Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 06.01.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:33
    Michal Gulaši (KOM) narazil Hrabala u třinecké střídačky na hranu mantinelu a je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Pětiminutový trest odpyká Matěj Novák.
     
    48:48
    Celá situace ale končí vyloučením Kamila Krepse (TRI) na dvě minuty za podražení. Kometa má dobrou šanci na vyrovnání.
     
    42:14
    Radim Zohorna (KOM) odjel na trestnou lavici, kde si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění. Přesilovka pro Oceláře.
     
    35:00
    Vladimír Dravecký (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení V. Němce. Kometa má tak šanci na gól Třince okamžitě odpovědět.
     
    30:11
    Špirko byl bezprostředně po buly faulován a Třinec si zahraje přesilovku. Hynek Zohorna (KOM) si odsedí dvě minuty za podražení. Za vzájemnou potyčku jsou potrestáni také Aron Chmielewski (TRI) a Jozef Kováčik (KOM). Chmielewski obdržel menší trest za hrubost, Kováčik za sekání.
     
    26:53
    Jakub Petružálek (TRI) ztratil puk na obranné modré čáře a následně si při dotahování H. Zohorny pomohl faulem. Jsou z toho dvě minuty za hákování a přesilovka pět na tři pro Brno. To vše po komerční pauze.
     
    26:30
    Třinecká přesilovka končí předčasně, Zbyněk Irgl (TRI) u mantinelu fauloval V. Němce a je potrestán dvěma minutami za držení protihráče.
     
    25:14
    Špirko upadl v souboji s Michalem Gulašim (KOM), který si odsedí dvě minuty za podražení. Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    21:19
    Jozef Kováčik (KOM) si odsedí dvouminutový trest za podražení Petružálka. Oceláři tak přečkali oslabení a sami si zahrají v početní výhodě.
     
    18:49
    Adamský si po vhazování našel odražený puk a střílel jen těsně mimo. Na druhé straně fauloval Josef Hrabal (TRI) a Brno si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podražení.
     
    05:57
    Třinec si na třináct sekund zahraje přesilovku čtyři na tři. Martin Erat (KOM) je potrestán dvěma minutami za hákování Krepse. Ve výhodě ještě Vejmelka vychytal Rákose.
     
    04:10
    Vzájemné kočkování Rostislava Marosze (TRI) a Martina Zaťoviče (KOM) končí vyloučením obou borců. Marosz obdržel dvě minuty za nedovolené bránění, Zaťovič za hrubost.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 14. Nosek, 35. Hrňa, 51. Irgl (Dravecký), 59. Špirko – 47. Čermák (Haščák, Kováčik)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Krajíček, Jank, Hrabal, L. Doudera, Nosek – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Petružálek (A), Marosz, Hrňa – Chmielewski, Špirko, Sýkora. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Trška, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Bartejs, Král – Kvapil, H. Zohorna, M. Erat – Zaťovič (A), Čermák (C), Vincour – Dvořák, V. Němec, Haščák – Dymáček, R. Zohorna, Kratochvíl – Novák. Trenér: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: René Hradil, Robert Čech – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri