Leganés – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 5:0 (kon.) | Atlético – Real Betis 1:0 (kon.)
La Coruňa – Villarreal 0:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:0 (1:0)
UD Las Palmas
Sobota 14.01.2017, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního podvečera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (18:17:51)

     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 15:10.
     
    Utkání je u konce! Barcelona potvrdila roli favorita, ovládla utkání jasně 5:0 a aspoň do zítra se přiblížila Realu Madrid v tabulce na rozdíl dvou bodů.

    Ve druhé půli jako první udeřil Lionel Messi, který doklepl do sítě vyražený centr Rafinhy. O pět minut později právě Rafinha posunul míč k Luisi Suárezovi, jenž přesně mířenou střelou na zadní přidal přidal svůj druhý zásah v zápase. Za dvě minuty naopak Suárez v tutové šance odmítl šanci na hattrick, ale jeho práci dokončil Arda Turan, který poslal balón do poloprázdné branky a skóre zápasu uzavřel deset minut před koncem Aleix Vidal, který si skvěle vyměnil míč s Pacem a přízemní ranou trefil přesně k tyči.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Paco v asi poslední akci Barcelony hledal za obranou Messiho, ten se k těžkému míči nedostal.
     
    90
    Bude se nastavovat jedna minuta!
     
    89
    Ta ale netrvala příliš dlouho, neboť Aleix Vidal trefil při vzdušném souboji rukou Boatenga, rozhodčí celou situaci moc dobře viděl a přisoudil míč hostům.
     
    88
    Barcelona závěr utkání kontroluje, směřuje k zisku tří bodů a baví diváky pohlednou kombinací u pravé postranní čáry.
     
    87
    S centrem do šestnáctky si ale obrana domácích poradila, i když nadvakrát, ale přeci jen dokázal odvrátit míč do bezpečí.
     
    86
    Pokračování akce Katalánců zastavil faul, na druhé straně se navíc u rohového praporku provinil Arda Turan a Las Palmas bude mít v závěru utkání k dispozici velmi zajímavý volný přímý kop.
     
    85
    Naopak při chuti byl Arda Turan, jenž si chtěl na hranici vápna rychle vyměnit míč s Albou, ale španělský obránce mu nevrátil míč podle představ přesně do nohy.
     
    84
    Na druhé straně byl v útoku hostů faulován Vidal Boatengem, akce celku ve žlutém měla vskutku jepičí život.
     
    83
    Jeho „zaváhání“ mohl napravit Alcacér, který šel sám na branku, ale míč se mu v rozhodující chvíli zadrhl pod kopačkami, a tak jej poslal jen vedle branky hostujícího celku!
     
    82
    A že není šestá branka daleko, mohl dokázat Leo Messi, který zůstal zcela sám za obranu, ale nakonec mu byl odmáván velmi těsný ofsajd.
     
    81
    Barcelona se snaží přidat ještě další branky, její fanoušci si závěr zápasu užívají.
    80. Aleix VIDAL - 5:0
     
    80
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pátá právě odbila! Domácí zahájili akci na polovině hřiště, odkud Vidal vyslal po pravé straně kolmici na střídající Paca, jenž v plném běhu dal míč v pravý čas přízemní přihrávku krásně pod sebe, kam si naběhl právě ALEIX VIDAL a přesnou střelou poslal míč nekompromisně ke vzdálenější tyči – 5:0!
     
    78
    Tentokrát mu ale vyšel úplně nejméně, neboť trefil jen zeď, od níž se míč odrazil zpět do hry a Barcelona pokračuje ve své kombinaci.

    Daniel Kinc

    Branky: 14. L. Suárez (A. Gomes), 52. Messi (Rafinha), 57. L. Suárez (Rafinha), 59. Arda Turan, 80. Aleix Vidal (Alcácer)

    Karty:   25. Rafinha (BAR), 29. Mascherano (BAR), 32. A. Gomes (BAR) – 2. Mesa (LPA), 41. H. Lopes (LPA), 55. K-P. Boateng (LPA), 77. Livaja (LPA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 15:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Aleix Vidal, Umtiti, Mascherano, Alba – Rafinha, Busquets (73. Mathieu), A. Gomes (62. Rakitić) – Messi (C), L. Suárez (68. Alcácer), Arda Turan.
    Náhradníci: Cillessen – Digne, Mathieu, Alcácer, Neymar, Rakitić, Iniesta.

    UD Las Palmas: Varas – Michel, Lemos, David García (C) (34. Artiles), H. Lopes – Viera – Mesa, V. Gómez, El Zhar (74. Livaja), K-P. Boateng – Tana.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Montoro, Livaja, Momo, Mateo, Artiles.

    Rozhodčí: Alberto Undiano Mallenco
    bahis siteleri