Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:5 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 19.01.2017, 17:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Z vlastního pásma to po zisku puku zkusil na už prázdnou branku Plastino, jeho pokus ale minul opuštěnou klec asi o půlmetr a píská se tak zakázané uvolnění.
     
    55:50
    Je to tak, Kamil Fazylzjanov v tom nájezdu do Brusta celkem bezohledně vjel a i po protestech gólmana Slovanu je domácí útočník za tento čin vyloučen!
     
    55:43
    Do velké šance se před Brusta natlačil Fazylzjanov, který byl sice obtěžován, ale dokázal ještě zakončit – kanadský gólman ale skvěle zasáhl. Vypadá to ale, že se bude vylučovat proti domácím!
    50:00 Igor POLYGALOV - 2:3
     
    50:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak toto je komplikace pro hosty, kteří už mají náskok jen jedné branky. Ve středním pásmu se k puku dostal IGOR POLYGALOV, jenž se až moc lehce dostal přes několik protihráčů do útočného pásma, tam se s ničím nemazal a propálil jednoduchou střelou Brusta – ten toho přes své spoluhráče, kteří Polygalova blokovali, nemohl moc vidět. Asistence: Ivan Lekomcev a Andrej Karejev.
     
    48:02
    A domácím teď pomohl sám Slovan – ten si totiž zahraje další oslabení, protože ve středním pásmu svého soupeře hákoval střelec třetího gólu hostů Pavol Skalický.
    42:29 Brustovi se odvážnost málem vymstila.
     
    42:29
    Tak teď může Brust děkovat nebesům, protože domácí nepotrestali jeho minelu! Kanadský gólman, jak je jeho zvykem, vyjel daleko z branky za pukem, ten ale za svojí klecí minul a ta tak zůstala prázdná! Na poslední chvíli ale střelu zablokoval Statosta a svého gólmana zachránil!
    38:17 Pavol SKALICKÝ - 1:3
     
    38:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je dost možná klíčová pasáž pro běh celého zápasu! Je s podivem, jak jednoduše PAVOL SKALICKÝ projel celým pásmem, ale povedlo se mu to – na konci celé individuální akce se natlačil před Karejeva, dal mu jednoduchou kličku a zasunul puk k zadní tyčce! Asistence: Patrik Lušňák.
    36:59 Nick PLASTINO - 1:2
     
    36:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    A nakonec jde z ničeho nic Bratislava do důležitého vedení! Na Taffeho pas sice velice těsně nedosáhl Cheechoo, který ho tím ale neúmyslně tečoval přesně proti holi NICKA PLASTINA, jenž tvrdou ranou dokázal procedit puk skrz doposud velice jistého Karejeva! Asistence: Jonathan Cheechoo a Jeff Taffe.
     
    33:21
    Teď se ale bude vylučovat, protože ve skrumáži před brankou Barryho Brusta fauloval svého soupeře hákováním Nick Plastino a dostává dvouminutový trest.
     
    27:26
    Teď už domácí celek hraje přesilovku a do velké šance se před Brustem dostal Stoljarov, jeho pokus ale dokázal kanadský gólman s vypětím všech sil vyrazit za branku!
     
    25:57
    A početní výhoda Slovanu velice rychle končí, protože vyloučení postihne i jeho hráče – na trestnou lavici míří Jeff Taffe, který v útočném pásmu hákoval svého soupeře.
     
    25:10
    A ihned je tu vyloučení proti domácímu celku – Slovan hrál poměrně dlouho ve výhodě, tu ale nevyužil a tak na trestnou lavici míří Igor Polygalov, který se tentokrát provinil hákováním.
     
    22:29
    Je tu další vyloučení a tentokrát půjde do oslabení slovan – ten hrál se šesti hráči na ledě a za to je potrestán, na trestnou lavici pak míří Petráš.
     
    15:35
    Je tu první vyloučení zápasu, tedy abych byl přesný, jsou hned dvě – za domácí si jde na trestnou lavici odpočinout po cíleně vyvolané potyčce Igor Polygalov na čtyři minuty, za hosty to je pak Kyle Chipchura, který také nezůstal úplně stranou a dostane minuty dvě – oba za hrubost.
     
    09:56
    Tak toto byla velká šance domácího celku, protože po nejistém zákroku Brusta se dostal k puku před poloprázdnou klecí Jakimov, ovšem do jeho gólové střely vložil hůl Lušňák a svůj tým zachránil!
    09:04 Michal HLINKA - 1:1
     
    09:04
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je srovnáno, hosté srovnávají běh zápasu! Ke střele od modré čáry se po velkém tlaku dostal kapitán Sersen, jeho tvrdou střelu těsně před Karejevem šikovně tečoval MICHAL HLINKA a dostal tak puk za bezmocného domácího brankáře! Asistence: Michal Sersen a Jeff Taffe.
     
    03:38
    Tak a mohlo být srovnáno, protože Chipchura si před střelou počkal na pohyb Karejeva a poslal puk na druhou stranu branky, ovšem domácí gólman hbitě máchl lapačkou a dokázal puk zastavit!
    00:12 Richard GYNGE - 1:0
     
    00:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak toto je hodně nepříjemné – hosté se ani nestačili rozkoukat a už prohrávají! Puk zavezl do pásma hodně rychle Žukov, poslal ho napříč prostorem před brankou na zcela volného RICHARDA GYNGEHO – ten pak po pouhých 12 vteřinách uklidil puk do poloprázdné klece a poslal Neftěchimik do vedení. Asistence: Michajl Žukov a Kirill Ljamin.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 1. Gynge (Žukov, Ljamin), 50. Polygalov (Lekomcev, Karejev) – 10. M. Hlinka (Sersen, Taffe), 37. Plastino (Cheechoo, Taffe), 39. Skalický (Lušňák)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Karejev (Kolppanen) – Ljamin, Kinrade, Bryncev, Pervyšin, Lekomcev (A), Berezin, Fazylzjanov – Žukov, Brulé, Gynge – Bortnikov, Polygalov (A), Stoljarov (C) – Galiardi, Jakimov, Porjadin – Zdunov, Koňkov, Šiksatdarov – N. Kvartalnov.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Starosta, Bačík, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Musatov, Jeglič, Chipchura – Lušňák, Šťastný, Skalický – Sukel', Šiška, Petráš – Pätoprstý.

    Rozhodčí: Azukovskij, Fatejev – Kučava, Novikov
    bahis siteleri