Finsko – Lotyšsko 2:1 (kon.) | Dánsko – Rusko 0:4 (kon.) | Švédsko – Slovensko 8:3 (kon.)
USA – Švýcarsko 3:2 (kon.)
konec
Finsko
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Lotyšsko
Pondělí 02.01.2017, 17:00 • Centre Bell, Montréal • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:00 Kristian VESALAINEN - 2:1
     
    49:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se se štěstím dostávají do vedení. Nahození od modré čáry sice Mitens vyrazil, kotouč se ale poté odrazil od kalhot jeho spoluhráče do branky. Autorem gólu je KRISTIAN VESELAINEN. Asistence: Miro Heiskanen, Eeli Tolvanen.
    24:37 Maksims PONOMARENKO - 1:1
     
    24:37
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne – Lotyšsko vyrovnává. MAKSIMS PONOMARENKO vyslal od modré čáry střelu zápěstím, která překvapivě skončila v brance. Asistence: Renars Krastenbergs, Eduards Tralmaks.
    07:43 Vili SAARIJÄRVI - 1:0
     
    07:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Důležitá branka pro sebevědomí Finska. Přesnou střelou z mezikruží, krátce po vyhraném vhazování, se prosadil obránce VILI SAARIJÄRVI. Suomi využívá početní výhodu a vede 1:0. Asistence: Aapeli Räsänen.
    Marken.cz

    Marek Hedbávný

    Branky a nahrávky: 8. Saarijärvi (Räsänen), 49. Vesalainen (Heiskanen, Tolvanen) – 25. Ponomarenko (Krastenbergs, Tralmaks)


    Finsko: Vehviläinen (Kaarlehto) – Juolevi (C), Heiskanen, Välimäki, Saarijärvi (A), Je. Mattila, Vaakanainen, Rautanen – Vesalainen, Räsänen, Tolvanen – Palmu, Ju. Nättinen, Koivula – Björkqvist (A), Borgström, Kuokkanen – Ruotsalainen, Ju. Mattila, Luoto – Väyrynen.
    Lotyšsko: Egils Mitens (Grigals) – Rubins, Čukste (A), Ponomarenko, Zile (C), E. H. Jansons, G. Jansons, Zeile, Zeilis – Balcers, Buncis (A), Dzierkals – Krastenbergs, Tralmaks, Baranovskis – Puide, Klavinš, Apfelbaums – Blugers, Smirnovs, Bernhards.

    Rozhodčí: Sheva (USA), Sidorenko (RUS) – Goljak (BLR), Haurum (DEN)
    bahis siteleri