobře viděl najíždějícího Patrika Přidala mezi kruhy, ale šikovný brodský útočník netrefil prudký a skákavý pas.
     
    43:05
    Josef Malý o sobě dal vědět, když si zpracoval přesný pas na pravé straně útočného území a svižnou zápěstní ranou provětral výstroj gólmana Nováka.
     
    42:40
    Kozlové sice dobře rozehráli a postupným útokem se snažili dostat puk na rozjetého Jakuba Semiráda, ale ten prudký pas nedokázal zachytit.
     
    42:24
    Sudí Marek Honza zadul do píšťalky a přerušil hru, buly proběhne v pásmu Středočechů.
     
    42:00
    Hráči obou mužstev urputně zápolí o kus černé gumy u hrazení, a to v blízkosti trestných lavic. Sudí zatím nechává pokračovat ve hře.
     
    41:32
    Tomáš Pipek se s pukem na holi vehnal do útočného pásma, jenže jen za cenu postavení mimo hru.
     
    41:21
    Hosté se snažili probít k puku v prostoru mezi kruhy, ale tam bylo hodně hráčů Havlíčkova brodu, kteří kotouč uklidili do bezpečných míst hrací plochy.
     
    41:09
    No jo, jenže to by se Bruslařům muselo povést založení nové útočné akce. To se nestalo a píská se zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    40:46
    Hosté vyvezli kotouč do útočného území, jenže na dostřel gólmana Nováka se dlouho neohřáli. Havlíčkův Brod může v klidu rozehrát po zisku kotouče.
     
    40:15
    Jak skončila druhá třetina, tak začala i třetí, a to tlakem Bruslařů. Lukáš Endál se natlačil před brankoviště, ale po nahrávce netrefil bránu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Havlíčkův Brod byl v prostřední části jednoznačně lepší a zaslouženě se ujal po třech přesných trefách vedení 5:1. Dorážkou zblízka uspěl David Kozlík, při přesilovce skóroval Kryštof Kulhánek a potupného "bůra" završil hezkou ranou Lukáš Endál. Třetí perioda začne zhruba v 19:37.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Petr Kuchta míchal s pukem za bránou a nakonec nahrál Michalu Semrádovi, jehož pas však přistál jen na holi protihráče. Hosté už ale brejk nestihnou.
     
    39:25
    Brankář Novák si po delší době sáhl na puk a přerušil raději hru. když zmařil nahození z blízkosti modré čáry, jež dobře viděl.
     
    39:08
    Kozlové se po delší době probili do útočného postavení, kde se jim daří kombinovat.
     
    38:40
    Josef Horyna hledal nahrávkou zpoza brány na útočnou modrou čáru svého spoluhráče, ale ten byl dobře pokrytý Lukášem Endálem, jenž ho nepustil do pásma Bruslařů.
     
    38:14
    Kryštof Kulhánek a Tomáš Ludvík bojovali o puk za bránou soupeře proti Marku Voženílkovi a Jiřímu Kadlecovi, hru přerušil hvizd sudího.
     
    37:56
    Byl to Ondřej Panna, jenž za doprovodu spoluhráčů a skandování kolínských fanoušků jeho jména míří na střídačku. Snad bude v pořádku a dohraje dnešní zápas.
     
    37:56
    Hra je přerušena, na ledě zůstal ležet otřesený jeden z hráčů Kolína.
     
    37:35
    Oba fanouškovské tábory nepolevují ve svém neúnavném snažení. Filip Navrátil mezitím pálil z kruhu, ale jeho ránu vytěsnil brankář Růžička betony do bezpečí.
     
    37:14
    Havlíčkův Brod se zmocnil kotouče a rozehrává od své brány.
     
    36:46
    Bruslaři odrazili i další útok svého soupeře ze středních Čech, ale následně už neměli dobré postavení ani sílu na to, aby podnikli útočný výpad.
     
    36:11
    A Havlíčkův Brod už je znovu nastěhován u gólmana Růžičky, kde si vyměňuje puk. Kozlové už určitě vyhlížejí druhou přestávku, během níž se pokusí vymyslet účinnou taktiku na svého skvěle hrajícího soka z Vysočiny.
     
    35:49
    Bruslaři neudrželi puk v útočném pásmu, ale bleskově se zformovali do předepsaného obranného postavení. Hostům, se teď vůbec nedaří.
     
    35:31
    Petr Kuchta sprintoval za prudkým nahozením a byl zhruba na stejné úrovni jako bránící Josef Horyna. Proto se zlobí, že sudí zapískal icing.
     
    34:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Pátá, právě teď odbyla...!", rozléhá se hlasitě Kotlinou! Kotouč vybojoval v útočném pásmu LUKÁŠ ENDÁL, srovnal si kotouč na hůl a z okraje pravého kruhu vypustil ze své hole tvrdou ránu, jež zapadla přesně k protější tyčce nad lapačku gólmana Růžičky, jenž zřejmě takřka vůbec nic neviděl! Bez asistence.
     
    34:48
    Píská se zakázané uvolnění Středočechů. Brodští fanoušci rozjeli ve svém sektoru pokřik "První řada skáče, léalé!".
     
    34:28
    Kozlové v útočném území dobře bruslí a aktivním napadáním hodně komplikují Bruslařům rozehrávku od gólmana Čeňka Nováka.
     
    34:10
    Filip Navrátil chvátal za nahozeným pukem za bránu soupeře, jenže blíže k hracímu předmětu měl Lukáš Skokan. Píská se tak icing.
     
    34:00
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Havlíčkův Brod diktuje tempo hry a Kolín neví, kam v defenzivě, jež je hodně přetížená, dříve skočit.
     
    33:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou za svou obrovskou převahu odměněni a další využitou přesilovkou odskakují Kozlům už na rozdíl tří branek! Miroslav Třetina podržel puk na holi a dobře věděl o KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, jemuž adresoval přesný pas mezi kruhy a šikovný obránce nekompromisní ranou z voleje z osy hřiště našel mezírku mezi Růžičkovými betony! Asistence: Miroslav Třetina, Lukáš Endál.
     
    33:25
    Bruslaři si mezi sebou v přesilovkovém postavení několikrát vyměnili puk, Miroslav Třetina se ujal puku a hledal nahrávkou před bránu Lukáše Endála, ale hosté jeho pas zablokovali.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Malý – 2 min., sekání).
     
    32:50
    Kozlové ne a ne dostat puk pod kontrolu a musejí se i nadále bránit. Domácí hokejisté mají na své straně obrovskou převahu.
     
    32:21
    Havlíčkův Brod teď na ledě jednoznačně dominuje a hosté mají s jeho aktivní hrou obrovské problémy. Michal Semrád z mezikruží vyprášil jen Růžičkovy betony, Miroslav Třetina vzápětí pálil těsně nad břevno!
     
    31:40
    Vzápětí nebezpečně zahrozil i David Vala, ale jeho projektil z kruhu brankář Růžička dobře viděl a kotouč ukryl ve svém klíně do přerušení hry.
     
    31:28
    A právě Tomáš Semrád po svém návratu z trestné lavice nebezpečně zahrozil, když jeho golfák z kruhu proletěl těsně vedle kolínské brány! Rána jako z děla!
    Který brankář se bude po konci utkání radovat dnes?

     
    31:18
    Tomáš Semrád je zpět na ledě, domácí oslabení ustáli bez větších problémů a nepustili soupeře na kontakt.
     
    30:41
    Kozlové se zatím v přesilovce hodně trápí, vůbec se jim nedaří sevřít soupeře pod tlak. Naopak parta z Kotliny pravidelně vyhazuje puky do bezpečí.
     
    30:05
    Bruslaři mohli nečekaně udeřit při vlastním oslabení! Po nepřesné ráně se puk odrazil od zadního mantinelu před brankoviště k Luboši Voříškovi, jenž vyprášil Růžičkovy betony!
     
