Studénka – H. Benešov 6:3 (kon.) | Nová Paka – Nový Bydžov 3:2 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Jaroměř 5:4 (po pr.)
Náchod – Třebechovice p. O. 5:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Krnov 5:7 (kon.) | HC Jičín – Hronov 4:6 (kon.)
Litomyšl – Polička 11:1 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 6:1 (kon.) | Choceň – Chrudim 8:1 (kon.)
Moravská Třebová – Hlinsko 5:2 (kon.) | Světlá nS – Česká Třebová 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
HC Chotěboř
Středa 18.01.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    52:34
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je exhibice, mladí Bruslaři si se svým soupeřem dělají takřka vše, co si umanou! Trio Michal Přibyl – Vojtěch Veverka – MARTIN POLÁK předvedlo pohlednou akci v útočném území a posledně jmenovaný už neměl problém s tím, aby zblízka úplně sám doklepl kotouč za ležícího gólmana Hamariče! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Přibyl.
     
    49:58
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! "Pátá, právě teď odbila...!", rozléhá se Kotlinou! Hosté se dopustili faulu a soubor z Kotliny měl ponechanou výhodu, při níž Martin Hynek nabil před brankoviště VLADIMÍRU SZILVOVI a kapitán mladých Bruslařů se z bezprostřední blízkosti prudkou střelou nemýlil! Asistence: Martin Hynek.
     
    48:39
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali a radují se z důležité branky, jež by je měla definitivně uklidnit v cestě za tříbodovým ziskem! Vojtěch Veverka nahrál MARTINU POLÁKOVI, jenž vystřelil z okraje pravého kruhu, brankář Hamarič zaspal a kus černé gumy mu projel zřejmě mezi betony za záda! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    19:09
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Dění na ledě se už promítá i do průběžného stavu, mladí Bruslaři jdou do trháku! Jan Jelínek z levé strany vykouzlil chirurgicky přesný pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jehož dělovka z první skončila v horním koutu brány nad Hamaričovou rukavicí! Asistence: Jan Jelínek, Tomáš Cejpek.
     
    16:29
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři bleskově odpověděli a zaslouženě si vzali ztracené vedení zpět! Tomáš Cejpek v útočném pásmu adresoval hezký pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jenž nevymýšlel nic složitého a z mírného úhlu na levé straně, kde byl volný, propálil svižnou ranou gólmana Hamariče! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    14:18
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak to je gól jako blesk z čistého nebe, hosté se sporadicky probili kupředu a slaví vyrovnání! Tomáš Eis přihrál Patriku Málkovi, jenž našel před brankovištěm hůl VÁCLAVA SVOBODY. Kanonýr hostů to udělal parádně, když si položil brankáře Kekulu kličkou na led a pohodlně zasunul po ledě zasunul kotouč k tyčce! Asistence: Patrik Málek, Tomáš Eis.
     
    01:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří brzy prohrávají! Jan Jelínek posunul v útočné pásmu puk do jízdy TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž z těžkého úhlu vystřelil a brankář Hamarič překvapivě pustil kotouč podél bližší tyčky, kde špatně pokryl prostor, do sítě! Asistence: Jan Jelínek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Cejpek (Jelínek), 17. Suchý (Cejpek), 20. Suchý (Jelínek, Cejpek), 49. M. Polák (Veverka), 50. Szilva (Hynek), 53. M. Polák (Veverka, M. Přibyl) – 15. Svoboda (Málek, Eis)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, D. Polák – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Veverka
    HC Chotěboř: Coufal (Hamarič) – Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Kopecký – Eis "C", Nermuť, Málek, Svoboda "A", Patrik Mašek, Hajšman, Langhans, Petr Mašek

    Rozhodčí: Radim Prchal – David Přichystal, Michal Veverka
    bahis siteleri