Lipt. Mikuláš – Trenčín 8:3 (kon.) | Poprad – Žilina 6:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
Košice – Nitra 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 03.01.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Pozrieme sa do Nových Zámkov, kam v prvom tohtoročnom zápase pricestovali hokejisti Martina. Zápas sa začína o 18:00 hod.

    NOVE ZÁMKY

    Nové Zámky sú momentálne až na 9. mieste tabuľky. Na svojom konte majú 42 bodov a na ôsmu postupovú priečku strácajú šesť bodov. Aj preto je pre nich dnešný zápas veľmi dôležitý. Zatiaľ majú problémy najmä v útočnej fáze, keď majú druhú najhoršiu ofenzívu v súťaži. Takisto sa im nedarí v presilovkách, keďže ich dokázali využiť len 14,48%. Nováčik súťaže zbiera body najmä pred svojimi fanúšikmi, kde v 17 zápasoch nebodoval len päťkrát. V predošlom kole zlepšujúcu sa formu potvrdil víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 5:2. Hviezdou zápasu bol kanadský obranca Jake Cardwell, ktorý jeden gól strelil a na ďalšie tri prihral. Najproduktívnejším hráčom mužstva je Čech Kamil Brabenec, ktorý nazbieral už 29 bodov. V bráne by mal dnes dostať priestor Ján Chovan, ktorý si úspešnosť zákrokov drží na hranici 92,05%.

    MHC MARTIN

    Hokejisti Martina môžu byť s doterajším priebehom sezóny spokojní. Patrí im piata priečka a v porovnaní s ostatnými mužstvami majú niekoľko zápasov k dobru. V poslednom minuloročnom zápase si napravili chuť a prerušili sériu troch prehier. Navyše, cenný triumf dosiahli nad Nitrou, ktorá je úradujúcim slovenským majstrom. Hráčom spod Turca sa ale vonku príliš nedarí, keď z posledných piatich duelov vyhrali len raz. V tejto sezóne sa už dvakrát konfrontovali s Novými Zámkami. Najskôr zvíťazili 3:0, no v ďalšom domácom dueli prehrali tesne 3:4. Najproduktívnejším hráčom mužstva je Patrik Kyoš, ktorý strelil 14 gólov a pridal 17 asistencii. Martinčanom sa takisto príliš nedarí v presilovkách a ich úspešnosť je ešte o pár desatín nižšia ako v prípade Nových Zámkov.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Tábi, Lelkeš, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule.

    MHC Martin: Dzubina – Pulli, Tabaček, Brňák, Rusina, König, Pacalaj, Dvořák, Salija – Koyš, Heizer, Rapáč – Varga, Galamboš, Korostin – Markovič, Dlouhý, Surovka – Mráz, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodcovia: Daniel Konc – Tomáš Gegáň, Peter Šefčík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:23
    V úvode zápasu vidíme niekoľko nepresností na oboch stranách. Martinčania sa dostali do útočného pásma, no vďaka zlej prihrávke o neho prišli.
     
    00:48
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Branislav Rapáč. Od ľavého kruhu na vhadzovanie vystrelil, no bránu domáceho tímu tesne minul.
     
    01:25
    Prvýkrát v zápase musel zasahovať aj Michal Dzubina. So strelou od ľavého mantinelu ale nemal žiadne problémy a puk vyrazil betónmi do rohu.
     
    01:55
    Daniel Konc prvýkrát v dnešnom zápase vylučuje. Martin si zahrá presilovú hru, pretože menší trest za podrazenie dostáva Andrej Sucharda.
     
    02:13
    Martin dal gól!
    Hostia veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia. Od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu Peter König a tesne pred ňou dokázal puk tečovať FILIP SUROVKA. Asistencie: Peter König a Jaroslav Markovič.
    02:13 SUROVKA - 0:1
     
    02:29
    Tesne po inkasovanom góle budú mať výhodu presilovej hry aj domáci hokejisti. Dve minúty za faul lakťom dostáva Arturs Salija.
     
    02:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti v presilovej hre vyrovnávajú skóre dnešného zápasu. Po vyhranom vhadzovaní sa dostal k puku FREDRIK SANDGREN a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Kamil Brabenec.
    02:33 SANDGREN - 1:1
     
    03:04
    Máme za sebou veľmi hektický úvod zápasu, v ktorom sme videli góly na oboch stranách. Hostia sa dostali do ďalšieho zakončenia, no tentokrát sa vyznamenal Ján Chovan.
     
    04:33
    Na druhej strane sa črtala šanca pre domácich. Brankár Michal Dzubina ale dobre čítal hru a radšej puk podržal pod svojou lapačkou.
     
    05:15
    Domáci hokejisti po strelenom góle ožili a snažia sa dostávať do nebezpečných pozícii. Martinčania sa snažia čo najviac kaziť hru.
     
    05:37
    Domáci hokejisti mali veľkú šancu skórovať. Erik Čaládi zachytil puk v útočnom pásme, na pravej strane našiel voľného Kamila Brabenca, no ten v čistej šanci neuspel.
     
    05:53
    Ďalšie zbytočné vylúčenie na strane Martina. Fínsky obranca Jere Pulli poslal puk na tribúnu a za zdržovanie hry putuje na lavicu hanby.
     
    06:13
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti otáčajú vývoj dnešného zápasu vo svoj prospech. K strele z ľavého kruhu na vhadzovanie sa dostal Ossi Saarinen. Strelu fínskeho hokejistu brankár hostí len vyrazil a pohotovou dorážkou skóroval RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Ossi Saarinen a Marek Drtina.
    06:13 LELKEŠ - 2:1
     
    06:58
    Nové Zámky si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak sa hra presťahuje pred brankára Jána Chovana. Hráči sú už pripravení na vhadzovanie.
     
    07:18
    Hokejisti Martina majú veľkú šancu vyrovnať skóre zápasu. Dvojminútový trest za krosček totiž dostáva domáci obranca Patrik Maier.
     
    07:52
    Martinčania to skúsili kombinačne, no brániaca sa štvorica domácich hokejistov bola pozorná a dokázala puk odpáliť až za Michala Dzubinu.
     
    08:34
    Nové Zámky sa výborne bránia. Hostia sa zatiaľ k ničomu nedostali a brankár Ján Chovan je v tomto oslabení bez práce.
     
    09:22
    Martin ponúknutú výhodu nevyužil. Vo svojej druhej presilovej hre sa k ničomu nedostali, a tak stále prehrávajú jednogólovým rozdielom.
     
    10:35
    Za martinskou bránou sme videli niekoľko tvrdých súbojov. Domáci fanúšikovia si pýtali vylúčenie súperovho hráča, no ich prianie nebolo vyslyšané.
     
    11:12
    Domáci hokejista Martins Lavrovs sa natlačil pred martinskú bránu. Lotyšský hokejista to spravil veľmi dobre, no z tesnej blízkosti neprekonal Dzubinu.
     
    11:45
    Veľmi dlho sa hrá bez prerušenia. Oba tímy využívajú čas na striedanie, keďže Nové Zámky držia puk za svojou vlastnou bránou.
     
    12:09
    Puk sa teraz ocitol na domácej hráčskej lavici, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme. Po hektickom úvode nám tempo trošku opadlo.
     
    12:48
    Jozef Tibenský prenechával puk Ossimu Saarinenovi. Fínsky hokejista sa snažil presadiť proti martinskému obrancovi, no ten ho do zakončenia nepustil.
     
    13:26
    Peknou individuálnou akciou to teraz skúšal hosťujúci Jaroslav Markovič. Domáci brankár mu však zmenšil strelecký uhol, čím mu výrazne sťažil situáciu.
     
    14:48
    Od modrej čiary strieľal Václav Čížek. Brankár Michal Dzubina si vôbec nebol istý a zrejme si vydýchol, keď puk narazil do zadného mantinelu.
     
    15:19
    Nové Zámky budú hrať svoju tretiu presilovú hru v dnešnom zápase. Za príliš veľa hráčov na ľade si menší trest odsedí na lavici hanby jeden z hráčov Martina.
     
    16:07
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú aj svoju tretiu presilovú hru v dnešnom zápase. Ossi Saarinen vystrelil z pravého kruhu na vhadzovanie. Po zákroku martinského brankára sa v bránkovisku najlepšie zorientoval RICHARD LELKEŠ a opäť dorazil puk do siete. Asistencie: Michal Hudec a Ossi Saarinen.
    16:07 LELKEŠ - 3:1
     
    16:45
    Nové Zámky teraz nezvládli prechod do útočného pásma a po ofsajdovom verdikte sa tak bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    17:20
    Filip Surovka dnes už jeden gól strelil, a tak je pri streleckej chuti. Tentokrát to skúsil strelou spoza obrancu, no bránu domáceho tímu minul.
     
    17:46
    Branislav Rapáč si vytvoril priestor na zakončenie. Hoci bol tiesnený, dokázal vystreliť, no Ján Chovan jeho pokus kontroloval.
     