    29:40
    Marek Březina vypálil tvrdě od modré čáry a jeho spoluhráči vzorně clonili před bránou. Gólman Novák toho moc neviděl, ale puk minul jeho bránu.
     
    29:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Semrád – 2 min., podražení).
     
    28:37
    A Miroslav Třetina se mohl podruhé v dnešním utkání zapsat do střelecké listiny, ale jeho dělovka z levého kruhu prosvištěla těsně vedle protější tyčky!
     
    28:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    už to dlouho viselo ve vzduchu a teď to přichází, Bruslaři znovu vedou o dva góly! Lukáš Endál s DAVIDEM KOZLÍKEM předvedli vzorný puk před soupeřovým brankovištěm a druhý jmenovaný zblízka přehodil betony brankáře Růžičky! Asistence: Lukáš Endál.
     
    28:04
    Středočeši jsou i nadále pod tlakem, teď to zkoušeli David Kozlík a Lukáš Endál, ale z úhlů nezaskočili gólmana Růžičku.
     
    27:47
    Filip Beneš se hezky uvolnil na pravém křídle a z úhlu vypálil, ale vyprášil jen betony gólmana Růžičky. Domácí se k dorážce neprotlačili.
     
    27:32
    Hosté jsou pod tlakem, domácí hokejisté si dobře nahrávají v útočném území, ale svou snahu zatím nepodpořili přesnějším zakončením.
     
    27:09
    Kolín se vydal v hojném počtu vpřed a snažil se o to, aby si probil cestu na osu hřiště, jenže mezi kruhy dobře zapracovala brodská defenziva.
     
    26:47
    Michal Semrád dostal pas na útočnou modrou čáru a nahazoval kotouč zápěstím směrem na bránu. Hradbu těl před kolínským brankovištěm však nepropálil.
     
    26:19
    bruslaři získali puk ve středním pásmu a usadili s es ním na dostřel gólmana Růžičky.
     
    25:45
    Filip Navrátil přebral puk v rohu útočného pásma, sjel s ním za bránu a nahrávkou do ohně hledal najeté spoluhráče, ale před bránou byli důraznější Kozlové.
     
    25:19
    Hosté nedokázali udržet puk v útočném pásmu a píská se jejich postavení mimo hru.
     
    25:00
    Kozlové si pomohli nakonec nahozením za soupeřovu bránu, jež bylo z blízkosti červené čáry a nešlo tak o icing. Nyní si nahrávají na dostřel brankáře Nováka.
     
    24:35
    Kozlové to mají hodně těžké, nedaří se jim ani v rozehrávce. Havlíčkův Brod hýří pohybem a je ho plný led, soupeř má tak jen minimum prostoru pro kombinaci.
     
    24:10
    Středočeši se hodně útočné hry soupeře snažili využít a pokusili se dlouhým pasem na útočnou modrou čáru založit bleskový kontr, ale Broďáci zachytili puk.
     
    23:36
    Havlíčkobrodská družina hraje s nesmírným nasazením a má velký hlad po gólech. Nyní znovu vybojovala puk a moc nechybělo, aby se probila ke střele zblízka.
     
    23:15
    Hrálo se dlouho bez přerušení, nakonec se bude vhazovat ve středním pásmu kvůli postavení mimo hru.
     
    22:30
    Havlíčkův Brod se dál vehementně tlačí dopředu, zatímco Kolín je zatlačen do obranné ulity. Bruslařům se však nedaří nebezpečněji zakončit.
     
    21:46
    Kozlové mají puk ve své moci a rozehrávají od své brány. Fanoušci si zaslouží velkou pochvalu, skvěle fandí, a to jak brodští, tak kolínští.
     
    21:15
    Bruslaři naskočili do prostřední části aktivně a Kolín se zatím musí soustředit hlavně na defenzivu. Brankář Růžička musí být ve střehu.
     
    20:56
    Miroslav Třetina a Tomáš Ludvík vyprášili Růžičkovy betony ranami z kruhů, Patrik Přidal ze strany minul vzdálenější tyčku.
     
