Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
San Jose Sharks
Neděle 01.01.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Kevin LABANC - 3:2
     
    53:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    KEVIN LABANC se v levém kruhu pro vhazování dostal k volnému puku a krásnou střelou zápěstím nad lapačku Petera Budaje vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Sharks snížili na 2:3 a závěr utkání ještě bude zajímavý! Asistence: Mikkel Bødker a Brenden Dillon.
    43:56 Jeff CARTER - 3:1
     
    43:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER v mezikruží napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Martina Jonese vymetl na milimetr přesně horní pravý roh brány. Kings opět vedou o dvě branky! Asistence: Tanner Pearson a Jake Muzzin.
    40:12 Brent BURNS - 2:1
     
    40:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS napřáhl na modré čáry k prudké střele, která mezi betony Petera Budaje prošla do sítě. Slovenský brankář vůbec nic neviděl, protože před ním skvěle clonil Joe Pavelski, a San Jose se v úvodu závěrečné třetí třetiny po využití přesilové hry vrátilo zpět do utkání! Asistence: Joe Thornton a Patrick Marleau.
    21:31 Drew DOUGHTY - 2:0
     
    21:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce Nica Dowda napřáhl k nádherné střele s příklepem, která zamířila nad vyrážečku Martina Jonese a vzdálenější levé tyči. Kings využili krátce po přestávce přesilovou hru a ujali se dvoubrankového vedení 2:0! Sharks se vstupy do obou třetin dnešního utkání nepovedly. Asistence: Nic Dowd a Alec Martinez.
    04:17 Tanner PEARSON - 1:0
     
    04:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON mezi kruhy pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Martina Jonese zamířil přesně do pravého horního rohu brány. Puk se na cestě do sítě odrazil od tyče a Kings vedou po Tannerově krásném zásahu 1:0! Asistence: Alec Martinez.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Pearson (Martinez), 22. Doughty (Dowd, Martinez), 44. J. Carter (Pearson, Muzzin) – 41. Burns (J. Thornton, Marleau), 54. Labanc (Bødker, Dillon)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, Gravel – Gáborík, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Clifford, Dowd, Lewis – King, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Dillon, Braun, Schlemko, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Haley, J. Ward. Hlavní trenér: Petter DeBoer.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Jon McIsaac. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 18230
    bahis siteleri