    18:27
    Obrovská šanca na domácej strane. Matej Paulovič dostal skvelú krížnu prihrávku, jednoduchou sťahovačkou si položil obrancu, ale strelou švihom neprekonal Michala Dzubinu.
     
    18:49
    Pred zápasom sme spomínali, že Nové Zámky nemajú práve najlepšie presilovky. Dnes však už trikrát využili početnú výhodu a po hákovaní Petra Galamboša dostanú aj štvrtú šancu.
     
    19:39
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil Jake Cardwell. Kanadský obranca ale mieril len do zadného mantinelu. Následne musel zasahovať Michal Dzuibina po strele Michala Hudeca.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina priniesla pomerne slušné gólové dostihy. Už v tretej minúte otvoril skóre Filip Surovka, no martinská radosť netrvala dlho. Už o pár sekúnd neskôr vyrovnal tvrdou strelou od modrej čiary Fredrik Sandgren. Jeho presná strela následne odštartovala aktivitu domáceho tímu, ktorú korunoval dvoma gólmi Richard Lelkeš. Po prvej časti hry tak majú zápas lepšie rozohraný domáci, ktorí vedú o dva góly.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    Domáci hokejisti ešte dohrávajú zvyšnú časť svojej početnej výhody. Od modrej čiary vystrelil Václav Čížek, no pravým betónom jeho pokus vyráža Michal Dzubina.
     
    20:44
    Nepresnosť v rozohrávke Nových Zámkov. Tie tak prichádzajú o útočné pásmo a je jasné, že svoju štvrtú presilovú hru v zápase nevyužijú.
     
    21:25
    Marek Drtina nahadzoval puk na martinskú bránu. Michal Dzubina dráhu puku videl a bez väčších ťažkostí ho chytá do svojej lapačky.
     
    22:07
    Martinčania sa na dlhší časový úsek dostali do svojho útočného pásma. Treba ale pochváliť domácich hráčov, ktorí ich strely obetavo blokovali.
     
    23:21
    Hráči Nových Zámkov teraz veľmi dobre napádali rozohrávku súpera. Do problémov sa dostal Peter König, no napokon z toho domáca šanca nebola.
     
    23:46
    Ďalšia nepresnosť v rozohrávke nováčika slovenskej Tipsport ligy. Po zakázanom uvoľnení sa hra presťahuje pred brankára Jána Chovana.
     
    24:05
    Ani Martinu nevychádza úvod druhej tretiny podľa predstáv. Peter Galomboš nakorčuľoval do útočného pásma skôr ako puk, a tak je z toho ofsajd.
     
    24:40
    Nové Zámky kombinovali v útočnom pásme. Aktívny bol najmä Fín Ossi Saarinen, ale tentokrát nepripravil pre spoluhráčov ďalšiu gólovú prihrávku.
     
    25:23
    Michal Dzubina teraz musel zasiahnuť po nebezpečnej strele z ľavej strany. Jej autorom bol Tomáš Pitule, ale náskok domácich nezvýšil.
     
    26:48
    V druhej tretine sa ani zďaleka nehrá taký atraktívny hokej, ako tomu bolo v prvej časti hry. Zatiaľ márne čakáme na stopercentnú gólovú šancu.
     
    27:17
    Kým šancí je v druhej tretine ako šafránu, pribúda nám aspoň tvrdých zákrokov. Hlavný rozhodca Daniel Konc ale zatiaľ nevylučuje.
     
    27:45
    Prechod martinských hokejistov do útočného pásma bol skutočne veľmi kostrbatý. Napokon je z toho len postavenie mimo hru.
     
    28:34
    Pekná akcia na strane domáceho tímu, ktorý sa dostal do prečíslenia troch proti dvom. Do zakončenia sa tlačil Matej Paulovič, ale bol dobre strážený.
     
    30:00
    Máme za sebou polovicu dnešného zápasu. Martin stále prehráva o dva góly, no aktivitou hýria najmä namotivovaní domáci hokejisti.
     
    30:38
    Kamil Brabenec takmer vystihol rozohrávku martinských obrancov. Najproduktívnejší hráč domáceho tímu sa ale napokon nedostal do zakončenia.
     
    31:24
    Ossi Saarinen zobral zodpovednosť na svoje plecia. Fínsky útočník vystrelil veľmi tvrdo, no bránu Michala Dzubinu tesne minul.
     
    32:05
    Hra je teraz pomerne rozháraná. Jere Pulli teraz narazil na mantinel Jozefa Tibenského, ale na prekvapenie sa vylučovať nebude.
     
    32:39
    Po dlhšom čase musel ukázať svoje brankárske kvality aj Ján Chovan. Strelu od modrej čiary ale kryje do svojho náručia a prerušuje hru.
     