    20:08
    Puk opustil krátce po vhazování hrací plochu, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Bruslařům patřilo v první třetině prvních deset minut, v nichž byli jednoznačně aktivnější a dočkali se dvou zasloužených branek. Nejdříve se ranou z kruhu prosadil Miroslav Třetina a po něm uspěl z dorážky Luboš Voříšek. Kozlům patřil závěr úvodní dvacetiminutovky, v němž snížil na nejtěsnější rozdíl Lukáš Skokan. Prostřední část začne zhruba v 18:50, stav je 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Závěr první třetiny jednoznačně patří Středočechům, kteří mají puk častěji na holích a ženou se za vyrovnáním. Po snížení jsou jako politi živou vodou.
     
    19:10
    No a s Bruslaři to mohlo vypadat ještě hůře, nechybělo moc a mohlo být vyrovnáno! Martin Černý nabral rychlost na levé straně, sjel si blíže k bráně a z kruhu vypálil, ale o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    18:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, jež inkasují nepříjemnou branku do šatny! LUKÁŠ SKOKAN vypálil od modré čáry, a i když fanoušci vyvolávají Tomáše Pipka, podle mě si nešťastný vlastní gól vstřelil jemnou tečí Michal Semrád! Bez asistence.
     
    17:58
    Kozlové sice založili dobrý postupný útok a protlačili se až do blízkosti brodské brány, jenže domácí získali puk a vyhodili ho do bezpečí tak, aby nešlo o icing.
     
    17:35
    Již při hře 5 na 5 se Bruslaři probili k puku před kolínským brankovištěm a z osy hřiště vypálil Jakub Lacina, ale protáhl jen pozorného gólmana Růžičku.
     
    17:25
    Hosté jsou v plném počtu, oslabení se jim povedlo dobře, soupeře k ničemu nebezpečnému moc nepustili.
     
    16:59
    Domácí nevyšlo založení útoku, dlouhý pas byl moc nepřesný a píská se zakázané uvolnění, což přijde vhod hlavně oslabeným hostům.
     
    16:45
    Domácí se nebezpečně probíjeli do svižného útoku po levém křídle, jenže Lukáš Endál byl mezi kruhy dobře pokrytý a v tísni nedokázal zakončit.
     
    16:24
    Brankář Novák znovu ukázal dobrou práci se svou holí a zrychlil založení nové útočné akce rozehrávkou nakrátko.
     
    15:55
    Tomáš Semrád se ujal puku v blízkosti modré čáry a hledal nahozením na bránu někoho ze svých spoluhráčů na teč, ale neúspěšně.
     
    15:41
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a už kombinuje na dostřel soupeřovy brány.
     
    15:25
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Voženílek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:08
    David Vala se vydal na útočný výlet a vystřelil od levého mantinelu, ale jeho projektil byl nepřesný a brankáře Růžička neohrozil.
     
    14:56
    Soubor z Kotliny se hnal do slibného útoku, jenže sudí zadul do píšťalka kvůli postavení mimo hru přerušil hru. Domácím fanouškům se to nelíbí.
     
    14:44
    V těchto chvílích sledujeme hodně svižný hokej, kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé a oba gólmani si nemohou ani na chvilku odpočinout.
     
    14:30
    Kapitán Kozlů Josef Malý nabral rychlost na pravé straně a u kruhu se dobře uvolnil, po čemž jeho zápěstní projektil zmařil lapačkou gólman Novák.
     
    14:18
    Domácí hokejisté opět neudrželi dlouho puk ve své moci a ztratili ho, po čemž se Středočeši zabydleli v útočné zóně.
     
    13:59
    Brankář Novák si povyjel ze svého území a pomohl svým spoluhráčům nahrávkou o mantinel s rozehrávkou. Kozlové se seskupili ve středním pásmu.
     
    13:37
    Hráči bojují o puk v rohu pásma Havlíčkova Brodu, rozhodčí nechává pokračovat ve hře.
     
    13:17
    Bruslaři nesmírně dobře bruslí, což činí defenzivě hostů velké problémy, soupeře horko těžko po ztrátě puku nahání. Filip Beneš vypálil z kruhu, ale našel jen Růžičkovu náruč.
     
    12:51
    Havlíčkův Brod teď předvedl rychlou a hezkou kombinaci na jeden dotek, jíž skoro vyšachoval soupeřovu defenzivu, jenže finální nahrávka před bránu byla nepřesná.
     
    12:36
    Havlíčkobrodská družina rychle přesunula děj hry do útočného území, kde to z okraje levého kruhu zkusil David Vala. Brankář Růžička přerušil hru.
     
    12:08
    Marek Březina stál na konci kombinace hostů a zkusil štěstí od modré čáry. Gólman Novák puk dobře viděl a ukryl ho v náruči.
     
    11:46
    Havlíčkův Brod se sice probil do útočného pásma, ale tam hrací předmět ztratil a musí se rychle vracet zpět ke svému gólmanu Novákovi.
     
    11:17
    Tohle nevypadalo pro kolínské barvy špatně. Robin Netušil se tlačil k bráně a z mírného úhlu na pravé straně vystřelil, ale u první tyčky gólman Novák místo nenechal.
     
    10:45
    Sledujeme teď méně záživnou a nepřesnou pasáž hry. Kotouč rychle střídá svého majitele a zajímavých momentů před oběma brankami je opravdu hodně málo.
     
    10:19
    Středočeši mají puk na svých holích, ale zatím se jim moc nedaří přechod do útočného území. Havlíčkův Brod se brání hodně zodpovědně.
     
    10:00
    Kolín se snaží rozehrát, ale soubor z Kotliny vzorně napadá jeho rozehrávku a pořádně mu u gólmana Růžičky znepříjemňuje aktivním pohybem život.
     
    09:35
    Bruslaři vybojovali puk ve svém pásmu a hnali se při protiútoku do slibného přečíslení, vše však pokazila nepřesná nahrávka, po níž puk skončil v ochranné síti. Hra je přerušena.
     
    09:15
    Modrobílí se snaží rychle odpovědět. Havlíčkův Brod se musí bránit, ale předbrankový prostor, odkud hrozí gólmanu Novákovi největší nebezpečí, má dobře pohlídaný.
     
    08:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krásná akce, po níž jdou domácí hokejisté do dvougólového trháku! David Michálek se ujal puku a ocitl se úplně sám před kolínským brankovištěm po zaváhání soupeřovy defenzivy, nádherným blafákem vykoupal gólmana Růžičku a nahrál před brankoviště, odkud LUBOŠ VOŘÍŠEK doslova došťouchal kotouč za brankovou čáru! Asistence: David Michálek.
     
    08:19
    Kolín už se usadil v útočném pásmu a přihrává si u gólmana Nováka.
     
    08:09
    Středočeši si nepohlídali přechod přes útočnou modrou čáru a vystavili se do postavení mimo hru. Atmosféra je i nadále velmi dobrá.
     
    07:46
    Oba týmy se rychle střídají u puku, ani jednomu z nich se nedaří založit povedenější útočnou akci nebo si vytvořit souvislejší tlak.
     
    07:11
    Kozlové vybojovali kotouč v neutrální zóně a přenesli hru do blízkosti gólmana Nováka, ale dříve, než stihli zakončit, je domácí hráči odzbrojili.
     
    06:50
    Hosté teď poněkud ležérně rozehrávali ze svého pásma a napadající Petr Kuchta vybojoval puk. V rychlosti se prohnal do pravého kruhu, ale jeho nahrávka před bránu našla jen protihráče.
     
    06:27
    Hra je přerušena, buly ve středním pásmu blíže modré čáře Kolína.
     
    05:40
    Havlíčkův Brod je na koni a dál se tlačí do střeleckých pozic. Kolín je po obdržené brance trochu zaskočený, nedaří se mu teď dostat puk na delší dobu pod kontrolu.
     
    05:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři sehráli přesilovku velmi dobře a ujímají se vedení! Lukáš Endál s Patrikem Přidalem vytvořili střeleckou pozici pro MIROSLAVA TŘETINU, jenž po zmatcích před kolínským brankovištěm byl úplně sám a hezkou ranou z levého kruhu poslal puk nad Růžičkovo rameno! Asistence: Patrik Přidal, Lukáš Endál.
     
    04:58
    Tomáš Semrád vypálil od modré čáry a gólman Růžička neměl puk plně pod kontrolou. Dorážet se snažili důrazní Kryštof Kulhánek a Patrik Přidal, ale zblízka neprocedili puk do sítě!
     
    04:37
    Filip Beneš nabral obrovskou rychlost na pravé straně kluziště a prosmýkl se až před brankoviště, ale zblízka nedokázal přesně vypálit. Jakub Semirád (KOL) je vyloučen za podražení.
     
    04:06
    Tomáš Chlubna přebral nahrávku na pravém křídle, vybruslil si až do prostoru kruhu a tahem vystřelil. Gólman Březina zasáhl vyrážečkou.
     
    03:38
    Hosté chtěli založit útok dlouhým pasem na útočnou modrou čáru, ale ten byl nepřesný a píská se tak zakázané uvolnění. Buly u gólmana Růžičky.
     
    03:02
    Domácí se vydali kupředu, jenže o kus černé gumy přišli a opět mohou hrát hokejisté od řeky Labe. Oba fankluby odvádějí skvělou práci.
     
    02:37
    Jan Hanzl, jenž je nejproduktivnějším bekem hostů, vypálil z pravého křídla, aloe jeho rána zápěstím našla jen náruč pozorného gólmana Nováka.
     
    02:09
    Havlíčkův Brod ztratil kotouč a na pravé straně se hostům otevřel dostatek prostoru k protiútoku. Hosty přijela do Kotliny podpořit početná skupina fanoušků.
     
    01:43
    Domácí zamkli Středočechy v jejich pásmu a zahrozili! Kryštof Kulhánek vypálil z blízkosti modré čáry a jeho rána zacinkala na tyčku, možná tam byla ještě teč! Z úhlu potom pálil Petr Kuchta, ale jen do brankáře Březiny.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod se nechce nechat zahanbit, rovněž se probil do střelecké příležitosti. Z levého kruhu vypálil Petr Kuchta, ale gólman Růžička byl pozorný.
     
    01:04
    Jiří Kadlec se hned po vhazování v útočném pásmu dostal ke střele z první, když vypálil z mírného úhlu na levé straně, ale provětral jen Novákovu lapačku.
     
    00:37
    Kozlové se snažili založit útok, ale ztratili kotouč ve středním pásmu, kde domácí dobře zahustili prostor. Bruslaři rozehrávají ze svého pásma.
     
    00:08
    Kolín vyhrál vhazování a rozehrává od své brány, zatímco Bruslaři se snaží aktivně napadat. Poprvé se ozývají i brodští fanoušci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Už nechybí ani domácí Bruslaři, můžeme začít!
     
    Kozlové už jsou na ledě, na Bruslaře ještě čekáme.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek

    SC Kolín: Růžička (Sejpal) – Hanzl, Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna – Malý "C", Semirád, Kadlec "A", Zumr, Jelínek, Pipek, Krajňák, Kozák, Černý, Panna, Netušil

    Rozhodčí: Marek Honza – Martin Klouda, Jan Kleprlík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Třetina (Přidal, Endál), 9. Voříšek (Michálek), 29. Kozlík (Endál), 34. Kulhánek (Třetina, Endál), 35. Endál – 19. Skokan


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek
    SC Marimex Kolín: Růžička (Sejpal) – Hanzl, Březina, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna – Malý "C", Semirád, Kadlec "A", Zumr, Jelínek, Pipek, Krajňák, Kozák, Černý, Panna, Netušil

    Rozhodčí: Marek Honza – Martin Klouda, Jan Kleprlík

    Diváci: 562
    bahis siteleri