Mountfield HK – Litoměřice 3:2 (kon.) | Technika Brno – Česká univerzitní reprezentace 2:3 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 19.12.2016, 11:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Partner:
     
    44:36
    A Litoměřice hrají v šesti bez brankáře.
     
    44:32
    Hradec mohl potvrdit výhru. Bednář v přečíslení vybídl Picarda, ten ale ještě vymýšlel a Pavelku nepřekonal!
     
    44:03
    Litoměřický kouč Miloš Říha mladší si vybírá oddechový čas, ještě cítí šanci na body!
     
    40:45
    Po Newtonově chybě posílal puk do hradeckého brankoviště Pilař a Miškář s Rackem nebyli daleko od vyrovnání. Poslední jmenovaný se ale v souboji před odkrytou klecí k puku nedostal.
     
    38:47
    Ou! Martin Štajnoch s pukem na holi zakopl a odjel až k mantinelu, čímž nahrál puk Patriku Miškářovi. Jeho rychlou střelu vytáhl Rybár špičkou levého betonu.
     
    37:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rozhodčí signalizoval ponechanou výhodu pro hosty a Hradečtí nepochopitelně přestali hrát, za což jsou potrestání kontaktním gólem! Martin Ondráček po hradeckém faulu poslal puk před branku, kde ho Lukáš Nedvídek netrefil, ale JAROSLAV KALLA ho pak už snadno poslal do prázdné brány – 3:2. Asistence: Lukáš Nedvídek, Martin Ondráček.
     
    35:51
    Domácí mohli reagovat, Picard v zámořské spolupráci rýsoval přihrávku Jakeu Newtonovi. Ten se musel po puku natahovat a ztečoval ho mimo branku.
     
    34:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale tohle byla nádherná rána! Litoměřičtí hokejisté se poprvé v utkání zapisují do brankového osudu a maří Rybárovi čisté konto. Filip Hanták posunul téměř na modré čáře kotouč DAVIDU ŠVAGROVSKÉMU, který se do něj fantasticky opřel a trefil se s neuvěřitelnou přesností do růžku – 3:1. Asistence: Filip Hanták.
     
    33:36
    Bednář vybídl napříč litoměřickým pásmem Romana Kukumberga. Ten ještě v relaxačním módu puk podržel a Pavelka se stačil přesunout ke druhé tyčce.
     
    28:17
    Kolem branky se obtočil hradecký Alexandre Picard a ještě hledal Michala Dragouna, ale Pavelka si kotouč málem srazil za záda! Dragoun pak z dorážky minul puk před prázdnou klecí.
     
    25:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem druhé třetiny navyšují domácí hokejisté své vedení. Hodně šikovně to teď provedl Alexandre Picard, jenž se v rohu vyhnul svému strážci a všiml si ideálně najetého MICHALA DRAGOUNA, jemuž stačilo už jen nastavit hůl před prázdnou bránu – 3:0. Asistence: Alexandre Picard.
     
    23:42
    S pukem na hokejce dlouho kroužil Jaroslav Bednář, až vymyslel ideální pozici pro Stanislava Dietze. Ten však z mezikruží Pavelku nepřekonal.
     
    22:24
    Mountfield odpovídá kombinací, na jejímž konci stál Petr Beránek. Jeho dobrou střelu vyškrábl Pavelka ramenem.
     
    21:43
    Po špatné rozehrávce domácích málem jeden z hostů zasunoval do opuštěné brány, pak vznikl před brankovištěm velký zmatek po střele Štěpána Havránka.
     
    19:45
    Do sóla se kolem zkoprnělého beka protáhl Alexandre Picard. Ještě přenechal puk před úplně prázdnou bránu Michalu Dragounovi, ale ten to vůbec nečekal a hokejku měl ve vzduchu.
     
    16:26
    Budeme sledovat první přesilovku zápasu. Zahrají si ji Litoměřice, Bedřich Köhler (HKM) je vyloučen za držení.
     
    11:23
    Přečíslení dva na jednoho pro Stadion! Lukáš Nedvídek v něm nabíjel Jaroslavu Kallovi, ale Rybár vytáhl výborný zákrok lapačkou.
     
    09:25
    Dvojitá příležitost pro Rastislava Deje. Nejdřív mu v přečíslení nabil Šimánek, ale hradecký útočník přestřelil tyčku. Potom pálil René Vydarený a Dej zblízka dorážel, ale Pavelka udržel puk mezi betony.
     
    05:29
    Třetí gól domácích měl na hokejce Andris Džerinš po křižném pasu Rastislava Deje. Jaroslav Pavelka se ale stihl přesunout a i když se otáčel za sebe, kotouč nepropustil.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté následně spustili velký tlak, který zhruba po minutě končí druhou brankou. Michal Dragoun operoval za brankou a pak našel PETRA BERÁNKA, jenž se ve velkém úhlu opřel do kotouče a procedil ho skrz Pavelkovu výstroj do sítě – 2:0. Asistence: Michal Dragoun.
     
    02:27
    Za Litoměřice mohl odpovědět Václav Racek, který dostal přihrávku mezi kruhy. Patrik Rybár ale povyjel z branky a střelu ztlumil.
     
    01:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Extraligový tým Mountfieldu se hned ve druhé minutě ujímá vedení. V rychlém přečíslení přenechal Jaroslav Bednář kotouč MARTINU ŠTAJNOCHOVI, který sám před brankářem Pavelkou zvolil bekhendový blafák a zakončil přesně k tyčce – 1:0. Asistence: Jaroslav Bednář.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Štajnoch (Bednář), 5. Beránek (Dragoun), 26. Dragoun (Picard) – 35. Švagrovský (Hanták), 38. Kalla (Nedvídek, Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Bechný) – Vydarený, Čáp, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch – Šimánek, Džerinš, Dej – Köhler, Kukumberg, Bednář (C) – Picard, Dragoun, Beránek. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – Plášil, Bažant, Jebavý, Havránek, Málek, Piegl – Kalla, Nedvídek, Ondráček – Loskot, Hanták, Švagrovský (C) – Miškář, Pilař, Racek. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Veselý – Maštalíř, Svoboda.
    bahis siteleri