Burnley – Sunderland 4:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 4:2 (kon.) | Leicester – West Ham 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Middlesbrough 2:1 (kon.) | Southampton – West Brom 1:2 (kon.) | Swansea – Bournemouth 0:3 (kon.)
Liverpool – Manchester City 1:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
4:2 (1:0)
Stoke City
Sobota 31.12.2016, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Diego COSTA - 4:2
     
    85
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Španělský kanonýr se přeci jen dočkal! DIEGO COSTA teď nedal obráncům Stoke za žádnou cenu pokoj a po drobém zaváhání se dostal k míči. Kanonýr Chelsea ani na chvíli neváhal a okamžitě vypálil po bráně dělovou ránu. Míč zapadl přesně do vzdálenějšího rohu brány! Pro Diega Costu to byl už čtrnáctý gól v letošním ročníku Premier League!
    65. WILLIAN - 3:2
     
    65
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Zápletka rozluštěna! Domácí fotbalisté se vydali do útoku ihned po rozehrávce ve středovém kruhu a minutu po obdržené brance se dostávají opět do vedení. Cesc Fàbregas svou přihrávkou uvolnil Brazilce WILLIANA, který tvrdou ranou pod břevno přidává svůj druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Cesc Fàbregas.
    64. Peter CROUCH - 2:2
     
    64
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Máme opět vyrovnáno! Hosté přidávají druhou branku v zápase po poměrně nenápadné akci. Bojan Krkić se dostal k míči na hranici šestnáctky, shodil balón do strany na nabíhajícího Mame Dioufa, který přízemním centrem našel volného PETERA CROUCHE. Vysoký útočník Stoke pouze nastavil nohu a poté se už běžel radovat. Máme tady další zápletku. Asistence: Mame Diouf.
    57. WILLIAN - 2:1
     
    57
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácího celku a opětovné vedení Chelsea! Velkou pochvalu si teď zaslouží Victor Moses, který si doslova pohrál s bránícím hráčem a poté poslal do šestnáctky soupeře přízemní centr, který našel zcela volného Edena Hazarda. Ten balón pouze přiťukl WILLIANOVI, který se do míče opřel z první. Na takovou dělovku z bezprostřední blízkosti neměl brankář Lee Grant nárok. Asistence: Eden Hazard.
    47. Bruno Martins Indi - 1:1
     
    46
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Hosté se prosazují ihned v úvodu druhé půle, což čekal asi málokdo. Po centrovaném míči z rozehrávky se balón odrazil od obránce Garyho Cahilla tak nešťastně, že skončil pouze u BRUNA MARTINSE INDIHO, který ho bez problémů uklidil do brány. Na Stamford Bridge zavládlo hrobové ticho.
    34. Gary CAHILL - 1:0
     
    34
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se domácí přeci jen dočkali. Na centrovaný míč Cesca Fàbregase se parádně naskočil kapitán GARY CAHILL, který svou hlavičkou do protipohybu nedal žádnou šanci gólmanovi Stoke. Chelsea se tak dostává do důležitého vedení. Asistence: Cesc Fàbregas.

    Štěpán Hladký

    Branky: 34. Cahill (Fàbregas), 57. Willian (E. Hazard), 65. Willian (Fàbregas), 85. D. Costa – 46. Martins Indi, 64. Crouch (Diouf)

    Karty:   24. Moses (CHE), 59. Fàbregas (CHE), 70. Alonso (CHE) – 70. Diouf (STK), 86. Adam (STK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 11:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:18.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (82. Ivanović), Kanté, Fàbregas (73. Matić), Alonso – Willian (84. Chalobah), D. Costa, E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – K. Zouma, Ivanović, Chalobah, Loftus-Cheek, Matić, Batshuayi.

    Stoke City: Grant – Johnson, Shawcross (C), Martins Indi, Pieters – Allen, Adam – Diouf, Afellay (62. Imbula Wanga), Shaqiri (61. Krkić) – Crouch.
    Náhradníci: Given – Bardsley, Sobhi, Imbula Wanga, Whelan, Bony, Krkić.

    Rozhodčí: R. Madley – A. Nunn, H. Lennard

    Diváci: 41 601
    bahis siteleri