Washington – Toronto 6:5 (po pr.) | Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:6 (kon.) | Nashville – Montreal 1:2 (po pr.)
San Jose – Los Angeles 1:2 (po pr.)
po prodl.
Nashville Predators
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 04.01.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Max PACIORETTY - 1:2
     
    64:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Samostatné nájezdy dnes neuvidíme, protože Montreal Canadiens vítězí ještě na konci nastavených pěti minut prodloužení. MAX PACIORETTY dnes pálil na branku jednu střelu za druhou, nakonec se opravdu dočkal sladké odměny. A to v ten nejlepší možný moment. Ve chvíli, kdy ubíhaly poslední vteřiny do konce, dokázal šikovný útočník Canadiens najít místečko mezi betony Pekky Rinneho. Nádhernou nahrávku mu připravil Alexander Radulov, toho je také třeba pochválit. Takže Montreal vítězí. Asistence: Alexander Radulov, Nathan Beaulieu.
    44:26 Shea WEBER - 1:1
     
    44:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Docela dlouho čekali hosté na první branku v zápase, pokud budeme počítat šance, které si za celou dobu vytvořili. Ale přeci jen se nakonec radují. Tuto příležitost už nedokázal pokrýt ani fantastický Pekka Rinne. Výborně vypracoval šanci pro hostující celek Alexander Radulov, jenž našel na pravém kruhu úplně volného SHEU WEBERA. Bývalý hráč Nashvillu tedy dává gól do sítě někdejšího zaměstnavatele a vyrovnává skóre na kostce. Povedená střela od obránce Webera. Asistence: Alexander Radulov, Torrey Mitchell.
    39:07 Kevin FIALA - 1:0
     
    39:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se dočkáme úvodní branky zápasu ještě ve druhé třetině. Montreal Canadiens měli i v prostřední části více ze hry, vedení se však ujímají domácí barvy. KEVIN FIALA dnes od začátku ukazuje hlad po gólech, teď se mu tato chuť střílet branky vyplatila. Mladý útočník se protáhl s pukem až před Careyho Price a krásným bekhendovým zakončením poslal kotouč do sítě. Uvidíme, jak bude reagovat Montreal, toto je rozhodně smolný závěr dvacetiminutovky pro hosty. Naopak Nashivllu se povedlo vytěžit z minima maximum. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. Fiala (Ellis, Josi) – 45. S. Weber (Radulov, T. Mitchell), 65. Pacioretty (Radulov, Beaulieu)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, Irwin, Y. Weber, Granberg – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Fisher, Neal – Fiala, Ribeiro, C. Smith – Sissons, Järnkrok, Watson.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber, Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty, Danault, Gallagher – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Farnham, McCarron, Carr.

    Rozhodčí: Morton, Rehman – Pancich, Miller

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri