Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:5 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 19.01.2017, 17:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:50
    Je to tak, Kamil Fazylzjanov v tom nájezdu do Brusta celkem bezohledně vjel a i po protestech gólmana Slovanu je domácí útočník za tento čin vyloučen!
     
    48:02
    A domácím teď pomohl sám Slovan – ten si totiž zahraje další oslabení, protože ve středním pásmu svého soupeře hákoval střelec třetího gólu hostů Pavol Skalický.
     
    33:21
    Teď se ale bude vylučovat, protože ve skrumáži před brankou Barryho Brusta fauloval svého soupeře hákováním Nick Plastino a dostává dvouminutový trest.
     
    25:57
    A početní výhoda Slovanu velice rychle končí, protože vyloučení postihne i jeho hráče – na trestnou lavici míří Jeff Taffe, který v útočném pásmu hákoval svého soupeře.
     
    25:10
    A ihned je tu vyloučení proti domácímu celku – Slovan hrál poměrně dlouho ve výhodě, tu ale nevyužil a tak na trestnou lavici míří Igor Polygalov, který se tentokrát provinil hákováním.
     
    22:29
    Je tu další vyloučení a tentokrát půjde do oslabení slovan – ten hrál se šesti hráči na ledě a za to je potrestán, na trestnou lavici pak míří Petráš.
     
    15:35
    Je tu první vyloučení zápasu, tedy abych byl přesný, jsou hned dvě – za domácí si jde na trestnou lavici odpočinout po cíleně vyvolané potyčce Igor Polygalov na čtyři minuty, za hosty to je pak Kyle Chipchura, který také nezůstal úplně stranou a dostane minuty dvě – oba za hrubost.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 1. Gynge (Žukov, Ljamin), 50. Polygalov (Lekomcev, Karejev) – 10. M. Hlinka (Sersen, Taffe), 37. Plastino (Cheechoo, Taffe), 39. Skalický (Lušňák)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Karejev (Kolppanen) – Ljamin, Kinrade, Bryncev, Pervyšin, Lekomcev (A), Berezin, Fazylzjanov – Žukov, Brulé, Gynge – Bortnikov, Polygalov (A), Stoljarov (C) – Galiardi, Jakimov, Porjadin – Zdunov, Koňkov, Šiksatdarov – N. Kvartalnov.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Starosta, Bačík, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Musatov, Jeglič, Chipchura – Lušňák, Šťastný, Skalický – Sukel', Šiška, Petráš – Pätoprstý.

    Rozhodčí: Azukovskij, Fatejev – Kučava, Novikov
    bahis siteleri