Watford – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Arsenal – West Brom 1:0 (kon.) | Burnley – Middlesbrough 1:0 (kon.)
Chelsea – Bournemouth 3:0 (kon.) | Leicester – Everton 0:2 (kon.) | Manchester Utd. – Sunderland 3:1 (kon.)
Swansea – West Ham 1:4 (kon.) | Hull City – Manchester City 0:3 (kon.)
konec
Leicester City
0:2 (0:0)
Everton FC
Pondělí 26.12.2016, 16:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a někdy příště se u dalších online přenosů zase budu těšit na počtenou! (18:04:41)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:7.
     
    Je dobojováno, Everton ukončuje svou nelichotivou šňůru šesti venkovních porážek v řadě, z King Power Stadium si dnes totiž odváží plný bodový zisk za vítězství poměrem 2:0! Sledovali jsme vyrovnané utkání, v němž příliš fotbalové krásy k vidění opravdu nebylo. První poločas, co se ofenzivních akcí týče, nenabídl zhola nic, v tom druhém to bylo přeci jen o trochu lepší. Úvodní branka padla v jednapadesáté minutě, kdy hosty po zaváhání obrany Leicesteru do vedení poslal Kevin Mirallas! Lišky se trápily, ovšem i tak se jim povedlo svého soupeře alespoň místy zatlačit, žádná z jejich akcí ale gólem neskončila, v první minutě nastavení vítězství The Toffees zpečetil Romelu Lukaku!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Wes Morgan se po vlastním zaváhání snažil zastavit na branku se ženoucího Lukaka, přičemž si pomohl jasným faulem. Sudí mu tedy zpětně ještě uděluje žlutou kartu.
    90+1. Romelu LUKAKU - 0:2
     
    90+1
    Everton právě vstřelil branku!
    V samotném závěru The Toffees přidávají druhou branku, o vítězi dnešního utkání je tedy rozhodnuto! Pokračující tlak ze strany Leicesteru úspěch stále nepřinášel, po odkopnutí balonu se domácí naopak dopustili chyby v defenzivě, když Morgan na kraji hřiště prohrál souboj s ROMELEM LUKAKEM, jenž se poté prodral až do šestnáctky, kde spolehlivě prostřelil brankáře Schmeichela!
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat hned čtyři minuty.
     
    89
    Lišky se za mohutného povzbuzování z řad vlastních fanoušků usadili na útočné polovině. Po Amarteyově sklepnutí si na samostatný útočný výpad troufl Mahrez, jeho pokus byl ale zablokován ve skluzu bránícím Gueyem.
     
    88
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Aaron Lennon, přichází Tom Cleverley.
     
    87
    Ani s jeho rozehrávkou Liverpoolští nijak zvlášť nespěchali, po centru od Barkleyho míč mimo šestnáctku sice stačil odvrátit Wasilewski, balon ovšem poslal pouze k nohám úplně osamoceného Bainese, jeho přízemní střelu ale Schmeichel lapil.
     
    86
    Po Drinkwaterově faulu rozehráli hosté přímý kop na krátko, míč si na centr chystal Seámus Coleman, Chilwell k němu ale včas přispěchal a odklidil kulatý nesmysl na rohový kop.
     
    85
    V souboji s Lukakem Danny Drinkwater ztrácel hned od úvodních metrů, nakonec si pomohl lehkým přidržením soupeřova dresu, za což jej sudí odměnil žlutým kartónkem.
     
    84
    Kasper Schmeichel nyní vydatně zabrnkal na nervovou soustavu domácích příznivců, když k volnému balonu doběhl chvilku před Lukakem, následně si proti němu navíc dovolil odvážnou kličku, která mu, naštěstí pro Leicester, vyšla.
    83. Idrissa Gueye (EVE)
     
    83
    Mohlo být rozhodnuto! Fotbalisté Evertonu se ujali balonu a nejprve s ním pouze poklidně kombinovali na útočné polovině, Barkley ale poté vymyslel krásný pas pro rozběhnutého Lukaka, na jehož nabídku si před poloprázdnou branku sbíhal Idrissa Gueye, v tutové příležitosti ale přestřelil!
     
    82
    Nyní k tomu nebylo daleko. Riyad Mahrez se svou typickou kličkou směrem do středu zbavil napadajícího Bainese a odcentroval k na zadní tyči stojícímu Uloovi, který míč vracel do malého vápna, tam ale Slimanimu zakončení znemožnil Funes Mori.
     
    81
    Do konce utkání zbývá už jen deset minut, plus nějaké to drobné nastavení. Hoste se podle očekávání stáhli hluboko do defenzivy, ve zbytku hrací doby už budou spoléhat jen na rychlé brejky. Povede se Liškám jejich obranné hradby překonat?
     
    80
    Riyad Mahrez si zprava navedl míč směrem ke středu, načež nahrál volnému Chilwellovi. Mladý obránce Leicesteru vymyslel krásnou průnikovou nabídku pro Drinkwatera, jenž se s balonem otočil, vystřelit se mu ale nepovedlo.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 51. Mirallas (Robles), 90+1. R. Lukaku

    Karty:   79. Simpson (LEC), 85. Drinkwater (LEC), 90+2. Morgan (LEC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:7.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Wasilewski, Chilwell – Gray (65. Ulloa), A. King (64. Mahrez), Amartey, Albrighton – Okazaki (46. Drinkwater), Slimani.
    Náhradníci: Zieler – L. Hernández, N. Mendy, Drinkwater, A. Musa, Ulloa, Mahrez.

    Everton FC: Robles – Holgate, A. Williams, Ra. Funes Mori – Coleman, Gueye, Barry (C) (68. Davies), Baines – Lennon (88. Cleverley), Mirallas (76. Barkley) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Hewelt – Jagielka, Deulofeu, Barkley, Cleverley, E. Valencia, Davies.

    Rozhodčí: Stuart Attwell – Darren Cann, David Bryan

    Diváci: 31 985
    bahis siteleri