Burnley – Sunderland 4:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 4:2 (kon.) | Leicester – West Ham 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Middlesbrough 2:1 (kon.) | Southampton – West Brom 1:2 (kon.) | Swansea – Bournemouth 0:3 (kon.)
Liverpool – Manchester City 1:0 (kon.)
konec
Swansea City
0:3 (0:2)
AFC Bournemouth
Sobota 31.12.2016, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Andrew Surman, přichází Dan Gosling.
    88. Joshua King (BTH) - 0:3
     
    88
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Nyní můžeme definitivně prohlásit, že o vítězi dnešního utkání je rozhodnuto – Bournemouth totiž přidává třetí branku! Domácí všechny zbylé síly vrhli do útoku a v defenzivě nechali dokořán otevřené okno, načež Daniels do samostatného úniku vyslal JOSHUU KINGA, jenž se nemýlil a povedeným obstřelem překonal vybíhajícího Fabiańského!
     
    75
    Mohlo být sníženo! Gylfi Sigurdsson se utrhl po levé straně a pro Swansea dokázal vybojovat rohový kop. Jeho exekuce se také sám ujal, na centr islandského šikuly si na hranici malého vápna naskočil debutant McBurnie, ve vstřelení první branky v Premier League mu ale zabránil dobrý zákrok Boruce!
     
    73
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Junior Stanislas, přichází Joshua King.
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Adam Smith.
     
    67
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Leon Britton, přichází Jack Cork.
     
    63
    Tohle mohlo skončit gólem! Dnes famózně hrající Junior Stanislas parádní nahrávkou mezi obránci soupeře oslovil sbíhajícího si Afobeho, ten však tváří v tvář včas vybíhajícímu Fabiańskému neuspěl! Následně míč ještě poskakoval skrze šestnáctku, nikdo z hostů se ale k dorážce nedostal.
     
    58
    Zdravotní stav nedovolí Llorentemu v tomto utkání pokračovat, na hrot útoku se místo něj postaví mladičký Skot Oliver McBurnie.
     
    55
    Obrana The Swans opět hořela jako papír, třetí gól Bournemouthu nebyl daleko! Jack Wilshere postupoval zcela neohrožen vstří domácí šestnáctce, celou akci ještě vylepšil pasem na Stanislase, jenž se šikovně uvolnil a vypálil na zadní tyč, tu však o pár decimetrů minul!
    45+1. Ryan Fraser (BTH) - 0:2
     
    45+1
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Krátce před odchodem do šaten se hosté prosazují podruhé, tohle je pro Swansea opravdu pořádná rána! Nutno ovšem poznamenat, že The Cherries to vykombinovali krásně – Francis našel Stanislase, jenž si na hranici šestnáctky narazil s Wilsherem a poté míč předložil pro volného RYANA FRASERA, který s trefením prázdné branky žádný větší problém neměl!
     
    38
    Leroy Fer nejevil příznaky nějakého zdravotního problému, přesto je ještě před koncem prvního poločasu stažen ze hry, místo něj nastupuje útočněji laděný Modou Barrow.
     
    34
    Jordi Amat do souboje s Fraserem přilétl o kousek později a svého protivníky po mizerně načasovaném skluzu poslal k zemi – jasná žlutá karta, tady není o čem diskutovat.
    25. Benik Afobe (BTH) - 0:1
     
    25
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Na první branku utkání jsme čekali pětadvacet minut, do vedení se zničehonic dostávají fotbalisté Bournemouthuu! Obrana Swansea znovu nepracovala tak, jak měla, Wilshere dostal spoustu času na přihrávku pro Frasera, jehož centrovaný balon si málem do vlastní branky srazil Amat. Fabiański sice dokázal zasáhnout, po jeho zákroku se ale míče ujal BENIK AFOBE, který se z bezprostřední blízkosti nezmýlil!
    22.
     
    22
    Dobrá možnost v podání domácích! Kyle Naughton si na pravé straně znovu vyměnil balon s Dyerem, který posléze nacentroval přesně do míst, kde číhal Fernando Llorente. Španělský útočník ve vzduchu přetlačil svého strážce, hlavičkoval ale kousek vedle Borucovy branky!
     
    19
    První velká šance utkání! Na pravé straně se po Arterově pasu balon ujal obránce Simon Francis, jenž zvedl hlavu a našel v šestnáctce bojujícího Stanislase. Anglický záložník se dokázal zbavit svého strážce a vypálit, Fabiański ovšem stačil míč vytěsnit nad břevno!
     
    2
    A začínáme zostra. Už po několika okamžicích se ve středu hřiště zbytečného a špatně načasovaného skluzu vůči Arterovi provinil domácí Ki, který od hlavního sudího vidí žlutý kartónek.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 25. Afobe, 45+1. Fraser (Stanislas), 88. J. King (Daniels)

    Karty:   2. Ki Song-jung (SWN), 34. Amat (SWN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:9.
    Swansea City: Fabiański – Naughton, Mawson, Amat, Taylor – Britton (C) (67. Cork), Fer (38. Barrow), Ki Song-jung – Dyer, F. Llorente (58. McBurnie), G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – F. Fernández, Rangel, Cork, Barrow, McBurnie, Bastón.

    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), S. Cook, Aké, Daniels – Arter, Surman (89. Gosling) – Fraser (73. A. Smith), Wilshere, Stanislas (73. J. King) – Afobe.
    Náhradníci: Federici – Mings, A. Smith, Ibe, Gosling, J. King, C. Wilson.

    Rozhodčí: Kevin Friend – Simon Long, Derek Eaton

    Diváci: 20 316
    bahis siteleri