Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
San Jose Sharks
Neděle 01.01.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Martin Jones vystartoval na střídačku a na led naskočil útočník navíc. Sharks to zkouší při hře bez brankáře!
     
    56:40
    KIngs vyhráli závod o puk a Jake Muzzin po zpětné přihrávce z levého rohu útočného pásma napřáhl k velmi nebezpečné střele s příklepem, která bez přípravy zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány a Martin Jones na tom má zřejmě zásluhu!
     
    55:01
    Joonas Donskoi se řídil mířidla a z pravého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči, Peter Budaj ale skvěle zasáhl pravým betonem a jeho pokus vykopl mimo.
    53:57 Kevin LABANC - 3:2
     
    53:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    KEVIN LABANC se v levém kruhu pro vhazování dostal k volnému puku a krásnou střelou zápěstím nad lapačku Petera Budaje vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Sharks snížili na 2:3 a závěr utkání ještě bude zajímavý! Asistence: Mikkel Bødker a Brenden Dillon.
     
    51:37
    Jake Muzzin z levého kruhu pro vhazování mířil na bližší tyči pod horní tyč, Martin Jones ale skvěle zasáhl a hrudí jeho nebezpečný pokus vyrazil mimo!
     
    50:47
    Peter Budaj vůbec nevěděl, kde je puk, a Logan Couture se ho z blízkosti snažil v brankářském postoji propálit střelou po ledě, jenže trefil pouze jeho brusle a následnou dorážku už si slovenský brankář pohlídal!
     
    50:28
    Joe Thornton dostal menší trest za sekání po faulu před boxem časoměřičů a 35 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    50:17
    Dwight King mohl v blízkosti levé tyče udeřit v oslabení, mezi betony ale Martina Jonese nepropálil!
     
    49:03
    Jeff Carter zahákoval v levém rohu obranného pásma Brenta Burnse a dostal dvě minuty za hákování.
     
    46:12
    Brent Burns podruhé v dnešním utkání usedl na trestnou lavici, tentokrát za držení. Kings mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru, zatím využili jednu.
    43:56 Jeff CARTER - 3:1
     
    43:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER v mezikruží napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Martina Jonese vymetl na milimetr přesně horní pravý roh brány. Kings opět vedou o dvě branky! Asistence: Tanner Pearson a Jake Muzzin.
    40:12 Brent BURNS - 2:1
     
    40:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS napřáhl na modré čáry k prudké střele, která mezi betony Petera Budaje prošla do sítě. Slovenský brankář vůbec nic neviděl, protože před ním skvěle clonil Joe Pavelski, a San Jose se v úvodu závěrečné třetí třetiny po využití přesilové hry vrátilo zpět do utkání! Asistence: Joe Thornton a Patrick Marleau.
     
    38:35
    Anže Kopitar dostal dvouminutový trest za držení hole a Sharks mají k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázali a ani si nevytvořili tlak.
     
    38:35
    Peter Budaj si připsal skvělý zákrok proti tečované střele od modré čáry, proti které zasáhl pravým betonem!
     
    37:17
    Devin Setoguchi nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma z levého křídla našel v pravém kruhu pro vhazování Kevina Gravela, který si puk zpracoval a poté po ledě mířil ke vzdálenější levé tyči, Martin Jones ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
     
    35:52
    Joe Thornton v blízkosti brány skvěle tečoval nahození z pravého křídla a puk zamířil těsně vzdálenější levé tyče!
     
    23:19
    Patrick Marleau za bránou Kings při forčekingu zbytečně fauloval a dostal dvouminutový trest za podražení.
    21:31 Drew DOUGHTY - 2:0
     
    21:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce Nica Dowda napřáhl k nádherné střele s příklepem, která zamířila nad vyrážečku Martina Jonese a vzdálenější levé tyči. Kings využili krátce po přestávce přesilovou hru a ujali se dvoubrankového vedení 2:0! Sharks se vstupy do obou třetin dnešního utkání nepovedly. Asistence: Nic Dowd a Alec Martinez.
     
    20:32
    Brent Burns za vlastní bránou podrazil zřejmě Drewa Doughtyho a dostal dvouminutový trest za podražení.
    17:00 Dylan DeMelo a jeho krásná střela končící na levé tyči!
     
    17:00
    Dylan DeMelo na pravém křídle v závěru přesilové hry Sharks tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela orazítkovala vzdálenější levou tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    15:00
    Alec Martinez dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění a 9 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne zkrácená přesilová hra San Jose Sharks.
     
    14:03
    Anže Kopitar tvrdě vypálil od modré čáry a Martin Jones měl co dělat, aby pokus kapitána Kings vyrazil. Situaci ale ustál a vzápětí si poradil s dorážkou hostujících hokejistů!
     
    13:09
    Dvojice hráčů Sharks byla nepříjemně naražena na brankáře Petera Budaje, vylučovalo se ovšem na opačné straně ledové plochy poté, co Paul Martin tvrdě dohrál souboj s Kylem Cliffordem, který v pádu narazil do pravé tyče brány Sharks.
     
    06:10
    Patrick Marleau na levém křídle nebezpečně vypálil z kruhu pro vhazování, Peter Budaj byl ale na přední tyči připraven a jeho pokus pravým betonem vyrazil!
    04:17 Tanner PEARSON - 1:0
     
    04:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON mezi kruhy pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Martina Jonese zamířil přesně do pravého horního rohu brány. Puk se na cestě do sítě odrazil od tyče a Kings vedou po Tannerově krásném zásahu 1:0! Asistence: Alec Martinez.
     
    03:31
    Kyle Clifford vyzval před bránou Martina Jonese na taneček Micheala Haleyho a vzápětí je od sebe odtrhli rozhodčí. Oba hráči dostali za pěstní souboj pět minut.
    00:35 Skvělý zákrok Martina Jonese a obránce Justina Brauna!
     
    00:35
    Dustin Brown na pravém křídle nebezpečně vypálil od mantinelu a jeho pokus mířil po ledě ke vzdálenější levé tyči, Martin Jones ale dokázal jeho střelu pravým betonem vyrazit a vzápětí si poradil i s dorážkou Anžeho Kopitara, kterou zřejmě vyrazil holí! Tak nakonec to byl Justin Braun, který do jeho střely vložil hůl a od jeho hokejky se puk odrazil nad.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Pearson (Martinez), 22. Doughty (Dowd, Martinez), 44. J. Carter (Pearson, Muzzin) – 41. Burns (J. Thornton, Marleau), 54. Labanc (Bødker, Dillon)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, Gravel – Gáborík, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Clifford, Dowd, Lewis – King, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Dillon, Braun, Schlemko, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Haley, J. Ward. Hlavní trenér: Petter DeBoer.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Jon McIsaac. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 18230
    bahis siteleri