Lipt. Mikuláš – Trenčín 8:3 (kon.) | Poprad – Žilina 6:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
Košice – Nitra 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 03.01.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 SAARINEN - 4:2
     
    59:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti sa výborne ubránili tlaku svojho súpera a pridávajú gól do prázdnej brány. Marek Drtina oblúčikom poslal dopredu OSSIHO SAARINENA a ten poľahky poslal puk do opustenej martinskej svätyne. Asistencie: Marek Drtina a Michal Hudec.
    37:46 SUROVKA - 3:2
     
    37:46
    Martin dal gól!
    Obrovská chyba v podaní domácich hráčov. Fredrik Sandgren nevyhodil puk z obranného pásma, ale naservíroval ho priamo na hokejku FILIPA SUROVKU. Ten namieril pod hornú žrď a svojim druhým gólom v zápase dostáva Martin na kontakt. Asistencia: Jaroslav Markovič.
    16:07 LELKEŠ - 3:1
     
    16:07
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú aj svoju tretiu presilovú hru v dnešnom zápase. Ossi Saarinen vystrelil z pravého kruhu na vhadzovanie. Po zákroku martinského brankára sa v bránkovisku najlepšie zorientoval RICHARD LELKEŠ a opäť dorazil puk do siete. Asistencie: Michal Hudec a Ossi Saarinen.
    06:13 LELKEŠ - 2:1
     
    06:13
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti otáčajú vývoj dnešného zápasu vo svoj prospech. K strele z ľavého kruhu na vhadzovanie sa dostal Ossi Saarinen. Strelu fínskeho hokejistu brankár hostí len vyrazil a pohotovou dorážkou skóroval RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Ossi Saarinen a Marek Drtina.
    02:33 SANDGREN - 1:1
     
    02:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti v presilovej hre vyrovnávajú skóre dnešného zápasu. Po vyhranom vhadzovaní sa dostal k puku FREDRIK SANDGREN a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Kamil Brabenec.
    02:13 SUROVKA - 0:1
     
    02:13
    Martin dal gól!
    Hostia veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia. Od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu Peter König a tesne pred ňou dokázal puk tečovať FILIP SUROVKA. Asistencie: Peter König a Jaroslav Markovič.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 3. Sandgren (Brabenec), 7. Lelkeš (Saarinen, Drtina), 17. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 60. Saarinen (Drtina, Hudec) – 3. Surovka (König, Markovič), 38. Surovka (Markovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Tábi, Lelkeš, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Pulli, Tabaček, Brňák, Rusina, König, Pacalaj, Dvořák, Salija – Koyš, Heizer, Rapáč – Varga, Galamboš, Korostin – Markovič, Dlouhý, Surovka – Mráz, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodčí: Daniel Konc – Tomáš Gegáň, Peter Šefčík.
    bahis siteleri