Chabarovsk – Barys 1:2 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Kunlun – Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
Novokuzněck – Minsk 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:1 (po pr.)
Záhřeb – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 19.12.2016, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Čajkovský (AVT) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:16
    Petr Koukal (AVT) 1+0, 1 střela, čas na ledě 18:53
    Jan Buchtele (AVT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:12 (13:45:44)
     
    Statistiky: Střely: 60-53; Střely na bránu: 34-32; Vhazování: 35-25; Zablokované střely: 14-9; Hity: 14-4; Fauly: 6-6; Trestné minuty: 12-12.
     
    Vladimir Tkačjov sice poslal domácí v polovině zápasu do vedení, jenže hosté ho třemi brankami v řadě otočili na svou stranu, když se v dresu Jekatěrinburgu prosadil dvakrát Rok Tičar a vítězství poté pečetil do prázdné brány Petr Koukal. Konečný výsledek. Admiral Vladivostok 1 Avtomobilist Jekatěrinburg 3.
     
    Konec zápasu.
    59:01 Petr KOUKAL - 1:3
     
    59:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    PETR KOUKAL se řítil po krásné bekhendové přihrávce Arťoma Garejeva do samostatného úniku, a přestože byl zezadu zahákován, puk dopravil do prázdné brány. Asistence: Arťom Garejev a Anatolij Golyšev.
     
    58:47
    Jevgenij Česalin dostal menší trest za hákování a brána Admiralu i přes nadcházející oslabení zůstává prázdná.
     
    58:39
    Petr Koukal se podruhé v zápase po uplynutí dvouminutového trestu vrátil zpět na led a nyní už to budou mít domácí hokejisté Admiralu hodně složité.
     
    58:10
    Admiral Vladivostok si vyžádal oddechový čas a v závěru utkání určitě odvolá Ivana Nalimova, který je připraven na půli cesty naskočit na střídačku.
     
    57:38
    Jekatěrinburgu se podařilo vyhodit a Admiral musí rozjíždět další útočnou akci z vlastního pásma.
     
    56:39
    Petr Koukal dostal menší trest za hákování a podruhé v dnešním zápase poslal svůj tým do čtyř hráčů. Nyní ovšem v poměrně nevhodnou dobu.
    54:41 Rok TIČAR - 1:2
     
    54:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ivan Nalimov sice dokázal vyrazit střelu Alexeje Vasilevskiho od modré čáry, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce ROK TIČAR a bekhendem zamířil pod horní tyč. Jekatěrinburg se těsně před koncem ujal vedení 2:1! Asistence: Alexej Vasilevskij a Anatolij Golyšev.
     
    54:05
    James Wright se řítil do samostatného úniku a zezadu byl podražen Tommi Kivistem. Faul se ale nepískal!
     
    53:07
    Nikita Ščitov se dostal ke střele, jeho pokus ale našel pouze náruč připraveného Ivana Nalimova.
     
    52:05
    Pokud během necelých osmi minut nepadne gól, o osudu utkání bude muset rozhodnout prodloužení nebo případně samostatné nájezdy. Dokáže jeden z týmů rozhodnout během základní hrací doby?
     
    51:14
    Vyloučený Ivan Gavrilenko naskočil zpět na led a Vladivostok v dnešním utkání přečkal šesté oslabení!
     
    50:08
    Jekatěrinburgu se nepodařilo rozehrát a Admiral ze středního pásma nadvakrát vyhodil puk do zóny hostujícího týmu, který se zatím v početní výhodě dostal k jedné střele.
     
    49:52
    Michal Čajkovský na pravém křídle tvrdě vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho střela s příklepem ale zamířila pouze do středu brány, kde byl připravený Ivan Nalimov.
     
    49:14
    Ivan Gavrilenko v levém rohu obranného pásma narazil na mantinel zezadu jednoho z hráčů Jekatěrinburgu a na trestné lavici si odsedí dvouminutový trest. Hosté mají šanci rozhodnout.
     
    48:37
    Admiral se po nevyužité přesilové hře chtěl vrátit zpět do útočného pásma, puk ale po nepřesné přihrávce domácích hokejistů zamířil na zakázané uvolnění.
     
    47:50
    Alexej Vasilevskij naskočil zpět na led a Jekatěrinburg úspěšně přečkal přesilovou hru Admiralu. Skóre je stále nerozhodné 1:1 a každá chyba může být hodně drahá.
     
    46:37
    Robert Sabolič se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jeho prudká střela zápěstím ale zamířila pouze do hrudi připraveného Ivana Lisutina!
     
    45:50
    Andrej Sigarjov na levém křídle vystihl rozehrávku Jekatěrinburgu a před bránou se nechal zakončit bekhendem, Alexej Vasilevskij ho ale ke střele nepustil a dostal dvouminutový trest za podražení.
     
    45:01
    Pavel Makarenko a Alexandr Gorškov se v rychlém sledu dostali v pravém kruhu pro vhazování ke střele, oba dva ale trefili pouze hruď skvělého brankáře Ivana Lisutina!
     
    44:30
    Jekatěrinburgu se nepodařilo rozehrát a vedle pravé tyče brány Ivana Nalimova jeho hráči vyhodili puk na zakázané uvolnění. Brankář Ivan Lisutin se připravuje na buly.
     
    44:09
    Ivan Gavrilenko tvrdě vypálil ve středu útočného pásma od modré čáry, jeho pokus byl ale v mezikruží zablokován.
     
    43:28
    Vadim Krasnoslobodcev se dostal v pravém kruhu pro vhazování po skvěle práci Vladimira Tkačjova ke střele, jeho následný pokus byl ale zablokován a hostující brankář Ivan Lisutin zasahovat nemusel.
     
    42:28
    Sergej Barbašev na levém křídle tvrdě vypálil z kruhu pro vhazování a jeho následná střela zamířila nad.
     
    41:51
    Jevgenij Česalin na pravém křídle od modré čáry vyslal na domácí bránu nepříjemný skákavý puk, Ivan Nalimov si s ním ale v blízkosti své levé tyče dokázal poradit a nadvakrát zastavit.
     
    41:23
    Michajl Grigorjev ztratil na útočné modré čáře stabilitu a útočnou akci Admiralu zastavilo postavení mimo hru.
     
    40:02
    Robert Sabolič ihned po vhazování nahodil puk směrem na bránu Jekatěrinburgu a Ivan Lisutin ho na ledě přikryl lapačkou. Do závěrečné třetiny vstupujeme za stavu 1:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 35-33; Střely na bránu: 20-17; Vhazování: 20-17; Zablokované střely: 11-4; Hity: 6-1; Fauly: 4-2; Trestné min.: 10-6.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 12:16.
     
    Vladimir Tkačjov v polovině zápasu skóroval po nádherné kombinaci a poslal domácí Admiral do vedení, jenže v závěru druhé třetiny se podařilo hostům vyrovnat, když se po dorážce vlastní střely prosadil útočník Rok Tičar. Skóre po druhé třetině. Admiral Vladivostok 1 Avtomobilist Jekatěrinburg 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:49 Rok TIČAR - 1:1
     
    38:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ROK TIČAR mezi kruhy pro vhazování po krásné stahovačce napřáhl ke střele zápěstím, která byla zablokována. Jeho následná dorážka ale zamířila z blízkosti přesně do pravého horního rohu brány – 1:1! Asistence: Pavel Turbin a Nikolaj Timašov.
     
    38:46
    Arťom Zemčjonok se vrátil zpět na led a Jekatěrinburgu ke vstřelení gólu nepomohla ani čtvrtá přesilová hra.
     
    38:25
    Dmitrij Megalinskij vypálil na levém křídle z kruhu pro vhazování a Ivan Nalimov jeho pokus ukryl ve svém náručí.
     
    37:43
    Hosté se sice dokázali usadit v útočném pásmu, jenže po během několika sekund se ke střele nedostali a Admiralu se podařilo puk vyhodit až k bráně Ivana Lisutina.
     
    36:46
    Arťom Zemčjonok dostal menší trest za sekání a Jekatěrinburg může v závěru druhé třetiny vyrovnat v početní výhodě.
     
    36:45
    Anatolij Golyšev se na opačné straně ledové plochy nádherně natlačil před jednoho z protihráčů a z blízkosti se snažil bekhendem zamířit pod horní tyč, jenže puk nedokázal dostatečně zvednou a Ivan Nalimov předvedl úžasný zákrok!
     
    35:32
    Dmitrij Lugin vyrazil po levé straně do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl zakončit v kruhu pro vhazování prudkou střelou zápěstím, na přední tyči byl ale připraven Ivan Lisutin, který jeho pokus vyrážečkou vyrazil mimo a připsal si skvělý zákrok!
     
    34:29
    Admiral Vladivostok byl během dosavadního průběhu utkání výrazně lepší a zaslouženě se ujal vedení. Jekatěrinburg nedokázal využít ani jednu ze tří přesilových her a před pár okamžiky na to doplatil.
     
