Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 06.01.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Rastislav ŠPIRKO - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Oceláři Kometu porazí. Brňané zkusili v závěru odvolat Vejmelku, ale před Hrubcem se neudrželi a po vyhození od M. Doudery se dostal k puku RASTISLAV ŠPIRKO. Bývalý brněnský útočník si poradil navzdory Čermákovu faulu, objel Kováčika a zamířil do prázdné branky – 4:1! Bez asistence.
    50:28 Zbyněk IRGL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zvyšují v oslabení náskok a přišli ke třetí brance jako slepý k houslím! Vejmelka vyjel za branku pro puk, ale nedokázal zareagovat na jeho odraz od mantinelu. Kotouč se odrazil do brankoviště před ZBYŇKA IRGLA, kterému stačilo doklepnout do prázdné klece – 3:1! Asistence: Vladimír Dravecký.
    46:04 Leoš ČERMÁK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gól platí, Kometa snižuje a zadělává na závěrečné drama! Kováčik si na modré čáře chytře poradil s padajícím hráčem Třince a nahodil kotouč obloučkem na branku. Před Hrubcem tečoval LEOŠ ČERMÁK a usměrnil puk k pravé tyčce. Ještě před Čermákem se puku ve vzduchu dotkl Haščák – 2:1! Asistence: Jozef Kováčik, Tomáš Vincour.
    34:25 Erik HRŇA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí trestají chybu Komety v rozehrávce a odskakují na rozdíl dvou gólů! Přihrávka rozehrávajícího O. Němce prošla až k ERIKU HRŇOVI, který si před Vejmelkou zpracoval kotouč a zamířil přesně k levé tyči – 2:0! Bez asistence.
    13:59 David NOSEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla rána, panečku! Oceláři se na konci čtrnácté minuty ujímají vedení po výstavní střele DAVIDA NOSKA od modré čáry. Malcovo vyhození se od mantinelu odrazilo přímo před třineckého beka, jenž švihem napálil kotouč přímo do horního růžku. Vejmelka byl naprosto bez šance – 1:0! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 14. Nosek, 35. Hrňa, 51. Irgl (Dravecký), 59. Špirko – 47. Čermák (Haščák, Kováčik)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Krajíček, Jank, Hrabal, L. Doudera, Nosek – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Petružálek (A), Marosz, Hrňa – Chmielewski, Špirko, Sýkora. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Trška, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Bartejs, Král – Kvapil, H. Zohorna, M. Erat – Zaťovič (A), Čermák (C), Vincour – Dvořák, V. Němec, Haščák – Dymáček, R. Zohorna, Kratochvíl – Novák. Trenér: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: René Hradil, Robert Čech – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri