NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 24.12.2016, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:22 Kevin LABANC - 3:2
     
    63:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Logan Couture přihrávkou od zadního mantinelu našel KEVINA LABANCA, který měl obrovské množství prostoru a Talbota na bližší tyči překonal střelou do horní části brány! Asistence: Logan Couture, Brent Burns
     
    62:49
    Draisaitl na druhé straně našel volného Maroona, který si kotouč zpracoval na bekhend, ale zakončením trefil jen boční síť.
     
    56:20
    Při dalším pokusu o založení útoku domácích se kotouč zjevil mezi diváky. Je tady dvouminutový trest pro Tima Meiera (SJS).
     
    54:19
    Mark Letestu se skvěle proháčkoval do šance. Ani jeden z obránců k němu nestihl přistoupit a zaskvět se proto musel Martin Jones!
     
    53:28
    Maroon udělal skvělou kličku Justinu Braunovi (SJS), jenž nestačil reagovat a nakonec si pomohl podražením soupeře.
     
    52:53
    Okamžitě po buly ve středním pásmu se do šance dostal Draisaitl, na kterého zapomněla obrana San Jose. Jones však předvedl skvělý zákrok pravým betonem.
    48:45 Patrick MAROON - 2:2
     
    48:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže máme tady okamžité vyrovnání. Hosté se dostali do rychlé kombinace v útočném pásmu, McDavid našel výborně postaveného PATRICKA MAROONA a jeho svižná střela si našla cestu po pravou rukou domácího gólmana. Asistence: Connor McDavid, Eric Gryba
    48:21 Kevin LABANC - 2:1
     
    48:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpátky na svou stranu. Logan Couture skvěle vstoupil do kombinace ve středním pásmu, uzmul kotouč Klefbomovi a s KEVNEM LABANCEM se dostal do přečíslení. Druhý zmíněný obdržel přesnou přihrávku a střelou z první propálil Talbota. Asistence: Logan Couture, Joe Pavelski
    46:17 Connor MCDAVID - 1:1
     
    46:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno! Nedůrazně bráněný CONNOR MCDAVID se na pravém kruhu dokázal dostat až ke střele, která se otřela o brusle dvou bránících hráčů a zamířila si to za záda bezmocného Jonese. Velká smůla pro domácího gólmana. Asistence: Andrej Sekera
     
    36:16
    Na trestnou lavici jde navíc Joe Pavelski (SJS), jenž byl penalizován za hákování vůči McDavidovi.
     
    32:34
    Kotouč se po buly odrazil před úplně osamoceného Burnse, který volil rychlé zakončení, avšak Talbot se dokázal přesunout.
     
    32:22
    Zack Kassian (EDM) je dnes jako smyslů zbavených. V rohu kluziště nejprve příliš důrazně atakoval Dillona a poté ho ještě počastoval prudkým krosčekem. Domácí obránce udržel nervy na uzdě a je z toho čtyřminutová přesilová hra pro Sharks.
     
    29:53
    DeMelo se zničehonic zjevil kousek od brány, dostal přihrávku, avšak Talbot se bleskově přesunul a velkou gólovou šanci zneškodnil levým betonem.
     
    26:23
    Nyní si přesilovou hru vyzkouší také domácí. NA lavici hanby totiž usedá Taylor Beck (EDM), jenž podrazil Pavelskiho.
     
    25:11
    Po Sekerově dobré střele od modré čáry teď hosté předvedli opravdu velký tlak do brankoviště. Martin Jones na chvíli ztratil hokejku, ale nakonec vše ustál.
     
    24:07
    Justin Braun (SJS) teď musel hasit rodící se přečíslení Edmontonu a ze souboje s McDavidem odchází s dvouminutovým trestem za držení protihráče.
     
    23:56
    Patrick Marleau výborně počkal u mantinelu a pěknou přihrávkou našel Thorntona, jenž pálil z levého kruhu. Talbot zasáhl ramenem!
     
    22:34
    Micheal Haley (SJS) se hned po vhazování dostal do rvačky se Zack Kassianem (EDM) a z krásného pěstního souboje vyšel vítězně! Pětiminutový trest pro oba kohouty.
    20:31 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    20:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Úvod druhé třetiny se domácím při přesilové hře příliš nedařil, ale nyní už se Sharks dostali do pásma a slaví! Thornton podržel kotouč u mantinelu a poté našel Burnse. Domácí obránce na nic nečekal a přihrávkou oslovil JOEA PAVELSKIHO, jenž byl sám na levém kruhu a střelou z prvního doteku propálil přesunujícího se Talbota. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton
     
    19:21
    Brendan Dillon (SJS) se dostal do křížku s Kassianem, ale zničehonic se v situaci zjevil Hendricks (EDM), který se pustil do domácího obránce. Přesto měl lehce navrch Dillon, což bylo odměněno potleskem. Domácí navíc dostávají přesilovou hru, neboť Matt Hendricks byl kromě pěti minut za rvačku potrestán i dvěma minutami za hrubost.
     
    17:05
    Edmonton si zahraje druhou přesilovou hru. Nedovoleným bráněním se totiž provinil Mikkel Bødker (SJS). Domácímu kouči se to vůbec nelíbí, ale na rozhodnutí sudích už nic nezmění.
     
    08:18
    Teď se ale hosté dostali do dobré kombinace a z pravé strany to zblízka zkoušel Jordan Eberle. Jones se stihl přesunout!
     
    07:38
    Ve vlastním oslabení nyní ujel Melker Karlsson, který dlouho čekal se zakončením, pokusil se puk zasunout až za Talbotem, ale ten měl lapačku na správném místě!
     
    06:26
    Domácí hokejisté se dopustili technického přestupku. Na ledě totiž bylo šest hráčů Žraloků a je tady první přesilová hra zápasu. Trest odsedí Micheal Haley.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 21. Pavelski (Burns, J. Thornton), 49. Labanc (Couture, Pavelski), 64. Labanc (Couture, Burns) – 47. McDavid (Sekera), 49. Maroon (McDavid, Gryba)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – J. Ward, Haley, M. Karlsson.
    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Sekera, Russell, Klefbom, A. Larsson, Davidson, Gryba – Lucic, McDavid (C), Eberle (A) – Maroon, Nugent-Hopkins (A), Draisaitl – Hendricks, Letestu, Kassian – Pouliot, Caggiula, Beck.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Justin St.Pierre – John Grandt, Ryan Galloway

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri