Znojmo – Villach 3:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
EC Villach SV
Úterý 03.01.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! ŠTĚPÁN SCAMANGÓ objel s kotoučem na holi branku Rakušanů a u pravé tyčky se pustil do zakončování. Ačkoliv se jeden z hostů snažil puk v letu zachytit svoji hokejkou, s dokonalou střelou znojemského útočníka nic nezmohl.
    Bez asistence.
     
    59:02
    Villach to zkouší v šesti! Roy odjel na střídačku!
     
    58:10
    Šulák se vydal sám proti Royovi! Z těsné blízkosti se jej pokusil překonat, ale hostující brankář jeho fígle prokouknul.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (Locke – 2 min., sekání).
     
    52:15
    Podešva vypálil z mezikruží a kotouč se otřel o gólmanovu výstroj. Následně se odrazil až před Csamanga, který ale v nejméně vhodnou chvíli promáchl.
     
    46:25
    Urbas mohl nasměrovat puk do prázdné branky, ale přihrávka byla příliš razantní! Puk mu tak odskočil. Velké štěstí pro Znojmo.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., podražení).
     
    41:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Špaček – 2 min., vražení na hrazení).
     
    41:25
    Villach právě vstřelil branku!
    Villach snižuje v ponechané výhodě. JAN URBAS se nejrychleji zorientoval v brankovišti poté, co vznikl před Nechvátalem obrovský zmatek. Asistence: Corey Locke, Eric Hunter.
     
    39:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hughesman – 2 min., sekání).
     
    39:23
    Podešva stál před odkrytou brankou, bekhendem ale trefil pouze brankovou konstrukci, od které se kotouč odrazil do bezpečí. Obrovská škoda.
     
    35:08
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lattner – 2 min., hákování).
     
    35:08
    Jan Urbas napřáhl a trefil tyčku Nechvátalovy branky!
     
    32:05
    Urbas střílel z otočky jen do betonu Patrika Nechvátala! Teď měli Orli štěstí.
     
    30:51
    Hughesman, Yellow Horn a Lattner ujížděli v přečíslení. Všichni tři si vyměnili puk, ale poslední jmenovaný nemohl zakončit, protože mu na poslední chvíli Bacher vypíchl kotouč.
     
    25:35
    Verlic zachytil přihrávku jednoho z Orlů a řítil se sám na Nechvátala, který se ale opět nenechal překonat! Skvělá práce znojemského gólmana!
     
    23:45
    Yellow Horn z těsné blízkosti střílel jen do výstroje gólmana. O pět sekund se dostal ke střele z pravého kruhu, ale trefil se jen těsně mimo.
     
    18:48
    Johner nebezpečně tečoval střelu od modré čáry, ale na to Nechvátal dokázal s klidem reagovat!
     
    16:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Györi – 2 min., držení protihráče).
     
    16:13
    Bartoš teď spálil neuvěřitelnou šanci! Stál totiž úplně před prázdnou brankou, Roy byl mimo brankoviště. Ze tří metrů však trefil jen zadní mantinel!
     
    13:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku a vedou již o dvě branky! Postaral se o to MAREK GYÖRI, který od Yellow Horna obdržel přihrávku do prostoru levého kruhu. Györi pak vystřelil velice přesně, Roy neměl šanci! Asistence: Colton Yellow Horn, André Lakos.
     
    12:46
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (Hunter – 2 min., sekání).
     
    10:57
    Znovu střílel Lakos od útočné modré čáry, ale trefil jen gólmanovu masku!
     
    06:40
    Orli namazali soupeři do stoprocentní šance! Locke se s pukem ocitl sám před Nechvátalem, ale nedokázal jej prostřelit! Znojemský gólman předvedl skvělý zákrok.
     
    06:05
    Lattner se dostal od mantinelu až těsně před branku, odkud nikým nehlídaný chtěl kotouč zamířit do horního růžku, ale těsně minul! Sledujeme parádní hokej.
     
    03:52
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šulák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    02:17
    Beroun střílel z vrcholu kruhu těsně mimo! To byla obrovská příležitost pro znojemského kapitána, který se dnes vrací po zranění zpět do sestavy.
     
    01:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení hned na začátku zápasu! MARTIN PODEŠVA se zmocnil puku a uháněl v přečíslení, poté se snažil najít svého spoluhráče, ale kotouč se odrazem od výstroje někoho z hráčů Villachu dostal za brankovou čáru. Asistence: Marek Špaček, Peter Pucher.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Špaček, Pucher), 14. Györi (Yellow Horn, Lakos), 60. Csamangó – 42. Urbas (Locke, Hunter)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos, Kadeřávek, Biro, Lattner – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Vodný – Tomas, Györi, Špaček – Beroun, Šeda, Csamangó.
    EC Villach SV: Roy (Herzog) – Bacher, Kreuter, Labrecque, Mühlstein, Wehrs, Schlacher – Urbas, Locke, McGrath – Latendresse, Hunter, Johner – Stauer, Verlic, Nageler – Kromp, Platzer, Leiler.

    Rozhodčí: Siegel, Smetana – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2540
    bahis siteleri