Nový Jičín – Opava 2:5 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 1:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 5:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 6:0 (kon.)
Kolín – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Písek – Tábor 2:6 (kon.) | Bílina – Děčín 5:4 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 2:4 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 5:6 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 11:0 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (3:2, 1:0, 1:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 07.01.2017, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A hned z následného protiútoku se domácí dostávají do tříbrankového trháku! David Kozlík poslal dopředu LUBOŠE VOŘÍŠKA, který šel sám na bránu a zblízka Lukáše Dusíka propálil! Tím tak zřejmě pojistil vítězství Havlíčkova Brodu. Asistence: David Kozlík a Miroslav Duben.
     
    26:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využili více volného prostoru na ledě a odskakují soupeři do dvoubrankového vedení. Miroslav Třetina od pravého mantinelu přihrál mezi kruhy na DAVIDA VALU, který se opřel do puku a tvrdou ranou se trefil nad Dusíkovu lapačku! Asistence: Miroslav Třetina a Lukáš Endál.
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do konce první části hry už zbývala necelá minuta, domácí se v ní ale dokázali prosadit a dostali se do těsného vedení. David Kozlík mířil kolem hrazená za bránu, ještě před ní ale poslal přesný pas před brankoviště, kde číhal LUBOŠ VOŘÍŠEK, který z voleje napálil kotouč nad Dusíkův levý beton! Asistence: David Kozlík, Filip Beneš.
     
    14:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté už se bránili se všemi pěti hráči na ledě, stále ale byli v sevření Bruslařů. Filip Navrátil zpoza brány přihrál Luboši Voříškovi, jenž nabil JAKUBU LACINOVI a ten z dobré pozice prostřelil Lukáše Dusíka! Asistence: David Kozlík, Filip Navrátil.
     
    12:54
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tahle přesilovka se ale domácím vůbec nepovedla. Lukáš Nováček se chopil puku a řítil sám na bránu. Jeho původní blafák Novák sice vyrazil a poradil si i s první dorážkou, napotřetí mu už ale kotouč mezi betony proklouzl po dorážce PETRA KRUTIŠE! Asistence: Lukáš Nováček.
     
    07:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dokázali vrátit do pásma a udržet se v něm. Tomáš Semrád od modré čáry přihrál doprava na Lukáše Endála, který zvedl hlavu a okamžitě cpal puk před bránu, kde operoval DAVID KOZLÍK, jenž nadvakrát dokázal dorazit puk do brány! Asistence: Lukáš Endál a Tomáš Semrád.
     
    02:14
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď tomu ale bylo jinak. Frederik Šurý poslal dopředu LUKÁŠE HAVLA, který přešel modrou čáru, prosmýkl se mezi dvěma beky a sjel si do levého kruhu, odkud vystřelil zápěstím přesně mezi Novákovy betony! Asistence: Frederik Šurý, David Horký.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Kozlík (Endál, T. Semrád), 15. Lacina (Kozlík, Navrátil), 20. Voříšek (Kozlík, Beneš), 27. Vala (Třetina, Endál), 58. Voříšek (Kozlík, Duben) – 3. Havel (Šurý, Horký), 13. Krutiš (Nováček)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kozlík, Voříšek, Beneš – Chlubna, Ludvík, Navrátil – Křížek, Tecl
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka "A", Kliment, Peroutka, Pelikán, Polívka – Mikeš "C", Nováček, Rytnauer "A", Krutiš, Horký, Havel, Matějka, Hačecký, Šurý, Kondratěv

    Rozhodčí: Josef Barek – Martin Klouda, David Urubčík

    Diváci: 525
    bahis siteleri