Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
2:6 (2:2, 0:2, 0:2)
New York Rangers
Neděle 01.01.2017, 02:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Vyloučeným je McDonagh za hákování.
     
    59:31
    Jedno vyloučení sice vypršelo, ale vzápětí přichází další. Söderberg se dral vpřed, byl hákován, přesto dokázal přihrát doleva MacKinnonovi, který střílel do poloodkryté branky, trefil tyč, od které se puk odrazil do brankáře a před branku. Rozhodčí sice nejprve signalizoval gól, ale po konzultaci s videem ho byl nucen odvolat a pouze se vylučuje.
     
    57:26
    Girardi si poněkud zbytečně pomohl za vlastní brankou držením a domácí mají možnost zkorigovat stav.
     
    53:20
    MacKinnon navíc oslabuje svůj tým za držení.
    53:05 Jimmy VESEY - 2:6
     
    53:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se ve třetí třetině nikam neženou, ale dokáží trestat domácí chyby! Zbytečná trráta na vlastní modré znamenala ukamžitý start hned tří hráčů v bílých dresech proti jedinému obránci, Grabner poslal puk před branku najíždějícímu JIMMYMU VESEYOVI, který využil svého pohybu k blafáku do forhendu! Asistence: Michael Grabner, Kevin Hayes.
    49:34 J. T. Miller - 2:5
     
    49:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím tyč nepomohla, hostům ano a ti tak vedou již o tři branky! Výbornou práci za brankou odvedl Fast, přihrál mezi kruhy osamocenému J. T. MILLEROVI, který měl dostatek času si puk srovnat a střelu na vyrážečku o tyč poslat do sítě! Druhý gól tohoto hráče v utkání pravděpodobně celý zápas definitivně rozhoduje! Asistence: Jesper Fast, Oscar Lindberg.
     
    48:53
    Přesto se domácí hráči dlouho udrželi v útočném pásmu, vytvořili dva závary před Lundqvistem, Mitchell dokonce z velmi ostrého úhlu trefil tyč, ale nakonec hosté vyhazují.
     
    46:00
    Colorado ujíždělo 3 na 2, situaci poté doplnil ještě čtvrtý hráč, ale Duchene na pravém křídle, který to celé táhl, vzal zakončení na sebe, mířil nahoru na vyrážečku a nedokázal ji obstřelit.
     
    36:06
    Iginla zbytečně oslabuje svůj tým krosčekem na Staala.
    34:23 Chris KREIDER - 2:4
     
    34:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku jen pár sekund před jejím koncem! Akcí celé pětky dokázali vykombinovat obrannou čtveřici až na levou stranu na Stepana, jehož střelu na zadní tyč tečoval na hranici brankoviště tělem opět dobře stojící CHRIS KREIDER, který se tak dočkal svého hattricku! Asistence: Derek Stepan, Brandon Pirri.
     
    32:31
    Martinsen přehnal napadání, nevybíravě vrazil na hrazení McDonagha a dává hostům příležitost ke zvýšení náskoku.
    29:30 J. T. Miller - 2:3
     
    29:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Chyba Bourquea na útočné modré a ztráta puku stojí domácí gól v jejich síti! J. T. MILLER se nerozpakoval, projel střední pásmo, krátce za modrou napřáhl a vymetl pavouky v šibenici nad lapačkou Pickarda! Hosté opět vedou! Bez asistence.
     
    27:24
    Trojitý zákrok Pickarda proti velké šanci hostů! Napoprvé před sebe vyrazil Girardiho nahození od modré, napodruhé měl i dost štěstí při dorážce Grabnera a vyzrál i na další dorážku z úhlu z hole Pirriho!
     
    25:16
    Vzápětí situace 2 na 1 na druhé straně, ale Landeskog z první nedokázal přesně zamířit!
     
    19:49
    Počet hráčů na ledě se vyrovnává. McDonagh je vyloučen za vysokou hůl ve tváři Comeaua.
     
    18:56
    Zadorov je vyloučen za nedovolené bránění Millera.
    18:34 Blake COMEAU - 2:2
     
    18:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí zvládají ještě v první třetině vyrovnat a přestřelka pokračuje! Comeau a Bourque výbornou prací za brankou vybojovali puk, druhý jmenovaný ho poslal na modrou Beaucheminovi, jehož nahození sice mířilo těsně vedle, ale za záda Lundqvista ho nádhernou tečí usměrnil BLAKE COMEAU! Asistence: Francois Beauchemin, Rene Bourque.
    16:39 Chris KREIDER - 1:2
     
    16:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velmi rychle využitá přesilovka a hosté otáčí vývoj první třetiny! Zuccarello střílenou přihrávkou vybídl k teči CHRISE KREIDERA, jenž touto možností nepohrdl, přesunujícímu se Lundqvistovi puk propadl teploměrem za záda a tesně se doploužil za čáru! Gól muselo opět potvrdit video. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.
     
    16:32
    Mitchell sice zablokoval střelu Staala, ale předtím se dopustil sekání a dává hostům první přesilovku.
     
    14:40
    Lavina mohla jít znovu do vedení! Mezi kruhy si nabruslil Zadorov, z první napálil přihrávku z rohu, ale jak s jeho ránou, tak s Iginlovou dorážkou z úhlu si Lundqvist dokázal výborně poradit!
     
    12:11
    Kreider se ocitl za domácí obranou, upaloval na Pickarda, nasadil k bekhendovému blafáku, ale na dlouhou hůl nedokázal puk zvednout a Pickard byl u zadní tyče betonem včas!
    06:09 Chris KREIDER - 1:1
     
    06:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Příliš dlouho se Colorado z vedení neradovalo! Stepan udržel útočné pásmo, poslal puk k mantinelu Zuccarellovi, jehož střílenou přihrávku na brankoviště Pickard vyrazil přímo do CHRISE KREIDERA, od kterého se puk odrazil do sítě! Gól muselo posvětit video. Asistence: Mats Zuccarello, Derek Stepan.
    01:59 Cody MCLEOD - 1:0
     
    01:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z první střely jsou domácí do vedení! Grigorenko vyhrál čistě buly na Barrieho, který schoval svůj švih za několik clonících hráčů, mezi kterými stál CODY MCLEOD, jemuž úspěšná teč připisuje premiérový gól v sezóně! Lundqvist nic neviděl, puk ho netrefil a hala se raduje! Asistence: Tyson Barrie, Michail Grigorenko.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 2. McLeod (Barrie, Grigorenko), 19. Comeau (Beauchemin, R. Bourque) – 7. Kreider (Zuccarello, Stepan), 17. Kreider (Zuccarello, McDonagh), 30. J. T. Miller, 35. Kreider (Stepan, Pirri), 50. J. T. Miller (Fast, Lindberg), 54. Vesey (Grabner, K. Hayes)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barrie, Ťutin, Zadorov, Beauchemin (A), Gelinas, Wiercioch – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Iginla, Söderberg, Duchene (A) – R. Bourque, Grigorenko, Comeau – Martinsen, J. Mitchell, McLeod.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, McDonagh (C), Holden, M. Staal (A), Girardi (A), Skjei – Zuccarello, Stepan (A), Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Vesey – Pirri, Hrivík, Puempel.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Morton – Galloway, Nagy

    Diváci: 17 609
    bahis siteleri