Mountfield HK – Team Canada 1:5 (kon.) | Davos – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
konec
HC Davos
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 29.12.2016, 20:15 • Davos • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:29:12)
     
    Střely na branku: 22 – 32
     
    Domácí Davos se tak může těšit na semifinálový duel, ve kterém se zítra od 20:15 utká ve švýcarské bitvě s Luganem!
     
    Je dobojováno! Davos poráží ve čtvrtfinálovém klání Jekatěrinburg 3:1 a postupuje do semifinále! Domácí vlétli do utkání ve velkém stylu! Už po šesti minutách hry otevřel skóre v přesilové hře Tuomo Ruutu ! O další tři minuty později už Davos vedl o dvě branky, když se prosadil Drew Shore! Jekatěrinburg poté zlepšil svou hru a ještě do přestávky snížil zásluhou Anatolije Golyševa! Ve druhé třetině se hrál rychlý hokej s velkým množstvím šancí na obou stranách, ale oba brankáři předvedli parádní zásaha a puk nepustili za svá záda! Ve třetí třetině Davos skvěle bránil svůj náskok, nepouštěl ruský celek do šancí a Marc Wieser navíc přidal třetí zásah!
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Ještě jedno vyločení v samotném závěru zápasu! Petr Koukal neudržel nervy na uzdě a provinil se hákováním.
     
    59:10
    Domácí fanoušci si v závěru utkání užívají vedení svého celku a doprovázejí hokejisty Davosu do semifinále letošního Spengler Cupu.
     
    58:02
    Alexej Michnov se z levého křídla natlačil před domácí branku! Hráč Jekatěrinburgu se snažil zakončit kolem mantinelu, ale Gilles Senn se parádně roztáhl!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Marco Forrer poslal do útočného pásma nahození o mantinel. Kotouč dojel Dino Wieser, který z rohu kluziště našel Sciaroniho. Davos pokračuje v akci.
     
    56:40
    Petr Ledin operoval s pukem v rohu útočného pásma. Domácí útočník se vymanil ze sevření obránce, ale nepřesnou pobídkou vyhnal Davos ven z pásma.
     
    56:10
    Tuomo Ruutu se rychlou kličkou dostal před svého strážce, avšak z ostrého úhlu už nedokázal najít rozjetého spoluhráče.
     
    55:27
    Alexej Vasilevskij se dostal ke střele od modré čáry. Domácí brankář měl však úplně čistý výhled a rána od modré čáry zaplula do jeho lapačky.
     
    55:05
    Rok Tičar táhl akci Jekatěrinburgu středem ledové plochy. Hokejista ruského celku ale narazil už na modré čáře.
     
    54:33
    Dino Wieser se vydal napadat rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí útočník ale propadl a nyní se musí rychle vracet.
     
    54:10
    Ruský celek se stále ne a ne dostat do útočného pásma. Akce Jekatěrinburgu končí nepřesnou přihrávkou už ve středním pásmu.
     
    53:23
    Jan Buchtele se otočil kolem branky Davosu a zadovkou hledal spoluhráče před brankou. Domácí brankář přečetl jeho úmysl a schoval puk v lapačce.
     
    53:12
    Tuomo Ruutu chtěl vyhodit puk ven z obranného pásma. Jeho vyhození ještě tečoval jeden ze soupeřů a kotouč poté vylétl mezi diváky.
     
    52:58
    Megalinskij se pokusil překvapit domácího brankáře střelou z takřka nulového úhlu. Jeho rána se sice otřela o beton strážce domácí svatyně, nicméně puk se za brankovou čáru nedostal.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Ruutu (Shore, Paschoud), 9. Shore (D. Wieser), 44. M. Wieser (Ruutu, Jung) – 18. Golyšev (Tičar)


    HC Davos: Senn (Nyffeler) – Kindschi, Jung, Forster, Heldner, Schneeberger, Paschoud, Forrer – Ruutu, Lindgren, M. Wieser – Hall, Ledin, Shore – D. Wieser, Simion, Corvi – Ambühl (C), Sciaroni (A), Walser.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Lisutin) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Ščitov, Megalinskij (A), Timašov, Turbin, Kivistö, Žuravljov – Golyšev, Tičar, Buchtele – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Torčeňuk (A), Česalin, Monja – K. Volkov, Mingalejev, Ivašov.

    Rozhodčí: Fonselius, Leggo – Kovacs, Wust
    bahis siteleri