    31:06
    Ivan Gavrilenko mohl přidat rychle druhý gól, jeho střela z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ale skončila v lapačce Ivana Lisutina, který předvedl krásný semafor!
    30:55 Vladimir TKAČJOV - 1:0
     
    30:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Arťom Zemčjonok po levém křídle zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal Robertovi Saboličovi. Slovinský útočník poté nádhernou zadovkou přes šířku brankoviště našel na vzdálenější pravé tyči VLADIMIRA TKAČJOVA, která nádhernou kombinační akci zakončil z blízkosti střelou od odkryté části brány. Asistence: Robert Sabolič a Arťom Zemčjonok.
     
    29:38
    Petr Koukal dostal dvě minuty za podražení a na trestné lavici vzteky málem rozštípal svou hůl. Na rozhodnutí rozhodčích už ale nic nezmění a bez tří sekund se bude hrát dvě minuty 4 na 4.
     
    29:35
    Dmitrij Sajustov před bránou zahákoval Anatolije Golyševa, který se chystal zakončit a dostal dvě minuty.
     
    29:14
    Nikita Ščitov se pokusil na straně hostů otevřít skóre střelou z levého kruhu pro vhazování, na přední levé tyči ale našel pouze připraveného brankáře Ivana Nalimova.
     
    28:02
    James Wright je dnes hodně vidět a patří mezi nejlepší hráče na ledě. V první třetině byl navíc nejblíže k otevření bezbrankového skóre, jeho dorážka z ostrého úhlu ale skončila na tyči.
     
    27:16
    James Wright krásně vypálil na levém křídle z úhlu a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ivan Lisutin ale předvedl výborný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    26:57
    Robert Sabolič na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho prudká rána ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji bez problému zkrotil připravený Ivan Lisutin.
     
    24:23
    Vyloučený Sergej Barbašev se vrátil po uplynutí dvouminutového trestu zpět na led a Admiral přečkal i třetí oslabení.
     
    23:23
    Minuta z přesilové hry je pryč a Jekatěrinburgu se dnes v početních výhodách vůbec, ale vůbec nedaří.
     
    22:23
    Admiral skvělou šanci nevyužil a Sergej Barbašev navíc dostal dvě minuty za sekání, ačkoliv se mu to hodně nelíbilo.
     
    22:23
    Andrej Sigarjov se na opačné straně ledové plochy řítil sám na bránu, v blízkosti pravé tyče ale ani nadvakrát fantastického brankáře Ivana Lisutina mezi betony nepropálil!
    22:12 Ivan Nalimov se ostře srazil se svým spoluhráčem.
     
    22:12
    Brankář Ivan Nalimov byl spoluhráčem sražen k ledu a trojice hráčů Jekatěrinburgu mohla dorážet puk do prázdné sítě, ani jeden z nich se ale neprosadil, domácího brankáře po rychlém zakleknutí fantasticky zastoupil jeden ze spoluhráčů! Co by hosté chtěli víc?
     
    21:51
    James Wright na levém křídle v závěru čtyřminutové přesilové hry vypálil zápěstím od mantinelu, jeho následný pokus ale zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    21:02
    Anatolij Golyšev dostal dvě minuty a jednu sekundu před koncem druhé třetiny dvojnásobný trest, což je důvod, proč stále sedí na trestné lavici. Jinak už by byl zpět ve hře.
     
    20:38
    Ivan Nalimov vyjel za svou bránu, aby zastavil vyhození Jekatěrinburgu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    20:01
    Anatolij Golyšev sedí na trestné lavici a Admiral v úvodu prostřední části dohrává přesilovou hru, která bez sekundy potrvá ještě dvě minuty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 20-15; Střely na bránu: 10-8; Vhazování: 11-10; Zablokované střely: 5-4; Hity: 6-1; Fauly: 1-1; Trestné minuty: 4-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 11:26.
     
    Admiral byl během úvodní třetiny nebezpečnější a nejblíže ke vstřelení gólu byl v polovině úvodní dvacetiminutovky, když dorážka Jamese Wrighta skončila na tyči. Další dramatický okamžik se odehrál krátce před přestávkou, když Anatolij Golyšev přidržel hůl jednomu z protihráčů a poté nešťastně srazil k ledu brankáře Ivana Nalimova, který při poskytnuté výhodě vystartoval na střídačku a hostující útočník o něm vůbec nevěděl. Skóre po první třetině. Admiral Vladivostok 0 Avtomobilist Jekatěrinburg 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Robert Sabolič z levého kruhu pro vhazování poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, puk ale bez teče zamířil vedle vzdálenější pravé tyče a brankář Ivan Lisutin zasahovat nemusel.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:59
    Ivan Nalimov při poskytnuté výhodě vystartoval ze své brány na střídačku, jenže Anatolij Golyšev si ho po předchozím držení hole protihráče nevšiml, protože sledoval puk, a po tvrdém střetu dostal dvojitý trest. Jeden za nedovolené bránění a druhý za držení hole. Admiral si zahraje přesilovou hru, která potrvá 4 minuty!
     
