Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 06.01.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Rastislav ŠPIRKO - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Oceláři Kometu porazí. Brňané zkusili v závěru odvolat Vejmelku, ale před Hrubcem se neudrželi a po vyhození od M. Doudery se dostal k puku RASTISLAV ŠPIRKO. Bývalý brněnský útočník si poradil navzdory Čermákovu faulu, objel Kováčika a zamířil do prázdné branky – 4:1! Bez asistence.
     
    54:55
    Hrňa si zpracoval puk před bránou a obloučkem přihrál Maroszovi. Proti tomu ale betonem skvěle zasáhl Vejmelka!
     
    52:33
    Michal Gulaši (KOM) narazil Hrabala u třinecké střídačky na hranu mantinelu a je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Pětiminutový trest odpyká Matěj Novák.
    50:28 Zbyněk IRGL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zvyšují v oslabení náskok a přišli ke třetí brance jako slepý k houslím! Vejmelka vyjel za branku pro puk, ale nedokázal zareagovat na jeho odraz od mantinelu. Kotouč se odrazil do brankoviště před ZBYŇKA IRGLA, kterému stačilo doklepnout do prázdné klece – 3:1! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    48:48
    Celá situace ale končí vyloučením Kamila Krepse (TRI) na dvě minuty za podražení. Kometa má dobrou šanci na vyrovnání.
    46:04 Leoš ČERMÁK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gól platí, Kometa snižuje a zadělává na závěrečné drama! Kováčik si na modré čáře chytře poradil s padajícím hráčem Třince a nahodil kotouč obloučkem na branku. Před Hrubcem tečoval LEOŠ ČERMÁK a usměrnil puk k pravé tyčce. Ještě před Čermákem se puku ve vzduchu dotkl Haščák – 2:1! Asistence: Jozef Kováčik, Tomáš Vincour.
     
    46:04
    Čermák tečoval Kováčikovo nahození od modré čáry do třinecké branky. Ale nyní se prohlíží videozáznam hry a zkoumá se, zdali nebylo gólu dosaženo vysokou holí.
     
    42:14
    Radim Zohorna (KOM) odjel na trestnou lavici, kde si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění. Přesilovka pro Oceláře.
     
    38:04
    Kvapil okradl za Hrubcovou brankou o puk Krepse a přihrál do velké šance M. Eratovi. Ostřílený útočník těsně minul levou tyčku!
     
    35:00
    Vladimír Dravecký (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení V. Němce. Kometa má tak šanci na gól Třince okamžitě odpovědět.
    34:25 Erik HRŇA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí trestají chybu Komety v rozehrávce a odskakují na rozdíl dvou gólů! Přihrávka rozehrávajícího O. Němce prošla až k ERIKU HRŇOVI, který si před Vejmelkou zpracoval kotouč a zamířil přesně k levé tyči – 2:0! Bez asistence.
     
    32:11
    Kometa už je v plném počtu, největší šanci měl Třinec v závěru přesilovky. Petružálek po přihrávce od Kanea nastřelil pravou tyčku!
     
    30:11
    Špirko byl bezprostředně po buly faulován a Třinec si zahraje přesilovku. Hynek Zohorna (KOM) si odsedí dvě minuty za podražení. Za vzájemnou potyčku jsou potrestáni také Aron Chmielewski (TRI) a Jozef Kováčik (KOM). Chmielewski obdržel menší trest za hrubost, Kováčik za sekání.
     
    26:53
    Jakub Petružálek (TRI) ztratil puk na obranné modré čáře a následně si při dotahování H. Zohorny pomohl faulem. Jsou z toho dvě minuty za hákování a přesilovka pět na tři pro Brno. To vše po komerční pauze.
     
    26:30
    Třinecká přesilovka končí předčasně, Zbyněk Irgl (TRI) u mantinelu fauloval V. Němce a je potrestán dvěma minutami za držení protihráče.
     
    25:14
    Špirko upadl v souboji s Michalem Gulašim (KOM), který si odsedí dvě minuty za podražení. Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    24:40
    Haščák nejdříve těsně nedosáhl na přihrávku od Sýkory, ale později okradl o puk Špirka a Hrubec musel pořádně ucpat prostor u bližší tyče!
     
    23:20
    Dravecký ve velké šanci nastřelil O. Němce, o něco později vychytal Vejmelka betonem dorážejícího Irgla! Hosté už jsou v plném počtu.
     
    21:19
    Jozef Kováčik (KOM) si odsedí dvouminutový trest za podražení Petružálka. Oceláři tak přečkali oslabení a sami si zahrají v početní výhodě.
     
    18:49
    Adamský si po vhazování našel odražený puk a střílel jen těsně mimo. Na druhé straně fauloval Josef Hrabal (TRI) a Brno si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podražení.
    13:59 David NOSEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla rána, panečku! Oceláři se na konci čtrnácté minuty ujímají vedení po výstavní střele DAVIDA NOSKA od modré čáry. Malcovo vyhození se od mantinelu odrazilo přímo před třineckého beka, jenž švihem napálil kotouč přímo do horního růžku. Vejmelka byl naprosto bez šance – 1:0! Bez asistence.
     
    12:47
    Nádherná Krajíčkova přihrávka našla na útočné modré čáře Krepse, jenž ujížděl sám na Vejmelku! Bekhendový blafák ale třineckého útočníkovi nevyšel.
     
    11:14
    Vejmelka vyrazil Chmielewského střelu ke Špirkovi, jenž měl ale puk příliš vysoko. Rukavicí si jej sklepl na hůl, avšak odkrytou bránu v těžké pozici minul.
     
    07:31
    Od Krajíčka a Špirka zamířil puk mezi kruhy, kde byl připravený Irgl. Vejmelka jeho tečovaný pokus vykopl betonem!
     
    05:57
    Třinec si na třináct sekund zahraje přesilovku čtyři na tři. Martin Erat (KOM) je potrestán dvěma minutami za hákování Krepse. Ve výhodě ještě Vejmelka vychytal Rákose.
     
    04:10
    Vzájemné kočkování Rostislava Marosze (TRI) a Martina Zaťoviče (KOM) končí vyloučením obou borců. Marosz obdržel dvě minuty za nedovolené bránění, Zaťovič za hrubost.
     
    04:03
    Hrňa uvolnil na středové ose Hrabala a třinecký obránce byl rázem sám před Vejmelkou. Jenže ve vynikající pozici branku minul!
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 14. Nosek, 35. Hrňa, 51. Irgl (Dravecký), 59. Špirko – 47. Čermák (Haščák, Kováčik)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Krajíček, Jank, Hrabal, L. Doudera, Nosek – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Petružálek (A), Marosz, Hrňa – Chmielewski, Špirko, Sýkora. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Trška, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Bartejs, Král – Kvapil, H. Zohorna, M. Erat – Zaťovič (A), Čermák (C), Vincour – Dvořák, V. Němec, Haščák – Dymáček, R. Zohorna, Kratochvíl – Novák. Trenér: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: René Hradil, Robert Čech – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri