Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 01.01.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:54 Jevgenij MALKIN - 4:3
     
    61:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN si našel prostor v pravém kruhu pro vhazování a nádhernou střelou s příklepem bez přípravy zamířil nad lapačkou Careyho Price do bližšího pravého horního rohu brány! Penguins vítězí po prodloužení zásluhou gólu Jevgenije Malkina v přesilové hře a poprvé ve své historii během prosince vyhráli dvanáct utkání. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
    59:05 Conor SHEARY - 3:3
     
    59:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Justin Schultz od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho v blízkosti pravé tyče tělem usměrnil nad lapačkou bezmocného Careyho Price do brány CONOR SHEARY a při hře bez brankáře vyrovnal na 3:3! Penguins na poslední chvíli před svými fanoušky utekli hrobníkovi z lopaty. Asistence: Justin Schultz a Kris Letang.
    42:04 Brian FLYNN - 2:3
     
    42:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRIAN FLYNN napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele, která se od vzdálenější levé tyče podél brankové čáry odrazila zpět do hry. Aby těch odrazů nebylo málo, v blízkosti pravé tyče se kotouč od paty levé brusle Daniela Carra do levého betony Marca-Andreho Fleuryho a poté do brány. Kuriózní gól, po kterém Canadiens podruhé v zápase vedou, nyní 3:2! Asistence: Daniel Carr.
    39:22 Paul BYRON - 2:2
     
    39:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jeff Petry na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho skvěle tečoval PAUL BYRON a kotouč nad lapačkou Marca-Andreho Fleuryho zamířil do sítě. Montreal v samostatném závěru druhé třetiny srovnal na 2:2! Asistence: Jeff Petry.
    24:28 Phil KESSEL - 2:1
     
    24:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PHIL KESSEL se v pravém kruhu pro vhazování dokázal zbavit Ryana Johnstona, před kterým si vzápětí krásně pokryl puk a nádhernou individuální akci zakončil na vzdálenější levé tyči povedeným bekhendovým blafákem, když kotouč zvedl nad pravý beton Carey Price. Penguins otočili utkání dvěma góly na svou stranu a vedou 2:1! Carl Hagelin a Olli Määttä.
    21:07 Patric HÖRNQVIST - 1:1
     
    21:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin v levém kruhu pro vhazování podržel puk a čekal, až mu ze druhé vlny najede PATRIC HÖRNQVIST, který v blízkosti pravé tyče po jeho krásné a skvěle načasované diagonální přihrávce dorazil puk do prázdné brány – 1:1. Asistence: Jevgenij Malkin a Carl Hagelin.
    04:07 Alexandr RADULOV - 0:1
     
    04:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Shea Weber se po rychlém protiútoku Canadiens krásně protáhl mezi dvěma protihráči do útočného pásma, kde puk přenechal Paulovi Byronovi, a ten krásnou diagonální přihrávkou našel v pravém kruhu pro vhazování najíždějícího ALEXANDRA RADULOVA, kterou střelou bez přípravy pod levým betonem Marca-Andreho Fleuryho poslal puk do brány. Asistence: Paul Byron a Shea Weber.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Hörnqvist (Malkin, Hagelin), 25. Kessel (Hagelin, Määttä), 60. Sheary (J. Schultz, Letang), 62. Malkin (Kessel, Letang) – 5. Radulov (Byron, S. Weber), 40. Byron (Petry), 43. Flynn (Carr)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Jarry) – Daley, Letang, Cole, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Sheary, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Kunitz (A), Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber (A), Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty (C), Danault, Gallagher (A) – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Carr, McCarron, Terry. Hlavní trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Ian Walsh. Čároví: Tim Nowak, Brad Kovachik

    Diváci: 18633
    bahis siteleri