Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 31.12.2016, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:49 Vinnie HINOSTROZA - 3:2
     
    45:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď už se hostům snížit podařilo! Obrovský kus práce odvedl Jonathan Toews, který zavezl puk do pásma po pravé straně, na kruhu se uvolnil a vystřelil. Trefil sice kalhoty VINNIEHO HINOSTROZY, od těch se puk ale odrazil do brány, Ward na změnu dráhy puku reagovat nemohl! Asistence: Jonathan Toews, Michal Kempný .
    42:54 Jay MCCLEMENT - 3:1
     
    42:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci se radují, jejich tým vede už o dva góly! Hurricanes se natlačili do útočného pásma. Patrick Kane je sice o kotouč obral, pak jej ale poslal před vlastní bránu přesně na JAYE MCCLEMENTA, který se okamžitě napřáhl a zblízka propálil Darlinga! Bez asistence.
    09:37 Lee STEMPNIAK - 2:1
     
    09:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    A všechno je jinak, Hurricanes bleskově otočili vývoj utkání! Teuvo Teräväinen zavezl puk do útočného pásma a z levé strany vypálil. Po teči Aha Darling vyrazil puk levým betonem jenom k úplně volnému LEE STEMPNIAKOVI, který pohodlně dorazil kotouč do odkryté části klece! Asistence: Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen.
    08:32 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    08:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vedení Chicagu dlouho nevydrželo, máme vyrovnáno! Jordan Staal se skvěle natlačil před bránu, Darling ho ale vychytal. Jenže puk se odrazil před brankoviště, kde se perfektně zorientoval ELIAS LINDHOLM, který nadvakrát dorazil puk do brány! Asistence: Jordan Staal, Jaccob Slavin.
    06:36 Michal KEMPNÝ - 0:1
     
    06:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se z nenápadné akce dostali do vedení. Hartman našel u levého hrazení Jonathana Toewse, který předal kotouč na vrcholek levého kruhu, kde se do něj opřel MICHAL KEMPNÝ a tvrdou ranou se trefil nad Wardovu vyrážečku! Český obránce se trefil poprvé v NHL! Asistence: Jonathan Toews, Ryan Hartman.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. E. Lindholm (J. Staal, Slavin), 10. Stempniak (Aho, Teräväinen), 43. McClement – 7. Kempný (Toews, Hartman), 46. Hinostroza (Toews, Kempný)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Pesce, Slavin, Hainsey, Hanifin, R. Murphy, Dahlbeck – D. Ryan, V. Rask (A), Skinner (A) – E. Lindholm, J. Staal (A), B. McGinn – Stempniak, Teräväinen, Aho – Stålberg, McClement, Nordström.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Hjalmarsson, Keith (A), B. Campbell, Seabrook (A), Kempný, T. van Riemsdyk – Hinostroza, Toews (C), Hartman – P. Kane, Anisimov, Panarin – Pánik, Krüger, Rasmussen – Motte, Kero, Desjardins.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Kevin Pollock – Tim Nowak, Michel Cormier

    Diváci: 18 016
    bahis siteleri