    17:38
    Zatím sledujeme pohledný hokej, během něhož se hra přelévá ze strany na stranu. Jediné, co mu chybí, je větší množství šancí.
     
    17:26
    Ivan Lisutin rychle vystartoval ze své brány, aby na pravé straně obranného pásma volný puk rychle přikryl lapačkou.
     
    17:18
    Jan Buchtele se v levém kruhu pro vhazování uvedl střelou, která byla jedním z domácích hokejistů přizvednuta do vzduchu a skončila v ochranné síti.
     
    16:10
    Alexej Michnov v levém kruhu pro vhazování vypálil přes obránce Vladivostoku a jeho následná střela zamířila nad.
     
    15:38
    James Wright se řítil do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem, a vstřelil úvodní gól zápasu. Branka ale neplatila, protože již předtím bylo pískáno postavení mimo hru!
     
    14:51
    Robert Sabolič z levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, na přední tyči ale našel pouze připraveného brankáře Ivana Lisutina.
     
    13:15
    Maxim Kazakov nedokázal zpracovat na levém křídle útočného pásma prudkou přihrávku svého spoluhráče, po které puk zamířil na další zakázané uvolnění.
     
    13:06
    Alexej Michnov za bránou Vladivostoku skvěle vybojoval puk a po vybruslení zpoza ní se snažil v blízkosti pravé tyče zamířit po ledě mezi betony Ivana Nalimova, domácí brankář byl ale připraven a puk po rychlém zakleknutí zastavil!
     
    12:41
    Vyloučený Arťom Garejev naskočil zpět na ledovou plochu a Jekatěrinburg se ani během jedné ze dvou přesilových her nedostal do žádné slibné šance.
     
    11:45
    Admiralu se podařilo vyhodit puk až k bráně hostujícího Jekatěrinburgu a i ve druhém oslabení si vede výborně.
     
    10:41
    Arťom Garejev se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a po jeho nepřesné střele byla posunuta brána, o což se zasloužil Anton Volčenkov a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    10:11
    Rok Tičar napřáhl na levém křídle útočného pásma k pěkné střele, Ivan Nalimov byl ale připraven a puk ukryl v lapačce.
    09:02 James Wright v největší šanci utkání orazítkoval tyč!
     
    09:02
    Domácí hokejisté Admiralu Vladivostok byli hodně blízko vstřelení úvodní branky dnešního zápasu, překonaného Ivana Lisutina ale zachránila branková konstrukce! James Wright se dostal na levém křídle k odraženému puku a z ostrého úhlu ho posílal do odkryté brány, kotouč se ale nakonec od vzdálenější pravé tyče odrazil zpět do hry. Zatím největší šance utkání.
     
    08:53
    Konstantin Volkov se mezi kruhy pro vhazování marně snažil dostat do zakončení poté, co mu v rozhodujícím okamžiku sjel puk z čepele hole.
     
    08:37
    Vadim Krasnoslobodcev neměl šanci dojet prudké nahození svého spoluhráče ze středního pásma a puk skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovalo se před bránou Ivana Nalimova.
     
    08:11
    Vzápětí útok Admiralu zastavilo další postavení mimo hru, v němž se tentokrát na levém křídle ocitl Robert Sabolič.
     
    07:45
    Vladimir Tkačjov vypálil z levého kruhu pro vhazování, jeho následný pokus už byl ale zbytečný, protože rozhodčí domácím s mírným zpožděním odpískali postavení mimo hru.
     
    07:19
    Anatolij Golyšev si v blízkosti levé tyče najížděl na prudkou diagonální přihrávku svého spoluhráče z pravého křídla, puk měl ale příliš velkou rychlost a nedokázal na něj dosáhnout.
     
    06:29
    Arťom Zemčjonok na pravém křídle ihned po vhazování vypálil od modré čáry a jeho tvrdá rána s příklepem byla sražena vedle bližší tyče brány, kterou hájí Ivan Lisutin.
     
    06:27
    Maxim Kazakov se na pravém křídle dobře prohnal kolem svého strážce a poté napřáhl ke krátké střele zápěstím, která na přední tyči skončila v náruči připraveného Ivana Lisutina.
     
