Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 31.12.2016, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Na druhé straně mohl Saros přijít o čisté konto, ale finský gólman se dokázal bleskově přesunout a u tyče zastavil Berglundovu výbornou teč.
     
    59:06
    Poslední hřebíček do rakve domácího celku teď mohl zatlouct James Neal. Hostující útočník se dostal do úniku, nicméně na výborně chytajícího Huttona si nepřišel!
     
    55:32
    Další šance Blues. Tentokrát se ve skvělé pozici hned dvakrát zjevil Pietrangelo, který však v obou pokusech trefil jen pozorného Sarose.
     
    54:38
    Hned po vhazování se k puku dostal Shattenkirk, který si sjel před Sarose, ale poté nedokázal překonat nataženou nohu hostujícího gólmana!
     
    53:14
    Trochu zbytečná chyba Predátorů. Hosté byli na ledě v šesti a Mike Ribeiro už míří odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:00
    Domácím se dnes vůbec nic nedaří. Dalším vyloučeným hráčem St. Louis je Patrik Berglund (STL), který se dopustil nedovoleného bránění.
     
    50:47
    Místo Nashvillu se do šance dostali domácí. Kyle Brodziak totiž ujel ve vlastním oslabení, ale střelou trefil jen Sarose!
     
    48:54
    Další vyloučení z řad domácích. Znovu přichází trest za držení protihráče, ale tentokrát se provinil Kevin Shattenkirk (STL).
    48:08 Colin WILSON - 0:4
     
    48:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak možná jsem to trochu zakřikl. Při poslední akci v rámci přesilové hry se totiž rozjel Forsberg, který trefil pouze levý beton brankáře, avšak poté se puk odrazil přesně před COLINA WILSONA, jenž měl jednoduchou pozici. Po dorážce do odkryté brány je tedy rozdíl mezi týmy již čtyřbrankový. Asistence: Filip Forsberg, Ryan Ellis
     
    46:10
    Další nepříjemnost pro domácí. Na trestnou lavici totiž míří David Perron (STL), který dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    44:08
    Po zaváhání domácí obrany se v obrovské šanci zjevil Colin Wilson. Hostující útočník byl sám před Huttonem, avšak toho vymíchat nedokázal.
     
    40:01
    Pro třetí třetinu se v bráně domácího celku objevuje Carter Hutton, jenž nahradil Jakea Allena.
     
    39:34
    Příliš důrazný byl Scottie Upshall (STL), který se hodně rozjel a u zadního mantinelu tvrdě trefil Ekholma. Je z toho dvouminutový trest za napadení.
    37:36 Viktor ARVIDSSON - 0:3
     
    37:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už ale hosté vedou o tři branky. VIKTOR ARVIDSSON nebyl v jednoduché pozici, avšak krásně si posunul puk mezi nohami, čímž zmátl bránícího hráče, a poté forhendem zakončil za roztaženého Allena. Asistence: Matt Irwin, Mike Fisher
     
    37:03
    James Neal se zjevil sám před Allenem, avšak zakončením mezi betony domácího gólmana neuspěl!
     
    35:36
    Dvě trestné minuty za hrubost tedy získává Joel Edmundson (STL) i Austin Watson (NSH).
     
    34:59
    Jaškin teď výbornou přihrávkou od mantinelu oslovil Fabbriho, který okamžitě zakončoval, ale Saros byl připraven se svou lapačkou!
     
    29:19
    Blues si zahrají svou třetí přesilovou hru. Craig Smith (NSH) u mantinelu sekl Gunnarssona a právě za sekání je nyní potrestán.
    27:26 Filip FORSBERG - 0:2
     
    27:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dvojnásobné oslabení sice domácí ustáli, ale záhy po Jaškinově návratu na led podruhé inkasují. Ribeirova střela od modré čáry se totiž odrazila od brusle jednoho z bránících hráčů a kotouč se rázem zjevil před FILIPEM FORSBERGEM. Ten neváhal a okamžitě puk poslal do odkryté části brány. Asistence: Mike Ribeiro, Ryan Johansen
     
    27:01
    Domácí zaváhali za Allenem, Ryan Johansen dostal přihrávku k levému kruhu, ale i on trefil břevno!
     
    26:10
    Až teď od modré čáry vylétla tvrdá střela Romana Josiho, která se zastavila na břevnu Allenovy brány!
     
    25:37
    Přesilová hra Nashvillu je záhy zdvojnásobena. Kyle Brodziak (STL) si proti Johansenovi pomohl hákováním!
     
    25:06
    Navíc přichází dvouminutový trest pro Dmitrije Jaškina (STL), který se provinil vražením na hrazení.
    24:52 Yannick WEBER - 0:1
     
    24:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady první branka zápasu. Hned dva hráči domácích se u mantinelu starali o jednoho soupeře a toho dokázal využít YANNICK WEBER, který dostal puk na modrou čáru a svižnou střelou se trefil mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Craig Smith, Mike Ribeiro
     
    18:51
    Hodně nenápadná střela Mattiase Ekholma se zastavila až na tyči Allenovy brány!
     
    16:21
    Aktivní Tarasenko se po rychlé souhře jeho spoluhráčů dostal k svižnému zakončení a to se otřelo o konstrukci Sarosovy brány!
     
    16:03
    Blues si zahrají druhou přesilovou hru. Za podražení je totiž potrestán Matt Irwin (NSH).
     
    10:45
    Krásná akce St. Louis. Tarasenko nejprve našel dobře postaveného spoluhráče, který od brány nahrával Schwartzovi. Jeho střela z mezikruží letěla doprostřed brány.
     
    10:16
    Je tady první vyloučení zápasu. Na lavici hanby si jde posedět Mike Fisher (NSH), který dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    06:15
    Registrujeme první větší šanci zápasu. Parayko se zjevil na útočném výletě, dokázal využít prostoru a přihrávkou našel zcela osamoceného Bouwmeestera. Ten pálil z mezikruží, ale kotouč letěl přesně do lapačky.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 25. Y. Weber (C. Smith, Ribeiro), 28. Forsberg (Ribeiro, Johansen), 38. Arvidsson (Irwin, Fisher), 49. C. Wilson (Forsberg, Ellis)


    St. Louis Blues: Allen (41. C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk (A), Bouwmeester, Parayko – Schwartz, Stastny, Perron – Lehterä, Steen (A), Tarasenko – Fabbri, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, Irwin, Y. Weber, Granberg – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Fiala, Ribeiro, Neal (A) – Järnkrok, Watson, Sissons.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer – Bryan Pancich, Ryan Galloway

    Diváci: 19 483
    bahis siteleri