Rennes – PSG 0:1 (kon.) | Nancy – Bastia 1:0 (kon.) | Lorient – Guingamp 3:1 (kon.)
Montpellier – Dijon 1:1 (kon.) | Toulouse – Nantes 0:1 (kon.) | Angers – Bordeaux 1:1 (kon.)
konec
FC Lorient
3:1 (0:1)
EA Guingamp
Sobota 14.01.2017, 20:00 • Stade Yves Allainmat - Le Moustoir (Lorient) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Individuální akce hostujícího kapitána v nastaveném čase
     
    90+3
    Favorit dnešního zápasu mohl vykřesat naději! Do pokutového území se prohnal Jimmy Briand, jehož pokus mířil na zadní tyč. Ovšem Benjamin Lecomte jeho zakončení konečky prstů vytáhl mimo prostor tří tyčí.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Jimmy Cabot, přichází Mohamed Mara.
    90. Majeed WARIS - 3:1
     
    90
    Lorient právě vstřelil branku!
    Domácí tým může být ještě spokojenější, vždyť si zajistil tři body z derby! MAJEED WARIS dostal přihrávku do šestnáctky a přesnou střelou trefil vzdálenější šibenici. Útočník Lorientu se možná nacházel v lehkém ofsajdu, ale pomezní sudí hraniční situaci nechal dohrát.
     
    86
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Sylvain Marveaux, přichází François Bellugou.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Lucas Deaux (EA Guingamp), jenž zatáhl soupeře za rameno a poslal jej k zemi. Hlavní sudí neměl jinou možnost než hráče potrestat.
     
    84
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Brou Angoua, přichází Alexandre Mendy.
    81. Jimmy CABOT - 2:1
     
    81
    Lorient právě vstřelil branku!
    Poslední tým tabulky otáčí stav zápasu na svou stranu. Majeed Waris pokutový kop namířil do levé tyče. Ovšem balon se odrazil na nohu JIMMYHO CABOTA, jenž už se nemýlil a trefil místečko u orazítkované tyče.
    80. Penaltový zákrok
     
    80
    Majeed Waris si to namířil s míčem do pokutového území, kde se pokusil o kličku na střed hrací plochy. Ovšem přišel faul z dílny Guingampu a bude se kopat pokutový kop!
     
    79
    Žlutou kartu dostává Arnold Mvuemba (FC Lorient), jenž zatáhl za záchranou brzdu a zastavil nebezpečný protiútok soupeře. Spoluhráči se na něj v této chvíli jistě zlobit nebudou.
     
    73
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Moustapha Diallo, přichází Nill De Pauw.
    72. Majeed WARIS - 1:1
     
    72
    Lorient právě vstřelil branku!
    Dost možná jsem vyrovnávací branku přivolal, ale Lorient si ji v posledních minutách prostě zasloužil! Střídající Romain Philippoteaux dokázal z levé strany odcentrovat přesně mezi dva bránící hráče. Mezi nimi se nacházel MAJEED WARIS, jehož hlavička mířila přesně k tyči.
     
    69
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Wesley Lautoa, přichází Romain Philippoteaux.
    68. Technická střela Jimmyho Cabota
     
    68
    Lorient doslova zamkl soupeře v jeho šestnáctce! Technickou střelou se prezentoval Jimmy Cabot. Jeho pokus mířil do šibenice, ale hlavou jej odvrátil jeden z bránících hráčů. Těžko říct, zda by Benjamin Lecomte dokázal zakročit.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Majeed Waris (FC Lorient), jenž se ocitl v souboji. Tak až teď nám odhalila jiná kamera, co se vlastně stalo. Domácí útočník se ohnal po soupeři a podrážkou jej trefil do citlivých míst. Majeed Waris může být pro tento okamžik rád, že zůstal ještě na trávníku.
     
    51
    K přímému kopu se postavil hned tři hráči, ale do míče se opřel Walid Mesloub. Jeho pokus sice mířil k tyči, ale na stranu, kde Karl-Johan Johnsson stál.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Étienne Didot (EA Guingamp), jenž šlapákem dohrál na kotník soupeře. To nebyl vůbec pěkný pohled, ale zdá se, že domácí hráč bude v pořádku.
    40. Yannis SALIBUR - 0:1
     
    40
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali úvodní branky tohoto zápasu! Pas mezi obránce dostal Moustapha Diallo, jenž sklepl míč do druhé vlny. V té se nacházel YANNIS SALIBUR a jeho pokus z voleje skončil u pravé tyče domácí branky.
    38. Majeed Waris v obrovské šanci selhal díky zbrklému zakončení
     
    38
    Za dlouhým výkop šel Majeed Waris, jenž přetlačil Christopha Kerbrata. Zakončení domácího útočníka bylo zbrklé a zamířilo pouze vedle branky. Naopak hostující stoper se rychle zvedl a začal diskutovat s hlavním rozhodčím.
    31. První nadějná akce hostujícího celku
     
    31
    Po odrazu se míč dostal na levou stranu pokutového území, odkud Fernando Marçal De Oliveira přihrál před branku na spoluhráče. Ten se otočil, ale jeho zakončení minulo zadní tyč pouze o kousek.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Jimmy Briand (EA Guingamp), jenž zastavil u půlící čáry nedovoleně soupeře. Hostující kapitán brkl o nohy domácího hráče a zastavil nebezpečně rozvíjející se útok.

    Michal Luxa

    Branky: 72. Waris (Philippoteaux), 81. Cabot (Waris), 90. Waris (Mesloub) – 40. Salibur (Diallo)

    Karty:   58. Waris (LOR), 79. Mvuemba (LOR) – 19. Briand (GUG), 48. Didot (GUG), 85. Deaux (GUG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:14.
    FC Lorient: Lecomte – Moreira, Ciani (C), Peybernes, Le Goff – Mvuemba, Lautoa (69. Philippoteaux), Mesloub – S. Marveaux (86. Bellugou), Waris, Cabot (90+1. Mara).
    Náhradníci: Delecroix – Wakaso, Koffi, Bellugou, Cafú, Philippoteaux, Mara.

    EA Guingamp: Johnsson – Angoua (84. A. Mendy), Kerbrat, Sorbon, Marçal De Oliveira – Diallo (73. De Pauw), Deaux – Salibur, Didot, Blas – Briand (C).
    Náhradníci: Salin – Sankoh, Lévêque, A. Mendy, Privat, De Pauw, Giresse.

    Rozhodčí: Desiage – Zakrani, Lang
    bahis siteleri