NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 24.12.2016, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:20
    Při dalším pokusu o založení útoku domácích se kotouč zjevil mezi diváky. Je tady dvouminutový trest pro Tima Meiera (SJS).
     
    53:28
    Maroon udělal skvělou kličku Justinu Braunovi (SJS), jenž nestačil reagovat a nakonec si pomohl podražením soupeře.
     
    36:16
    Na trestnou lavici jde navíc Joe Pavelski (SJS), jenž byl penalizován za hákování vůči McDavidovi.
     
    32:22
    Zack Kassian (EDM) je dnes jako smyslů zbavených. V rohu kluziště nejprve příliš důrazně atakoval Dillona a poté ho ještě počastoval prudkým krosčekem. Domácí obránce udržel nervy na uzdě a je z toho čtyřminutová přesilová hra pro Sharks.
     
    26:23
    Nyní si přesilovou hru vyzkouší také domácí. NA lavici hanby totiž usedá Taylor Beck (EDM), jenž podrazil Pavelskiho.
     
    24:07
    Justin Braun (SJS) teď musel hasit rodící se přečíslení Edmontonu a ze souboje s McDavidem odchází s dvouminutovým trestem za držení protihráče.
     
    22:34
    Micheal Haley (SJS) se hned po vhazování dostal do rvačky se Zack Kassianem (EDM) a z krásného pěstního souboje vyšel vítězně! Pětiminutový trest pro oba kohouty.
     
    19:21
    Brendan Dillon (SJS) se dostal do křížku s Kassianem, ale zničehonic se v situaci zjevil Hendricks (EDM), který se pustil do domácího obránce. Přesto měl lehce navrch Dillon, což bylo odměněno potleskem. Domácí navíc dostávají přesilovou hru, neboť Matt Hendricks byl kromě pěti minut za rvačku potrestán i dvěma minutami za hrubost.
     
    17:05
    Edmonton si zahraje druhou přesilovou hru. Nedovoleným bráněním se totiž provinil Mikkel Bødker (SJS). Domácímu kouči se to vůbec nelíbí, ale na rozhodnutí sudích už nic nezmění.
     
    06:26
    Domácí hokejisté se dopustili technického přestupku. Na ledě totiž bylo šest hráčů Žraloků a je tady první přesilová hra zápasu. Trest odsedí Micheal Haley.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 21. Pavelski (Burns, J. Thornton), 49. Labanc (Couture, Pavelski), 64. Labanc (Couture, Burns) – 47. McDavid (Sekera), 49. Maroon (McDavid, Gryba)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – J. Ward, Haley, M. Karlsson.
    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Sekera, Russell, Klefbom, A. Larsson, Davidson, Gryba – Lucic, McDavid (C), Eberle (A) – Maroon, Nugent-Hopkins (A), Draisaitl – Hendricks, Letestu, Kassian – Pouliot, Caggiula, Beck.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Justin St.Pierre – John Grandt, Ryan Galloway

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri