Toljatti – Ufa 6:4 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 4:3 (2:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Čerepovec 4:3 (kon.)
Jokerit – Riga 2:3 (po pr.)
konec
Lada Toljatti
6:4 (4:1, 1:0, 1:3)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 27.12.2016, 16:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:33:47)
     
    Byly to velké nervy, nakonec se ale domácím podařilo udržet pohodlné vedení. Avšak jeho pětibrankový náskok se ztenčil během pár chvil jen na dvougólový. Ve finále si však Lada vítězství asi zasloužila. Salavat Julajev zabral příliš pozdě a velké manko už stáhnout nedokázal, byť se o to vehementně snažil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Sice se hosté drží v pásmu, jenže času zbývá prachbídně málo. Hodně zatěžovaný Masalskis nyní předvedl možná jeden z posledních zákroků tohoto střetnutí.
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Domácí v plném počtu.
     
    58:15
    Grigorenko hrozil u pravé tyčky, z blízkosti však na Masalskise nevyzrál. Jsou to opravdu krušné chvíle pro domácí Lau, která si před brankou sjednává pořádek. Do konce oslabení nezbývá už až zas tolik času.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty tohoto utkání.
     
    57:38
    Kuljaš si sjel od modré čáry blíže do středu, mířil nízko, nicméně jeho pokus trefil pouze beton připraveného Masalskise. I nadále však Salavat Julajev pokračuje ve velkém tlaku.
     
    56:55
    Velký závar před Masalskisem! Ten vůbec nevěděl, jak puk dokázal vyrážet, absolutně nevěděl, kam dřív skočit. S velkým štěstím si nakonec poradil.
     
    56:41
    Gavrilov odjel na střídačku, Ufa zkouší power-play. Je to logický tah hostujícího celku. Teď bude hrát v dvojnásobné přesile.
     
    56:40
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Jefim Gurkin – 2 min., držení protihráče).
     
    56:00
    Zavést puk do útočného pásma a tam ho podržel co nejdéle, to je jasná taktika Togliatti. Ještě se musí o vítězství strachovat, to je zcela evidentní a jasné.
     
    54:30
    Gavrilov i na druhé straně Masalskis museli nyní předvést poměrně složité zákroky. Především díky němu ani jeden z celků neinkasoval. Každopádně tempo hry opět nabírá velké obrátky.
     
    53:30
    Do konce zbývá ještě nějakých šest minut. Hra v posledních několika desítkách vteřin dost opadla, Lada je přece jenom směrem dozadu o dost zodpovědnější. A Ufě tam nepadá vše, co tam spadne.
     
    51:53
    Hosté v plném počtu.
     
    51:20
    Povedené zakončení od modré čáry jednoho z domácích obránců. Nakonec však tečovaný pokus skončil pouze na zadních mantinelech.
     
    50:28
    V obrovské možnosti se nyní ocitl Ivanov, který během přesilové hry mohl hodně uklidnit svůj mančaft. Jenže z mezikruží nedokázal překonat Gavrilova. Trestuhodné.
     
    49:53
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Denis Paršin – 2 min., nedovolené bránění).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Zernov, 6. V. Komarov (Filatov), 12. V. Strelcov (Mokšancev), 14. V. Strelcov (Bočarov), 36. Filatov (Šenfeld, A. Ivanov), 42. Rybin (Bělousov) – 12. I. Grigorenko, 45. Malcev (S. Garejev), 48. Lisin (J. Bodrov), 49. D. Makarov (Kornějev)


    Lada Toljatti: Masalskis (I. Ježov) – Aronson, Sotnieks, Gurkin, Kostromitin, Maleňkich, Volgin, Sinicyn – A. Strelcov, V. Strelcov, Bočarov – Šenfeld, Zernov, Bělousov – Rybin, V. Komarov, Filatov – A. Ivanov, Mokšancev, Děmagin.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (14. Gavrilov) – Lepistö, Loginov, Gončarov, Arzamascev, Kornějev, D. Bodrov, Kuljaš, S. Garejev – Hartikainen, I. Grigorenko, Omark – Lisin, A. Lazarev, J. Bodrov – Malcev, Něstěrov, D. Makarov – M. Majorov, Paršin, Korotkov.

    Rozhodčí: Ibatulin, Zibinin – Nikolajev, Ponamarenko
    bahis siteleri