Saint-Étienne – Nancy 0:0 (kon.) | Bordeaux – Nice 0:0 (kon.) | Lille – Rennes 1:1 (kon.)
Lyon – Angers 2:0 (kon.) | PSG – Lorient 5:0 (kon.) | Bastia – Marseille 1:2 (kon.)
Dijon – Toulouse 2:0 (kon.) | Monaco – Caen 2:1 (kon.) | Nantes – Montpellier 1:0 (kon.)
Méty – Guingamp 2:2 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:0 (0:0)
OGC Nice
Středa 21.12.2016, 20:50 • Stade Matmut-Atlantique, Bordeaux (kapacita: 42 115 diváků) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Souboj, po kterém byl vyloučen Younés Belhanda (NIC)
     
    90+5
    Tak pozor! I Younés Belhanda (NIC) dostává červenou kartu! Kamano celé situaci hodně přidal teatrální pádem, avšak hosté přesto pro další utkání ztrácejí dva klíčové hráče.
    90+1. Balotelliho (NIC) faul na červenou kartu
     
    90+1
    Mario Balotelli (NIC) teď předvedl naprosto zbytečný zákrok, když zezadu místo míče kopl do Lewczukovy nohy. Sudí neváhá a tasí červenou kartu!
    83. Laborde (BOR) mohl rozhodnout, Benítez (NIC) byl proti
     
    83
    Domácí nakonec získali i rohový kop a po ubráněném centru se dostali do šance. Labordeho přízemní zakončení z velkého úhlu však Benítez parádně vykopl!
     
    81
    První střídání domácího celku. hřiště opouští zklamaný Malcom, jenž odehrál solidní utkání, avšak gólově se prosadit nedokázal. Opačným směrem zamířil Francois Kamano.
     
    80
    Žlutou kartou je nyní za faul na Vadu odměněn Vincent Koziello (NIC), jenž soupeři přišlápl nárt.
    76. Obrovská šance Maria Balotelliho (NIC)
     
    76
    Tak tohle byla tutovka! Mario Balotelli dostal výbornou přihrávku, zaběhl si trochu více doleva, avšak lehce ze strany napálil pouze nohy vyběhnuvšího Priora!
     
    56
    Nepříjemnost pro hostující celek. Zdá se, že Yoan Cardinale se v bráně poranil a je proto střídán nerozehřátým Walterem Benítezem.
    54. Rolán (BOR) trefil konstrukci brány
     
    54
    Domácí to na pravé straně udělali fantasticky! Toulalan šikovně přihrával do pokutového území k nohám Rolána, ale ten trefil těžkým zakončením pouze tyč!
    37. Pléa (NIC) selhal v největší gólové šanci
     
    37
    Tak to byla obrovská šance Nice! Alassane Pléa si poradil s obráncem a zničehonic se zjevil před Priorem. V tutovce ale vůbec netrefil bránu.
     
    36
    Diego Rolán (BOR) šel do souboje se Souquetem velmi neohrabaně a za úder loktem do soupeřovy tváře dostává žlutou kartu.
    34. Cardinale (NIC) zastavil Lewczukovu hlavičku
     
    34
    Po centru od rohového praporku se musel vytáhnout Cardinale, který na brankové čáře zneškodnil důraznou hlavičku mířící doprostřed brány. Rolán poté na odražený míč nedosáhl.
     
    30
    Jérémy Toulalan (BOR) ve středovém kruhu špatně reagoval na Balotelliho manévr a raději ho poslal na trávník. Také on vidí žlutou kartu.
    27. První velká šance v podání Bordeaux
     
    27
    Na druhé straně výrazně zahrozil Rolán, kterého vysunul Jaroslav Plašil. Cardinale ale skvěle zasáhl levou rukou a následně ustál i Malcomovu dorážku, která letěla vysoko nad!
    26. Povedená rána Maria Balotelliho (NIC)
     
    26
    Velmi pěknou střelou z úctyhodné dálky to nyní zkusil Mario Balotelli! Hostující kanonýr natáhl k ráně z nějakých třiceti metrů a tyč Priorovy brány minul jen o centimetry.
     
    23
    Je tady první žlutá karta zápasu! Zničehonic se do dobré pozice dostal Malcom, ale Maxime Le Marchand (NIC) ho povalil v blízkosti šestnáctky a je prvním potrestaným hráčem.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   30. Toulalan (BOR), 36. Rolán (BOR) – 23. Le Marchand (NIC), 80. Koziello (NIC)   90+1. Balotelli (NIC), 90+5. Belhanda (NIC)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:5. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:8.
    Girondins Bordeaux: Prior – Gajić, Lewczuk, Sertic, Pellenard – Plašil, Toulalan, Vada – Malcom (81. Kamano), Rolán, Laborde.
    Náhradníci: Bernardoni – Youssouf, Contento, Pablo, Arambarri Rosa, Kamano, Romil.

    OGC Nice: Cardinale (56. Benítez) – Souquet, M. Sarr, Le Marchand (C), Burner – Seri, Cyprien, Koziello – Pléa, Balotelli, Belhanda.
    Náhradníci: Benítez – Marcel, Lusamba, Walter, Donis, Bosetti, Bodmer.

    Rozhodčí: Mikael Lesage – Fabrice Plancon, Eric Danizan
    bahis siteleri