Novokuzněck – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 3:2 (kon.)
Toljatti – Ufa 4:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 1:4 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:6 (0:0, 0:4, 1:2)
SKA Petrohrad
Sobota 07.01.2017, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Viktor TICHONOV - 1:6
     
    59:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak ani minutu před koncem je tu ještě asi poslední zásah do sítě zoufalého Sedláčka. Celou akci VIKTOR TICHONOV začal, po zakončení Prochorkina, jenž zastavil Sedláček, se také dostal k dorážce a jelikož byl v bezprostřední blízkosti, puk pohodlně dostal do sítě. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Jevgenij Ketov.
    54:32 Nikolajs JELISEJEVS - 1:5
     
    54:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak a je tu alespoň čestný úspěch pro domácí celek! Po souboji za brankou se puk po ose Kulda-Golovkovs dostal až na hůl NIKOLAJSE JELISEJEVSE, jenž si najel z druhé vlny mezi kruhy a tvrdou ránou přesně vymetl šibenici Šesťorkinovy branky! Asistence: Georgs Golovkovs a Edgars Kulda.
    50:35 Jevgenij KETOV - 0:5
     
    50:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak je to definitivní, domácím SKA udělilo potupnou pětku – do třetiny zavezl puk Prochorkin, který se s ním dostal až za branku, odkud ho přesně poslal před branku na hůl JEVGENIJE KETOVA, jenž ho dokázal uklidit k bližší tyčce! Prochorkina pak za bránou ale surově dojel Sestito a bude se ještě udělovat nějaký trest. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Jegor Jakovlev.
    38:49 Vadim ŠIPAČOV - 0:4
     
    38:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Toto už opravdu zavání pořádným debaklem, se kterým budou domácí už jen těžko něco dělat! Školáckou chybu udělal ve vlastním pásmu Galvinš, kterému se puk odrazil od výstroje přímo na hůl Dadonova, jenž ho posunul volnému VADIMU ŠIPAČOVOVI a ten neměl sebemenší problém s tím puk uklidit do branky za Sedláčkova záda. Asistence: Jevgenij Dadonov a Nikita Gusev.
    35:19 Maxim ČUDINOV - 0:3
     
    35:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vypadá to tak, že je asi hotovo, protože třetím gólem v této třetině si Petrohrad vybojoval už hodně solidní náskok. MAXIM ČUDINOV se až moc jednoduše dokázal dostat skrz obranu Rigy, která nebyl dost důrazná a dovolila tak obránci Petrohradu přesné zakončení mimo dosah Sedláčka! Asistence: Vadim Šipačov.
    30:15 Jevgenij KETOV - 0:2
     
    30:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak po skončení přesilovky Rigy je tu další gól do její branky a šlo o hodně smolnou záležitost! Ke střele od modré čáry se dostal Tichonov, jeho rána sice mířila vedle, ale od zadního mantinelu se puk odrazil přesně na hůl najíždějícího JEVGENIJE KETOVA, jenž využil mírně dezorientovaného Sedláčka a jednoduchou dorážkou ho poslal za jeho záda! Asistence: Viktor Tichonov a Patrik Hersley.
    26:18 Vjačeslav VOJNOV - 0:1
     
    26:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je tu první branka zápasu a branka Sedláčka je odčarována! Po pohledné kombinaci v útočné třetině se dostal na modré čáře k puku obránce VJAČESLAV VOJNOV, který nic složitého nevymýšlel a tvrdým projektilem na branku Rigy dokázal i díky clonícímu Barabanovi propálit domácí gólmana dnes poprvé! Asistence: Sergej Širokov a Ilja Kovalčuk.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 55. Jelisejevs (Golovkovs, E. Kulda) – 27. Vojnov (Širokov, Kovalčuk), 31. Ketov (Tichonov, Hersley), 36. Čudinov (Šipačov), 39. Šipačov (Dadonov, N. Gusev), 51. Ketov (Prochorkin, J. Jakovlev), 60. Tichonov (Prochorkin, Ketov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Kalninš) – Balinškis, Galvinš, Leščovs, K. Redlihs (A), Jerofejevs, J. Redlihs – Indrašis, Bičevskis, Darzinš – Meija (C), Tim Sestito (A), Skvorcovs – M. Redlihs, Lipsbergs, Pavlovs – E. Kulda, Golovkovs, Toluzakov – Jelisejevs, Saulietis.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Chafizullin, A. Bělov, Čudinov, J. Jakovlev, Hersley, Zubarev – Barabanov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – S. Plotnikov, Koskiranta, Širokov – Prochorkin, Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Sojn, Ščeňov – Sazonov, Michel
    bahis siteleri