Znojmo – Villach 3:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
EC Villach SV
Úterý 03.01.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! ŠTĚPÁN SCAMANGÓ objel s kotoučem na holi branku Rakušanů a u pravé tyčky se pustil do zakončování. Ačkoliv se jeden z hostů snažil puk v letu zachytit svoji hokejkou, s dokonalou střelou znojemského útočníka nic nezmohl.
    Bez asistence.
     
    41:25
    Villach právě vstřelil branku!
    Villach snižuje v ponechané výhodě. JAN URBAS se nejrychleji zorientoval v brankovišti poté, co vznikl před Nechvátalem obrovský zmatek. Asistence: Corey Locke, Eric Hunter.
     
    13:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku a vedou již o dvě branky! Postaral se o to MAREK GYÖRI, který od Yellow Horna obdržel přihrávku do prostoru levého kruhu. Györi pak vystřelil velice přesně, Roy neměl šanci! Asistence: Colton Yellow Horn, André Lakos.
     
    01:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení hned na začátku zápasu! MARTIN PODEŠVA se zmocnil puku a uháněl v přečíslení, poté se snažil najít svého spoluhráče, ale kotouč se odrazem od výstroje někoho z hráčů Villachu dostal za brankovou čáru. Asistence: Marek Špaček, Peter Pucher.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Špaček, Pucher), 14. Györi (Yellow Horn, Lakos), 60. Csamangó – 42. Urbas (Locke, Hunter)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos, Kadeřávek, Biro, Lattner – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Vodný – Tomas, Györi, Špaček – Beroun, Šeda, Csamangó.
    EC Villach SV: Roy (Herzog) – Bacher, Kreuter, Labrecque, Mühlstein, Wehrs, Schlacher – Urbas, Locke, McGrath – Latendresse, Hunter, Johner – Stauer, Verlic, Nageler – Kromp, Platzer, Leiler.

    Rozhodčí: Siegel, Smetana – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2540
    bahis siteleri