    33:18
    V druhej tretine vidíme strašne veľa nepresností. Množstvo akcii na oboch stranách sa končí už v strednom pásme a brankári nemajú veľa práce.
     
    33:45
    Myslím, že to bol Sergej Korostin, kto sa tlačil do koncovky. Snažil sa vystreliť z otočky, ale pochváliť treba domácich obrancov.
     
    34:24
    Hra sa presťahuje pred domáceho brankára. Puk totiž skončil na ochrannej sieti po zblokovanej strele Branislava Rapáča.
     
    34:57
    Martin Chovan sa dostal do veľkej šance. Z pozície obrancu si nakorčuľoval do samostatného nájazdu, ale Michala Dzubinu nedokázal prekonať.
     
    36:30
    Martinské strely sú mimoriadne nepresné. Pokiaľ sa už aj hostia dostanú k strele, vo väčšine prípadoch puk mieri len do zadného mantinelu.
     
    37:15
    Tradičný moment v druhej tretine. Hokejisti Nových Zámok si nepotykali s rozohrávkou, z čoho pramení len zakázané uvoľnenie.
     
    37:46
    Martin dal gól!
    Obrovská chyba v podaní domácich hráčov. Fredrik Sandgren nevyhodil puk z obranného pásma, ale naservíroval ho priamo na hokejku FILIPA SUROVKU. Ten namieril pod hornú žrď a svojim druhým gólom v zápase dostáva Martin na kontakt. Asistencia: Jaroslav Markovič.
    37:46 SUROVKA - 3:2
     
    38:28
    Ossi Saarinen hrá dnes veľmi dobre, no akoby mu dnes nebolo dopriané. Fín korčuliarsky predčil martinského obrancu, no strela z pravej strany minula bránu.
     
    39:21
    Fínsky obranca Konsta Mäkinen nahadzoval puk pred bránu hostí. O pár sekúnd neskôr pálil z pravej strany aj Martin Chovan, no on takisto minul priestor brány.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Nové Zámky majú po dvoch tretinách stále v rukách lepšie karty. Po zbytočnej chybe Fredrika Sandgrena síce prišli o polovicu svojho náskoku, no napriek gólu Filipa Surovku stále vedú 3:2. Tretia tretina tak bude ešte určite zaujímavá a začne presne o 19:39 hod.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:25
    Martinčania vstúpili do tretej tretiny aktívne a usadili sa v útočnom pásma. Do nejakej nádejnej streleckej pozície sa ale zatiaľ nedostali.
     
    40:53
    Vhadzovať sa bude pred brankárom Michalom Dzubinom. Hráči totiž zašliapli puk pri mantineli, čím hlavný arbiter stratil puk z dohľadu.
     
    41:06
    Michal Dzubina tentokrát musel zasahovať. Jeho pozornosť preveril strelou od modrej čiary Marek Drtina. Puk však končí v lapačke martinského brankára.
     
    41:47
    Richard Lelkeš mal možnosť skompletizovať hattrick. Po pravej strane si nakorčuľoval do pásma, ale jeho tvrdú strelu brankár súpera vyráža.
     
    42:14
    Tentokrát sme videli nepresnosť v rozohrávke Martina. Po zakázanom uvoľnení sa tak hra presťahuje pred Michala Dzubinu.
     
    42:57
    Martin rozvinul akciu po pravej strane. Radomír Heizer nahadzoval puk pred bránu a v nebezpečnom priestore zrejme niečo schytal brankár Ján Chovan. Ošetrovaný ale napokon nebude.
     
    44:00
    Kamil Brabenec šikovnou bekhendovou prihrávkou našiel Mareka Drtinu. Ten si nakorčuľoval medzi kruhy, no z tohto priestoru minul bránu.
     
    44:36
    Martin sa teraz niekoľkokrát snažil nahodiť puk do útočného pásma. Ani v jednom prípade tam ale nebol s dostatočným počtom hráčov, a tak o puk prišiel.
     
    45:13
    Martinčanom sa pomaličky kráti čas na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Nové Zámky ale zatiaľ kontrolujú vývoj zápasu.
     
    46:00
    Aj v poslednej tretine vidíme množstvo nepresností. Zatiaľ to nie je príliš atraktívny hokej, no domácim to určite nevadí. Stále si držia tesný náskok.
     
    47:32
    Domáci hokejisti budú hrať ďalšou presilovú hru v dnešnom zápase. Za podrazenie dostáva dvojminútový trest bývalý obranca Nitry – Peter König.
     