    05:47
    Vyloučený Robert Sabolič se vrátil z trestné lavice zpět na led a Admiral Vladivostok hraje v plném počtu.
     
    05:09
    Hráči Vladivostoku hrají ve vlastním oslabení hodně agresivně a Jekatěrinburgu se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    04:23
    Michajl Grigorjev se málem dostal v levém kruhu pro vhazování při vlastním oslabení do zakončení, jeden z hostujících hráčů ho ale tělem dobře vytlačil do rohu.
     
    03:47
    Robert Sabolič dostal menší trest za vražení na hrazení a Jekatěrinburg si v úvodu zápasu zahraje přesilovou hru.
     
    02:59
    Arťom Zemčjonok se ocitl v blízkosti levé tyče po krásné kolmé přihrávce svého spoluhráče ve velké šanci, bekhendem ale pozorného brankáře Ivana Lisutina propálit nedokázal!
     
    02:03
    Jeden z hráčů Jekatěrinburgu nabral na pravém křídle slušnou rychlost a bekhendem se pokusil zakončit, jeho pokus z ostrého úhlu ale zamířil mimo a Ivan Nalimov zasahovat nemusel.
     
    01:33
    Alexandr Torčeňuk hledal v pravém kruhu pro vhazování prostor na střelu, jenže byl dobře pokryt jedním z domácích hráčů a k puku se po přihrávce svého spoluhráče nedostal.
     
    00:32
    Přesně po dvaceti sekundách přišla další špatná rozehrávka v podání Vladivostoku a po druhém zakázaném uvolnění v podání domácích hráčů se bude vhazovat před Ivanem Nalimovem.
     
    00:12
    Domácím hokejistům Admiralu se nepodařilo rozehrát a po pouhých 12 sekundách poslali puk podél střídaček na první zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Puk dopadl poprvé na led a ve Fetisov Areně právě začalo utkání, v němž Admiral Vladivostok hostí na svém ledě hokejisty Avtomobilistu Jekatěrinburg.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ve Fetisov Areně skončil doprovodný program a nyní už na led vyráží zahajovací pětka hostujícího Jekatěrinburgu, po které bude následovat pětka domácího Vladivostoku. Utkání začne za okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Zemčjonok, Bartulis (C), Grigorjev (A), Volčenkov (A), Gavrilenko, S. Iljin, Kurašov – Tkačjov, Sabolič, Sajustov – Wright, Lugin, Krasnoslobodcev – Makarenko, Kazakov, Gorškov – Barbašev, Sigarjov, I. Ivanov – J. Jakovlev.

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (Sochatskij) – Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Megalinskij (A), Ščitov, Turbin, Timašov, Ščemerov, Kivistö – Golyšev, Simakov (A), Tičar – Koukal, Michnov (C), A. Garejev – Česalin, Torčeňuk, Monja – K. Volkov, Rassejkin, Buchtele.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Jurij Cyplakov. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Michal Čajkovský (AVT) 1+3, +/- -1
    Petr Koukal (AVT) 8+6, +/- -12
    Jan Buchtele (AVT) 4+3, +/- -13
     
    Vzájemné zápasy

    28.11.16 Jekatěrinburg – Vladivostok 3:2
     
    Vladivostok ve východní konferenci úspěšně bojuje o playoff a navzdory početné marodce v posledním zápase ukončil sérii čtyř proher. Domácí hokejisté na svém ledě přivítají v pondělí dopoledne Jekatěrinburg, který vyhrál dva z posledních sedmi zápasů a potřebuje zabrat, pokud chce pomýšlet na playoff.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Tkačjov (Sabolič, Zemčjonok) – 39. Tičar (Turbin, Timašov), 55. Tičar (Alexej Vasilevskij, Golyšev), 60. Koukal (A. Garejev, Golyšev)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Zemčjonok, Bartulis (C), Grigorjev (A), Volčenkov (A), Gavrilenko, S. Iljin, Kurašov – Tkačjov, Sabolič, Sajustov – Wright, Lugin, Krasnoslobodcev – Makarenko, Kazakov, Gorškov – Barbašev, Sigarjov, I. Ivanov – J. Jakovlev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (Sochatskij) – Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Megalinskij (A), Ščitov, Turbin, Timašov, Ščemerov, Kivistö – Golyšev, Simakov (A), Tičar – Koukal, Michnov (C), A. Garejev – Česalin, Torčeňuk, Monja – K. Volkov, Rassejkin, Buchtele.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Jurij Cyplakov. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 4712
    bahis siteleri