    48:10
    Domácim hokejistom sa nedarí dostať do útočného pásma. Martin sa stále dobre bráni a nepúšťa súpera na dvojgólový rozdiel.
     
    48:44
    Bohužiaľ, teraz nám na chvíľu vypadol televízny prenos, tak vám nemôže priniesť aktuálne dianie. Stav zápasu stále zostáva 3:2 pre domácich.
     
    50:00
    Do konca zápasu ostáva ešte približne desať minút. Hokejisti Martina prečkali oslabenie pri vylúčení Petra Königa a stále sú tak v hre o body.
     
    50:49
    Tak konečne nám naskočilo televízne spojenie, a tak môžeme pokračovať v našom prenose. Michal Dzubina musel zasahovať, no so strelou od modrej čiary nemal veľa problémov.
     
    51:35
    Nové Zámky si vybojovali ďalšie vhadzovanie vo svojom útočnom pásme. Martinčania sa zatiaľ nevedia dostať do nejakého tlaku.
     
    52:15
    Puk teraz skončil len na hráčskej lavici, ktorej šéfuje Štefan Mikeš. Hra sa presťahuje pred brankára Jána Chovana.
     
    53:00
    Domáci brankár musel zasahovať po strele zo stredného pásma. Na dvakrát napokon puk skrotil a prerušuje hru. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    53:17
    Nové Zámky mohli odskočiť svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Po prečíslení dvoch proti jednému zakončoval Richard Lelkeš, následne z druhej vlny aj Erik Čaládi, no ani jeden z nich neskóroval.
     
    54:34
    Nové Zámky zachytávajú útočné akcie súpera už v strednom pásme. Martin je v tretej tretine bezzubý a nevie si vypracovať záverečný tlak.
     
    55:16
    Martinčanov bolo teraz na ľadovej ploche veľmi veľa a určite boli aj v šestici. Hlavný rozhodca Daniel Konc ich ale do štyroch neposiela.
     
    55:45
    Brankár Ján Chovan musel zasahovať. Z priestoru medzi kruhmi zakončoval Radomíč Heizer, ale domáci brankár bol na mieste.
     
    56:24
    Nemôžem si pomôcť, no výkon Martina je o triedu horší ako v predošlom zápase s Nitrou. Domáci jasne kontrolujú svoj náskok a čas hrá s nimi.
     
    57:42
    Ossi Saarinen teraz obkorčuľoval celé útočné pásmo. Do streleckej pozície sa síce nedostal, no nazbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    58:17
    Hosťom sa nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Domáci vyhadzujú puk von zo svojho pásma a nedávajú Martinu šancu stiahnuť brankára.
     
    58:53
    Od modrej čiary vystrelil Ján Tabaček, no Ján Chovan bol pripravený. Martinský tréner si zároveň berie oddychový čas a sťahuje z brány Michala Dzubinu.
     
    59:14
    Nové Zámky výborne odtláčajú svojho súpera mimo nebezpečných pozícii. Martin ale naďalej ostáva vo svojom útočnom pásme.
     
    59:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti sa výborne ubránili tlaku svojho súpera a pridávajú gól do prázdnej brány. Marek Drtina oblúčikom poslal dopredu OSSIHO SAARINENA a ten poľahky poslal puk do opustenej martinskej svätyne. Asistencie: Marek Drtina a Michal Hudec.
    59:54 SAARINEN - 4:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Nové Zámky zvládli dnešný zápas na výbornú. Hoci inkasovali úvodný gól stretnutia, takmer počas celých šesťdesiatich minút kontrolovali vývoj zápasu. V záverečnej tretine nepustili Martin do šance a v samotnom závere spečatil ich víťazstvo aktívny Ossi Saarinen. Fínsky hokejista dnes nazbieral tri body, keď na ďalšie dva góly prihral. Martin potvrdzuje, že v zápasoch vonku nie je taký nebezpečný a boduje len zriedkakedy. Hokejisti spod Turca sa kvôli prehre prepadli až na ôsme miesto s päťbodovým náskokom pred Novými Zámkami. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:15:46)

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 3. Sandgren (Brabenec), 7. Lelkeš (Saarinen, Drtina), 17. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 60. Saarinen (Drtina, Hudec) – 3. Surovka (König, Markovič), 38. Surovka (Markovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Tábi, Lelkeš, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Pulli, Tabaček, Brňák, Rusina, König, Pacalaj, Dvořák, Salija – Koyš, Heizer, Rapáč – Varga, Galamboš, Korostin – Markovič, Dlouhý, Surovka – Mráz, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodčí: Daniel Konc – Tomáš Gegáň, Peter Šefčík.
    bahis siteleri